Moderator/ica: storm_raider

 
Avatar
sejo
Postovi: 511
Pridružen/a: uto jun 27, 2017 9:02 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet okt 04, 2018 8:25 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
čet okt 04, 2018 8:18 pm
Sumnjam da ce igrati Osmankovic sutra jer realno on mjesta nema u Radniku.

Za vezni red je sutra belaj zivi, kako stvari stoje opet cemo gledati isti kao protiv GOSK-a.

Meni je zao samo za Vecu jer su se kola slomila na njemu, a picka celava i Bogicevic se izvuku.
Ma sta ti jarane ima biti zao, na nekom su se morala slomiti a nadam se da ce i ta dvojica sto brze napustit klub,Veca nema nijednu karakteristiku kapitena a jos ako je istina za te klanove davno je on nogu trebo dobit.
 
Avatar
svraka
Postovi: 4473
Pridružen/a: ned jan 22, 2017 12:08 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet okt 04, 2018 8:40 pm

@pp dobar post.

Dusmana previse, samo da je dobiti sutra
Forza 1921!

Oda majstore!
 
SanMan
Postovi: 1225
Pridružen/a: sri feb 24, 2016 6:47 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet okt 04, 2018 9:06 pm

Sutra sastav
golman
odbrana
sredina
krila
Sulejman Krpić
 
Avatar
Vortex
Postovi: 580
Pridružen/a: pet maj 12, 2017 11:06 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet okt 04, 2018 9:11 pm

Ništa se u Želji ne dešava gore nego li recimo u reprezentaciji i bilo kojem klubu u BiH a da je vrijedniji spomena.
Ili možda šta se dešava sa Realom ili Bajernom u ovoj sezoni ili velikim Fenerom??
Šta sa desi sa Hrvatskom repokom u zadnjoj utakmici ili Islandom koji nestade preko noći sa mjesta koje je imao do prije par mjeseci. Krize, usponi i padovi, pogrešne odluke u poslovanju su sastavni dio posla. Loš dan, loš mjesec, slaba realizacija je sastavni dio igre. Poraz na tribini, loš dan na ulici je sastavni dio ultra fazona.
Sve je to dio života, dio igre.veliki se uzdignu iznad svega, nastave dalje. Samo je jedna stvar ovdje bitna. Prije tačno godinu dana, koji dan gore dole, igrala se ona utakmica reprezentacije na našoj dolini ćupova, poslije toliko godina, svijet je opet čuo za naš hram. padala je kiša, jbg bio je to pet jedan od onih loših dana, život je av takav. Nalete ti tako loši dan. neki su se smijali, drugi i nisu. Treći su odlučili da poduzmu ono što treba da poduzmu. Danas je naš teren jedan od najboljih u regionu. Svijet će opet ćuti za naš hram. Doći će da mu se dive. Mi ćemo im s ponosom reći ovo je naš dom, naš hram. Mi smo ga gradili.
Danas je u BiH najjeftinije biti političar i novinar. Sličan je to posao. I jedni i drugi žive od laži.. Dvije su to strane jedne medlaje. Ne čudi nimalo ovo da se digla i kuka i motika da piše o našem Želji. Da nam broji zalogaje, priče iz svlačionice, da nas prebrojava po tribini. . . I to baš nekoliko dana prije nego što će naša Dolina opet biti centar svijeta. Mi smo tu gdje jesmo. Stojimo gdje smo uvijek i stajali. Stojimo gdje ćemo uvijek dstajati. Sutra je petak. Igra naš Željo. Doći ćemo opet. Svako u svojoj muci, brizi, sreći.
Možda je sutra jedan on onih dobri dana u sportu, kad te krene, kad pobjeđuješ. Možda i nije, Možda je onaj loši. Ja ću vjerovati da će biti onaj dobri.
Puno smo mi posla uradili u posljednje vrijeme a da nismo ni svijesni. Uživajmo malo u tome. Eto nam sutra prilike da budemo zajedno, da budemo tu.
Kažu da u životu nikad nije onako kako se čini. Kad misliš da je najgore odbij od toga barem 20%, za tih 20 % je situacija bolja. A ja ću na tih 20 dodati još 20.
Prošlu utakmicu nisam bio, zbog bolesti, prvi put poslije niza od 3 godine bez propuštene utakmice. Ako Bog da, , od sutra počinje novi niz. Barem 6 godina!
Jer bolesti su kao loši dani. Dođu i prođu, samo jedna je neizlječiva, ona koja me vodi sutra u moju Dolinu, njoj nema lijeka i ne želim nikad da ga nađem.
Pozdrav plava braćo!
 
