Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

pile87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 08, 2018 3:39 pm

azbaha je napisao/la:
sri avg 08, 2018 3:30 pm

Mozda, ali hajde sada s drugog aspekta, sta mislis koji bi nam bio korisniji u igri?
Moje misljenje je da Vojo daje nemjeriv doprinos ekipi u odnosu na sve napadace nase lige, nije to samo moje misljenje nego i igraca koji su igrali kontra nas proslu sezonu, recimo jedan Wagner iz Sirokog kaze za njega da je najbolji igrac lige upravo zbog takvih stvari. Ne bih dalje o ovome jer pricamo hipoteticki i nema smisla ali ono sto sam htio reci nikoga ne treba deklarisati kao igraca za klupe pa ni ovog Sulju u ovoj prici jer mjesto u ekipi se zasluzi igrama i odnosom prema ekipi.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

omladina1921zeljina
Kontakt:

sri avg 08, 2018 3:40 pm

Timska igra Voje Ubiparipa omogućava da vezni red postiže golove, pogotovo krila tipa ZJZ (Jazvić, Zec, Zajmović s tim da za ovu dvojicu zadnjih znamo da i nemaju baš jaku realizaciju, za Jazvića ne znamo jer ga nismo dovoljno vidjeli).

Sulejman Krpić nema toliku timsku igru kao Vojo i on je glavni realizator napadačkih akcija. U 7 utakmica dao je 5 golova. Veoma praktično.

U suštini, valjala bi nam oba igrača. I valjali bi protiv različitih sistema odbrane.
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

mirzoni1921
Kontakt:

sri avg 08, 2018 3:47 pm

Dva gospodina: Rijad Bajić i Edin Višča

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk

damirfile
Kontakt:

sri avg 08, 2018 3:48 pm

Bilo bi odlično kad bi doso. Što ne bi mogli igrati sa dva napadača. Vojo iza Sulejmena a biće i povreda kartona .... Bio bi veliko pojačanje za klub.

azbaha
Kontakt:

sri avg 08, 2018 3:52 pm

pile87 je napisao/la:
azbaha je napisao/la:

Mozda, ali hajde sada s drugog aspekta, sta mislis koji bi nam bio korisniji u igri?
Moje misljenje je da Vojo daje nemjeriv doprinos ekipi u odnosu na sve napadace nase lige, nije to samo moje misljenje nego i igraca koji su igrali kontra nas proslu sezonu, recimo jedan Wagner iz Sirokog kaze za njega da je najbolji igrac lige upravo zbog takvih stvari. Ne bih dalje o ovome jer pricamo hipoteticki i nema smisla ali ono sto sam htio reci nikoga ne treba deklarisati kao igraca za klupe pa ni ovog Sulju u ovoj prici jer mjesto u ekipi se zasluzi igrama i odnosom prema ekipi.
Evo samo jos jedna replika pa ne moramo vise. Slazem se da je Vojo fantastican igrac i svi smo vidjeli njegov doprinos, ali smatram da je Krpic(u ovoj formi) trenutnom Zelji mnogo korisniji nego sto je to Vojo bio Zelji od prosle sezone.
Krpic ima dozu bezobrazluka u igri koja po meni radja plodom u nasoj ligi. Visi je i bolji u spustanju lopti od Voje i ovo je mozda i kljucno sad za sad. Iako mi pokusavamo da iznosimo loptu kroz sredinu, neminovno je da ce se desiti neka bezidejnost pa ce Vedran ispucati loptu, a Krpic je taj koji od te lopte moze napraviti nesto, puno bolje nego sto je to Vojo mogao.
Njegova sama prezencija na terenu daje protivnickoj odbrani dozu nesigurnosti, nesto poput Lendrica, Krpic je "naporan" za cuvati protivnickim stoperima.
Pored toga mi se svidja sto je kao licnost malo budalast, da se tako izrazim, mislim da je tip igraca koji nas tokom sezone nece iznevjeriti, igrac koji radi na sebi kada nije u konkurenciji, igrac koji uziva igrati na Grbavici.
Pored toga doslovno moze gol dati iz duge lopte, ima taj individualni kvalitet i zato mislim da bi Krpic ipak bio prvi izbor, dok bi Vojo bio drugi, ali ne sumnjam da bi dijelili minutazu nekih 65-35.

blueDBR
Kontakt:

sri avg 08, 2018 4:04 pm

Svaka čast Visci i Bajicu !!!

pile87
Kontakt:

sri avg 08, 2018 4:06 pm

azbaha je napisao/la:
sri avg 08, 2018 3:52 pm
pile87 je napisao/la:
azbaha je napisao/la:

