Kulovic iz Goska bi mogao biti zanimljiv igrac, barem koliko sam upratio protiv nas i sad protiv Zvijezde.
U drugom poluvremenu kad se nešto dodavaše u odbrani naši pa dođe do bogija a on neće da je izbije, sve u meni umrlo i bogami fino je pasovima iznesošePlava Porodica je napisao/la: ↑uto avg 07, 2018 6:38 pmMa iskoristiti maksimalno dobar teren. Ako treba i trenirati dok svaki pas i akcija ne budu do savršenstva dovedeni.
Imamo jake igrače trkački, a i tehnički (veza). Ovo nam mora biti prednost kući protiv svake ekipe.
Iznošenje lopte kratkim pasovima, bez straha i bezveze nabijanja je i diglo publiku i igrače neku noć. Vidjeli su da mogu "tika takom" lagano se riješiti pritiska i krenuti u napad.
To je najveća pobjeda preksinoć. Moramo nastaviti tako, moramo biti još bolji.
kreno je u jednoj situaciji izbiti, pa je skonto da ne smije, i lagano odigraše par pasova.. sve su to instrukcije sa klupe.LARSSON je napisao/la: ↑uto avg 07, 2018 6:40 pmU drugom poluvremenu kad se nešto dodavaše u odbrani naši pa dođe do bogija a on neće da je izbije, sve u meni umrlo i bogami fino je pasovima iznesošePlava Porodica je napisao/la: ↑uto avg 07, 2018 6:38 pmMa iskoristiti maksimalno dobar teren. Ako treba i trenirati dok svaki pas i akcija ne budu do savršenstva dovedeni.
Imamo jake igrače trkački, a i tehnički (veza). Ovo nam mora biti prednost kući protiv svake ekipe.
Iznošenje lopte kratkim pasovima, bez straha i bezveze nabijanja je i diglo publiku i igrače neku noć. Vidjeli su da mogu "tika takom" lagano se riješiti pritiska i krenuti u napad.
To je najveća pobjeda preksinoć. Moramo nastaviti tako, moramo biti još bolji.
Kakva je situacija sa Hadzicem sto je presao u drugu portugalsku ligu? Ne bi mozda bila losa opcija za klupe. Ja ipak mislim da je perspektivan i da bi Oda nesto mogao od njega napraviti.
Ceka ga duga pauza, neka ozbiljina povreda u pitanju. A kolipacno je igrao, neznam ni kad je se stigao ozlijediti.
Vi nikako da skontate da nema laganog gostovanja i da se krv mora proliti da se 3 boda uzme bilo kome.Prije Celika sam isto pisao i upozoravao,al djaba...
Steta, dao preko 40 golova u omladinskoj ligi, nevjerovatan osjecaj za gol ima, barem ono sto sam mogao da vidim. Moze i nogom i glavom jos ima brze noge, taman za presing.sajo10 je napisao/la: ↑uto avg 07, 2018 7:18 pmCeka ga duga pauza, neka ozbiljina povreda u pitanju. A kolipacno je igrao, neznam ni kad je se stigao ozlijediti.
Djaba vjeruj. Nema mi nista gluplje nego unaprijed upisivanje bodova.Masinovodja je napisao/la: ↑uto avg 07, 2018 7:20 pmVi nikako da skontate da nema laganog gostovanja i da se krv mora proliti da se 3 boda uzme bilo kome.Prije Celika sam isto pisao i upozoravao,al djaba...
Šta je ovdje upisivanje bodova unaprijed..Imamo širinu i i igrače da odgovore zadatku..Bakrač standardni štoper,Ćurjuriću treba odmor definitivno pred derbi..Krpiću možda i ne treba a Zajmović je napadač koji je prošle sezone bio glavna karika ekipe doduše na poziciji krila koja nije njegova primarna..sastrane je napisao/la: ↑uto avg 07, 2018 7:37 pmDjaba vjeruj. Nema mi nista gluplje nego unaprijed upisivanje bodova.Masinovodja je napisao/la: ↑uto avg 07, 2018 7:20 pmVi nikako da skontate da nema laganog gostovanja i da se krv mora proliti da se 3 boda uzme bilo kome.Prije Celika sam isto pisao i upozoravao,al djaba...
Ovo bi, fakat, bilo prelijepo. Pored Dzildinog lika, dodati lik Anera Kasapovica i Mirze Rascica. To je jace od bilo kakve pare!SirAlexFerguson je napisao/la: ↑uto avg 07, 2018 6:36 pmSta mislite da se halali koja para od sponzora i da na nasem reflektoru stoji ime i lik Dževada Begića Džilde, s njim je jug jos jaci![]()
![]()
Svaka cast lave! Hvala ti!fcz je napisao/la:@storm_raider, @Durgo
Evo i verzija sa podacima za uplatu, pa javite ako bude trebalo updateovati progres/stanje uplata.