Avatar
BlwD
Prijatelj foruma
Postovi: 2237
Pridružen/a: pet jul 08, 2016 6:25 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet okt 04, 2018 9:13 pm

SanMan je napisao/la:
čet okt 04, 2018 9:06 pm
Sutra sastav
golman
odbrana
sredina
krila
Sulejman Krpić
Nemamo krila

slika

:D
 
Avatar
shzna
Postovi: 4532
Pridružen/a: pet feb 12, 2016 3:55 pm
Lokacija: GRBAVICA
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet okt 04, 2018 9:13 pm

Hiperbaricna Komora je napisao/la:
čet okt 04, 2018 7:58 pm
boja mora je napisao/la:
čet okt 04, 2018 6:54 pm
Ako je razlog što čemo ostati bez prvog golmana zato što je viđen da kupuje alkohol meni je to glupo i smiješno.
Normalno da je smesno i zalosno! Ako su hteli da ga smene,a on po meni uopste nije za kapitena,trebali su ljudski to da urade. A ne da ga ovako bedno diskredituju,onako kao preko zute stampe,govnarski. Mozda je kupovao nekom vino ili mu devojka trazila da popiju po casu ili bilo sta drugo... Ali bre,ko je koga tu ponizio,on klub ili klib njega,bez ikakvih dokaza. Sramota za upravu!
Srbija do Tokija!
1987
 
Avatar
avlami97
Postovi: 5230
Pridružen/a: pet feb 12, 2016 9:33 am
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet okt 04, 2018 9:15 pm

https://fkzeljeznicar.ba/prijava-za-nep ... uba/24296/
https://fkzeljeznicar.ba/informacija-o- ... uba/22150/

Treba češće stavljati ove linkove, za one koji napadaju po fb, i raznim forumima i na druge načine. I preporuka istim - bolje vam se okrenuti i yebavati majku ovima koji su nas svukli u bulu, a stadion nam ličio na arheološku iskopinu.

Međutim, ti papci su obične pičkurine i pušikurci svojim ljubimcima.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.
 
Avatar
exbabilon
Postovi: 4619
Pridružen/a: sub feb 13, 2016 4:50 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet okt 04, 2018 9:16 pm

E jest, dobar efekat cemo postici ako metu stavljamo na glave pojedinih igraca, dok kao ekipa igramo katastrofalno. Eto, hajmo uletit na teren i isamarat Jovana, pa nek nas Hajdar i Saban povedu do titule. Zajmovicu zabranit pristup stadionu, nek Dacic igra krilo u sampionskom Zelji...

Trenutno nista ne stima, al nista bolja situacija nije na tribini i forumu nego na terenu.
 
Morzhy
Postovi: 1692
Pridružen/a: pet avg 19, 2016 8:02 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet okt 04, 2018 9:17 pm

Ne treba se niko sekirati za sutra,sutra ćemo pocijepati smogovce. Nije našim merak kiksati kad svi očekujemo kiks,njima je merak kiksati kada mi pomislimo da su dobri
 
Avatar
kokoška
Postovi: 726
Pridružen/a: pon okt 01, 2018 8:43 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet okt 04, 2018 9:20 pm

Osmankovic jest nase dijete al ko da nije... losijeg stopera nisam gledo u zivotu, neko rece za njega nema mjesta u Radniku ja mislim da za njega nema mjesta u prvoj ligi Federacijie a kamoli Zelji.
 