Evo samo jos jedna replika pa ne moramo vise. Slazem se da je Vojo fantastican igrac i svi smo vidjeli njegov doprinos, ali smatram da je Krpic(u ovoj formi) trenutnom Zelji mnogo korisniji nego sto je to Vojo bio Zelji od prosle sezone.
Krpic ima dozu bezobrazluka u igri koja po meni radja plodom u nasoj ligi. Visi je i bolji u spustanju lopti od Voje i ovo je mozda i kljucno sad za sad. Iako mi pokusavamo da iznosimo loptu kroz sredinu, neminovno je da ce se desiti neka bezidejnost pa ce Vedran ispucati loptu, a Krpic je taj koji od te lopte moze napraviti nesto, puno bolje nego sto je to Vojo mogao.
Njegova sama prezencija na terenu daje protivnickoj odbrani dozu nesigurnosti, nesto poput Lendrica, Krpic je "naporan" za cuvati protivnickim stoperima.
Pored toga mi se svidja sto je kao licnost malo budalast, da se tako izrazim, mislim da je tip igraca koji nas tokom sezone nece iznevjeriti, igrac koji radi na sebi kada nije u konkurenciji, igrac koji uziva igrati na Grbavici.
Pored toga doslovno moze gol dati iz duge lopte, ima taj individualni kvalitet i zato mislim da bi Krpic ipak bio prvi izbor, dok bi Vojo bio drugi, ali ne sumnjam da bi dijelili minutazu nekih 65-35.
Suljo radi svoj posao dosta korektno i ja kao neko ko posmatra utakmice sam zadovoljan vidjenim na terenu. Ali nama svakako treba jos jedan napadac ako hocemo biti ozbiljni. Ko ce to biti ne znam imaju ovi sto im je to posao pa vidjecemo...
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

storm_raider
Kontakt:

sri avg 08, 2018 4:07 pm

Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Forzazeljo123
Kontakt:

sri avg 08, 2018 4:10 pm

Zasto ne bi vratili Voju ako on ne postavlja nerealne uslove. Ako klub ima budzet da dovede jos kvalitetnih igraca neka to i ucine. Vojo se pokazao vec kao pojacanje, vjerujem da nece biti promasaj i ovaj put.

sajo10
Kontakt:

sri avg 08, 2018 4:19 pm

Forzazeljo123 je napisao/la:
sri avg 08, 2018 4:10 pm
Zasto ne bi vratili Voju ako on ne postavlja nerealne uslove. Ako klub ima budzet da dovede jos kvalitetnih igraca neka to i ucine. Vojo se pokazao vec kao pojacanje, vjerujem da nece biti promasaj i ovaj put.
Pa nije niko protiv Vojinog dolaska, i ako ja prvi mislim da od toga nema nista.

Mnogi su misljenja ovdje ako Vojo prihvata neku stabilnu platu za nase uslove i ulogu s klupe, barem ispocetka, da se treba potpisati. Ako trazi ponovo ogromnu platu i da mora igrati onda nam ne treba.

sajo10
Kontakt:

sri avg 08, 2018 4:26 pm

Hajcanje jucer uradilo plodom. Svaka cast svima koji su ucestvovali! Imate od mene veliki aplauz. Za nesto vise od 24h prikupljeno hiljadu maraka. A prije toga za osam dana skupljeno skoro hiljadu i pol. Idemo dalje! :zeljeznicar1:

Edit: Zna li neko koje kompanije su farbale preostala tri reflektora? Znam da je Avaz jedan? A ova druga dva?
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u sri avg 08, 2018 4:40 pm, ukupno mijenjano 1 put.

exbabilon
Kontakt:

sri avg 08, 2018 4:31 pm

Imal sta od treninga ljudi?

ISB87
Kontakt:

sri avg 08, 2018 4:34 pm

treba zaima probat u napadu, sto da ne.

joj kad se ramovic vrati kakva ce to ekipa da bude.
jel ima neki perspektivni omladinac-napadac?
MIRZA RASCIC

shzna
Kontakt:

sri avg 08, 2018 4:43 pm

ISB87 je napisao/la:
sri avg 08, 2018 4:34 pm
treba zaima probat u napadu, sto da ne.

joj kad se ramovic vrati kakva ce to ekipa da bude.
jel ima neki perspektivni omladinac-napadac?
Ima, al ode u Diveve. :(
1987

plavi kanarinac
Kontakt:

sri avg 08, 2018 4:52 pm

exbabilon je napisao/la:
sri avg 08, 2018 4:31 pm
Imal sta od treninga ljudi?
Zna li neko kada je ? Jel u 18:00?
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

plavi kanarinac
Kontakt:

sri avg 08, 2018 5:13 pm

Ima li ko da zna info za ovaj trening da se ne izradim?

Dolina
Kontakt:

sri avg 08, 2018 5:17 pm

18:30
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

plavi kanarinac
Kontakt:

sri avg 08, 2018 5:21 pm

Dolina je napisao/la:
sri avg 08, 2018 5:17 pm
18:30
Hvala ti bracuka, da te sreca prati haha

ponosannavas
Kontakt:

sri avg 08, 2018 5:33 pm

Po meni je mali Zubanović dosta veći talenat od Hasanovića. TO sam govorio i prije nego je neko i pomislio da će ovaj otići, ali treba mu malo da stasa. Nije formiran fizički.

exbabilon
Kontakt:

sri avg 08, 2018 5:42 pm

Makar taj ne bi trebao otic u akademiju

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.

Prijava