čet avg 02, 2018 12:27 am
Joj moj niksone, nije to utopijski majka mu stara.. Pa onda i ova moderacija, a i ja radimo ovo iz nekog interesa, a ne ZA DZABA, iako mnogima smeta ova atmosfera ovdje? Jedini je interes Zeljo. Zar ima nesto vise sto je potrebno? Ne zelim da glumim ovdje advokata Misimovicu, niti je potrebno, ali covjek je bio i na utakmicama redovan, kada nas je 500 dolazilo i borili se za opstanak. Bolesnik je za Zeljom, kao i svi mi, i Bogu hvala moze da novcano podnese to da svoje prisustvo i espertizu donira klubu. Donira namjerno kazem, jer je osnovno pravilo da svi u Upravi rade dzaba, volonterski.
Moze se ovdje iznijeti misljenje, to je najmanji problem, nemoj i ti pocinjati sa tom pricom, barem ti znas da nije tako. Nisam vidio tvoj post, editovao si ga, pa ne znam, ali je problem kada neko napise nesto sto ne zna, a postavlja to kao cinjenicu. Bez dokaza, to je nista drugo do kleveta. Misljenje je ok, ali optuzivati bez ikakvih argumenata nekoga, to je zlonamjerno. Ne kazem da si ti, editovao si post, pa ne vidim sta si napisao.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...
Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/