Avatar
1921.ba
Postovi: 3953
Pridružen/a: čet feb 11, 2016 10:08 pm
Lokacija: Σαράγεβο
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet okt 04, 2018 9:27 pm

slika

NAJAVA: Željezničar dočekuje Čelik

http://1921.ba/najava-zeljeznicar-docekuje-celik-3-5137
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba
 
dr.vet.med
Postovi: 96
Pridružen/a: uto dec 27, 2016 7:00 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet okt 04, 2018 9:34 pm

Plava Porodica je napisao/la:
čet okt 04, 2018 7:38 pm
prvo da se ponjamke u stau velikim Željovcima što komentarišu ismijavaju i kontaju da su neko i nešto.. jeste ali u kurcu. nit' ste veći od Želje, nit' ste najpametniji.
Namjera vaša je jasna. Dosta stvari ne funkcioniše i ja glavu na ražanj mogu staviti da mi titule nećemo uzeti dok je ova Uprava tu. Ljetos sam o tome pisao, iz jednog jedinog razloga što niko nikada u ovom sportu nije imao više dušmana. A dušmani su nam najveći oni na terenu. Najveći uz njih su njihovi menadžeri. Liježe svima njima još koja marka sa strane, našli su najbolniju tačku od koje nam cijeli sportski uspjeh zavisi.. pametni su to ljudi, nisu smeća i dan danas tek tako na slobodi nakon što su izmuzli klub toliko da su bile pod upitnikom odigravanje utakmica.
Ja sam se pomirio s tim. Na trenutak se i ponadam da možda i neće biti tako, da će nas Željina djeca izvući koja osjećaju klub i pored tih kameleona, da ne kažem mafijaša u našem dresu, ali onda dobiješ ovakvu šamarčinu od kapitena kluba, djeteta koji je rastao u mahali, u dijelu Alipašina gdje su možda i najveći zaljubljenici Želje, gdje si cijeli život proveo trenirajući na Grbavici. Imaš li obraza ***** ti materina? Onda se sjetim Baje, iz iste mahale, iz istog dijela APa i shvatim kakav je to momak, koliko on voli Želju.
Zato i dan danas uzima 10 puta veću lovu od tebe smradu, ali i dalje, gdje god bio, traži linkove da gleda klub koji mu je sve to omogućio.
Prihvatio istinu da o ligi šampiona neće biti ništa u skorije vrijeme, ali šta ću bar mi srce zatreperi, dah stane kad vidim našu Dolinu. Kad vidim neke hibride, lijepi istok i sve ostale cake što učiniše Grbavicu europskim stadionom, da se više ne crvenimo taman dočekali Barselonu.
Da znamo da će sutra biti bolje sa nekim novim ljudima, a da će se i dalje držati od kluba ova mafija što sve ovo zakuhava, odstupili bi oni još davno. Ali, ili ćemo opet dopustiti da se nekako koriste kroz klub, ili će im sada najveće oružje Amar, koji i kada bi sjeo na klupu a i dalje iste "procedure" bile u klubu, tj. sve po PSu, ne vjerujem da bi se išta promjenilo. Otjerala bi ta stoka i Amara jer im ne da ono čime su sagradili vikendice.
Nije ni Amar čarobnjak. Sigurno najveći trener, najveći mangup, najveći autoritet i šmeker koji je kročio na PL terene, ali kažem protiv mafije koja direktno utiče na igrače ne može.
Sve sam više takvog mišljenja, možda ja griješim u svemu ovome, ali više ne znam šta da mislim..
davno bi se čulo Uprava napolje, ali nemaju pokrića. Ne znaju šta ih čeka poslije. Zato i tiho po društvenim mrežama prozivaju Amarovo ime, kao spasitelja fudbala na Grbavici a ustvari prizivaju kozariće i violine.
A, šta ako bi Amar doveo ljude koji bi bili na nivou ovih, ili čak i bolji? Šta ako bi Amar tada sjeo na klupu? Koje bi vam tad bilo oružje da ubacite svoje u klub?
Podsjetite se uvijek, Amar je DOVEO i UVEO ove ljude u klub. Da se klub stabilizuje.
Zato i sami niste sigurni šta vas čeka sutra sa Amarom.
Amar je najveća posljeratna legenda Želje. Najveći čovjek koji je kročio na Grbavicu. Volim ga ko rođenog oca.
Ali, Amar je Željovac kakav vi nećete biti ni za tri života.
1/1
 
dr.vet.med
Postovi: 96
Pridružen/a: uto dec 27, 2016 7:00 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet okt 04, 2018 9:35 pm

