To je bio najznacajniji detalj prije utakmice. Pola sata prije pocetka utakmice atmosfera je bila vrhunska i onda se je prenijela i na teren prvih 10 minuta kada su sve tribine navijale. Ovo treba da postane ustaljena praksa pogotovo na jacim utakmicamacikazubo je napisao/la: ↑pet avg 10, 2018 4:24 pmZaboravio sam pohvaliti ljude koji su ispunili nase zelje prije Apolona da se ponovo vrte nase pjesme uoci utakmice i na poluvremenu, s obzirom da neko od njih cita ili prenosi te info odgvornima za taj dio posla, ovim putem bi zamolio da uvijek pred pocetak odnosno nekad prije Grbavice puste "Sanju", prije Apolona je bilo fantasticno kada pjesmu smanji a mi svi u jedan glas refren uz ruke, bas je zagrmilo sa istoka i sjevera, bilo bi dobro pred derbi s tim poceti da se syebu pitice..
https://youtu.be/KgJnqXP3VS0
Podrzali smo i Velez.za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑pet avg 10, 2018 2:54 pmsvaka cast Upravi na odluci da se podrzi akcija Jedinstva. to je nesto kroz sta i sami prolazimo i znamo sta znaci podrska.
nisam upratio da smo podrzali i Velez u njihovoj akciji izgradnje, ako nismo, bilo zaista lijepo podrzati i njih. mislim da iznos nije toliko vazan koliko je vazna podrska kao podrska.
tako se stvaraju, nadogradjuju i ucvrcuju postojeci odnosi medju klubovima i smanjuje animozitet drugih prema nama koji je posljednjih godina evidentan na gotovo pola stadiona PLa.
bravo!![]()
promaklo mi je.storm_raider je napisao/la: ↑pet avg 10, 2018 4:50 pmPodrzali smo i Velez.za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑pet avg 10, 2018 2:54 pmsvaka cast Upravi na odluci da se podrzi akcija Jedinstva. to je nesto kroz sta i sami prolazimo i znamo sta znaci podrska.
nisam upratio da smo podrzali i Velez u njihovoj akciji izgradnje, ako nismo, bilo zaista lijepo podrzati i njih. mislim da iznos nije toliko vazan koliko je vazna podrska kao podrska.
tako se stvaraju, nadogradjuju i ucvrcuju postojeci odnosi medju klubovima i smanjuje animozitet drugih prema nama koji je posljednjih godina evidentan na gotovo pola stadiona PLa.
bravo!![]()
Ja ga makar u kateter umocim
Iskreno vise licim na zvonara bogorodicne crkve
taman toliko i treba mjenjati, da ekipa u odbrani i vezi zadrži svježinu i energiju.