http://sportske.ba/navijaci-atalante-is ... na-kosevu/
Hvala ti Misimovicu sto imamo najljepši dom!
Ma njemu svak cast na svemu, pokazao je svima kako se voli klub i sto ne dozvoljava navijacima da vode klub.11plavih'92 je napisao/la: ↑sri avg 01, 2018 9:35 pmJedino logicno objasnjenje je da Misimovica boli .urac za takvima koje si opisao. Jer isti ti su lajali i na Amara, na Gredica, na Odu. I na Amara bi opet lajali kad bi se vratioSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri avg 01, 2018 9:10 pmNekada se pitam sto ovo sve treba Misimovicu, imas covjece svoj razradjeni posao, imas milione i ti se jebes da udovoljis pojedincima koji nemaju 5KM u dzepu i uzimaju sebi za pravo da pljuju na sve sto je napravljeno. Neka se vrati veliki biznismen Zujo pa neka nam opet prica sta je 3 miliona za pravog privrednika hahaha.
I neka je tako, zamisli da se ti povijas i odluke donosis prema nekome takvom
Ma dobro, mislim da se oni vise zezaju u ovim postovima nego zaozbiljno sto misle da mozemo proci..NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri avg 01, 2018 10:24 pmJoj "euforija" nacije u pm...![]()
![]()
Ja samo Boga molim da ne bude kakav potop.Ljudi kvalitetniji,uigraniji,brzi,spremniji plus paklena klima dole.
Ako cemo realno,pitari su igrali protiv ekipe koja je tek usla u trenazni proces i koja im je i pored toga trebala dati 5 komada.Druga stvar,htjeli mi to priznati ili ne,Sarajevo ima nekoliko brzih igraca koji mogu odigrati nesto na gostovanju,a koje mi nemamo.
U modernom fudbalu je lakse igrati na gostovanju,tako da i sam ocekujem bolju tekmu nasih.Strah me samo da fizicki ne mozemo izdrzati,jer smo ocajno izgledali na Grbavici u tom segmentu.Zato se nadam da ce Oda krenuti sa sto manje "dizelasa" i sto vise brzih igraca koje imamo.Kosevsko Hill je napisao/la: ↑sri avg 01, 2018 10:55 pmMa dobro, mislim da se oni vise zezaju u ovim postovima nego zaozbiljno sto misle da mozemo proci..NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri avg 01, 2018 10:24 pmJoj "euforija" nacije u pm...![]()
![]()
Ja samo Boga molim da ne bude kakav potop.Ljudi kvalitetniji,uigraniji,brzi,spremniji plus paklena klima dole.
Ja opet imam osjecaj da cemo odigrati doata bolju utakmicu nego sto smo ovdje to uradili..za sta ce to biti dovoljno i za kakav rezultat fakat ne znam..