Vortex je napisao/la:
čet okt 04, 2018 9:11 pm
Ništa se u Želji ne dešava gore nego li recimo u reprezentaciji i bilo kojem klubu u BiH a da je vrijedniji spomena.
Ili možda šta se dešava sa Realom ili Bajernom u ovoj sezoni ili velikim Fenerom??
Šta sa desi sa Hrvatskom repokom u zadnjoj utakmici ili Islandom koji nestade preko noći sa mjesta koje je imao do prije par mjeseci. Krize, usponi i padovi, pogrešne odluke u poslovanju su sastavni dio posla. Loš dan, loš mjesec, slaba realizacija je sastavni dio igre. Poraz na tribini, loš dan na ulici je sastavni dio ultra fazona.
Sve je to dio života, dio igre.veliki se uzdignu iznad svega, nastave dalje. Samo je jedna stvar ovdje bitna. Prije tačno godinu dana, koji dan gore dole, igrala se ona utakmica reprezentacije na našoj dolini ćupova, poslije toliko godina, svijet je opet čuo za naš hram. padala je kiša, jbg bio je to pet jedan od onih loših dana, život je av takav. Nalete ti tako loši dan. neki su se smijali, drugi i nisu. Treći su odlučili da poduzmu ono što treba da poduzmu. Danas je naš teren jedan od najboljih u regionu. Svijet će opet ćuti za naš hram. Doći će da mu se dive. Mi ćemo im s ponosom reći ovo je naš dom, naš hram. Mi smo ga gradili.
Danas je u BiH najjeftinije biti političar i novinar. Sličan je to posao. I jedni i drugi žive od laži.. Dvije su to strane jedne medlaje. Ne čudi nimalo ovo da se digla i kuka i motika da piše o našem Želji. Da nam broji zalogaje, priče iz svlačionice, da nas prebrojava po tribini. . . I to baš nekoliko dana prije nego što će naša Dolina opet biti centar svijeta. Mi smo tu gdje jesmo. Stojimo gdje smo uvijek i stajali. Stojimo gdje ćemo uvijek dstajati. Sutra je petak. Igra naš Željo. Doći ćemo opet. Svako u svojoj muci, brizi, sreći.
Možda je sutra jedan on onih dobri dana u sportu, kad te krene, kad pobjeđuješ. Možda i nije, Možda je onaj loši. Ja ću vjerovati da će biti onaj dobri.
Puno smo mi posla uradili u posljednje vrijeme a da nismo ni svijesni. Uživajmo malo u tome. Eto nam sutra prilike da budemo zajedno, da budemo tu.
Kažu da u životu nikad nije onako kako se čini. Kad misliš da je najgore odbij od toga barem 20%, za tih 20 % je situacija bolja. A ja ću na tih 20 dodati još 20.
Prošlu utakmicu nisam bio, zbog bolesti, prvi put poslije niza od 3 godine bez propuštene utakmice. Ako Bog da, , od sutra počinje novi niz. Barem 6 godina!
Jer bolesti su kao loši dani. Dođu i prođu, samo jedna je neizlječiva, ona koja me vodi sutra u moju Dolinu, njoj nema lijeka i ne želim nikad da ga nađem.
Pozdrav plava braćo!
1/1
 
Avatar
avlami97
Postovi: 5230
Pridružen/a: pet feb 12, 2016 9:33 am
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet okt 04, 2018 9:35 pm

Ooooooooooooooooooooo, a ja zaboravih na kriminalce i lopove, Tek se sjetih ublehaša i hakurčina
https://fkzeljeznicar.ba/prijava-za-nep ... uba/24296/
https://fkzeljeznicar.ba/informacija-o- ... uba/22150/
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.
 
Avatar
azbaha
Postovi: 1730
Pridružen/a: sri avg 10, 2016 3:27 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet okt 04, 2018 9:51 pm

**** ja sve svoje kakva je ovo atmosfera :doktor:
 
Hadzijalagic
Postovi: 3859
Pridružen/a: čet feb 11, 2016 9:45 pm
Lokacija: Jugoistok
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet okt 04, 2018 9:54 pm

Atmosfera je i dobra s obzirom na nebuloze koje su se izdesavale..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..
 
Avatar
SIMA_SIMAU
Postovi: 6722
Pridružen/a: pet jun 10, 2016 11:49 am
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet okt 04, 2018 9:56 pm

sajo10 je napisao/la:
čet okt 04, 2018 8:37 pm
Koji qurac se suspenduje Vedran a ne Jovan i Bogicevic? I ako je paksu, ispade samo je on kriv za ovo stanje, a ova celava ubleha i dalje igra prvu postavu u Zelji! PA BOZE! Eh moj Oda...

Nadam se da ce cijeli stadion zvizdati mu na svaki dodir lopte! Prvi sam ovdje pisao, zasto se zvizdi Zajmovicu, ali u ovom slucaju me zaboli ona stvar i iskreno se nadam da ce to biti slucaj. Goni vise djubre u zapadni Mostar.
Bravo ovo za Blagojevica
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.
 
BlueTrain
Postovi: 7
Pridružen/a: sri jul 25, 2018 8:08 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet okt 04, 2018 10:04 pm

kokoška je napisao/la:
čet okt 04, 2018 9:20 pm
Osmankovic jest nase dijete al ko da nije... losijeg stopera nisam gledo u zivotu, neko rece za njega nema mjesta u Radniku ja mislim da za njega nema mjesta u prvoj ligi Federacijie a kamoli Zelji.
Samo da znaš, koliko bi ti bilo lakše da ne misliš.

Samo naprijed Moke, Sabane, Hare, Daca, Dzeno, Eldare & Aldine.
 
Avatar
blueheart
Postovi: 1268
Pridružen/a: čet feb 11, 2016 10:08 pm
Lokacija: Sarajevo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet okt 04, 2018 10:17 pm

A možda nas krene jer igramo prvi, a ne zadnji :)
Država Željo
 
Bergeron
Postovi: 255
Pridružen/a: čet apr 13, 2017 12:54 am
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet okt 04, 2018 10:20 pm

kokoška je napisao/la:
čet okt 04, 2018 9:20 pm
Osmankovic jest nase dijete al ko da nije... losijeg stopera nisam gledo u zivotu, neko rece za njega nema mjesta u Radniku ja mislim da za njega nema mjesta u prvoj ligi Federacijie a kamoli Zelji.
Pa hajde nam reci koji je to stoper njegove generacije u nasoj drzavi bolji?

Tesko da ces ijednog naci njegovih godina na toj poziciji u ovoj ligi. A to sto decka od 21 godine koji je na pocetku svoje karijere poredis sa nekim zvijezdama evropskog fudbala ili nekim starohanima ove nase lige koji su vec 15ak godina aktivni i znaju svakog protivnickog igraca k'o brata to je problem tvog pogleda, a ne perspektivnog i mladog djeteta. Decko je ostvario nastupe za sve drzavne selekcije (U17, 18, 19, 21), pa valjda ima nekog talenta i perspektive ako je dospio u sve selekcije (a pogledaj malo koji su to stoperi u njegovoj generaciji). Trudi se, radi, ima jako dobre predispozicije. Jbg, igra i jednu od najtezih pozicija za nasu ligu na kojoj je jako malo istinski skolovanih strucnjaka koji znaju utrenirati dobrog stopera.

Online

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], BrUDA, Majestic-12 [Bot], Miso Ensar i 122 gosta.
 

 

Prijava  •  Registracija