Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jul 30, 2018 1:16 pm

Durgo je napisao/la:
pon jul 30, 2018 1:12 pm
Je.bo ti nas...

kako smo bahati i bezobrazni....
Sve znas... :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

vinston.cercil
Kontakt:

Elegant je napisao/la:
pon jul 30, 2018 1:00 pm
vinston.cercil je napisao/la:
pon jul 30, 2018 12:47 pm
Samo treba Amara dovesti, on ce to sam.
Gdje je Amar u svijetu danasnjeg fudbala ? Da li je realno da nas vjeciti spasilac, nema kluba bez njega, takav strucnjak godinama bez angazmana bilo gdje u svijetu pa eto i u BIH ?
Amar ima neku posebnu vezu sa Zeljom, uz to mozemo slobodno reci da svi u premijer ligi imaju kompleks od Amara. S obzirom da nije vodio nikog osim Zelje mozemo reci da je i dalje najuspjesniji trener BHT premijer lige. Covjek je jednostavno inertan, ima para nece da se lomi, pozelio Bosnu nece vani i ceka priliku da radi negdje gdje ce biti zadovoljan.

Rigel
Kontakt:

Tražimo novog trenera.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon jul 30, 2018 1:17 pm

Neka provjerena informacija, sta je u pitanju?
Alea iacta est!

exbabilon
Kontakt:

Sta moze biti povod...

123456
Kontakt:

pon jul 30, 2018 1:18 pm

cipiripi je napisao/la:
Neka provjerena informacija, sta je u pitanju?
Il je onaj obecani BUUM il je ostavka.Po meni nema trece.

Plava Porodica
Kontakt:

Tako je Krčma.
Ako ne možeš povuci se.
Ako ti nešto ne štima na relaciji klub, igrači, ti, opet se izjasni, mojne šutiti.
Sve što prešutiš tebi će na štetu.
Fino, jasno, glasno.
Šta god da je u pitanju.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

vinston.cercil
Kontakt:

pon jul 30, 2018 1:19 pm

Jeben je pritisak sad na njemu, bas me interesuje sta ce uraditi danas na pressu

Premier
Kontakt:

pon jul 30, 2018 1:19 pm

Uz sve sto je bilo sa Zakaricem opet bi ga volio vidjeti u dresu.Dobar je igrac sto jest jest a eto za dobre rezultate naseg Zelje moze se preci preko onog, to svi igraci rade.Ako nista mislim da cemo imati solidnu defanzivu sljedecih par sezona samo da se nadje ok desni bek

mirzza
Kontakt:

pon jul 30, 2018 1:20 pm

Opet kad sve sagledam ljut sam na dvije stvari:
1.) Februar ove godine i prestanak igranja presinga od strane Admira Adzema, naustrb Vranjesa i Zajmovica, a oduzimanje minuta Ramovicu i Zecu.
2.) Amara Osima sto pusta da Kostici, Krcmarevici i slicni ordiniraju nasim klubom. Ako volis Zelju i ako si jedan od nas, vrati se, ja bih svoju porodicu podrzao pa makar i u gubitku bio, ne bih mogao gledati da se ovakva sranja desavaju.

Nasa situacija je slijedeca. Dosao novi trener koji ce ''promovisati atletikovce'', opet sam nasjeo na tu pricu (to jedino prolazi kod Admira Adzema za kojeg znam da ce to uraditi, ali koji moze biti samo pomoci trener u Zelji jer je dokazao da nije kapacitet za glavnog). Od tog momenta dva Ateltikovca koja su bila na pripremama sa prvim timom Besirevic i Velic koji je odigrao utakmicu u Bijeljini su otjerani sa Grbavice, ne posudbom nego im pokazana vrata. Posebno glupo za Besira jer Pavic nema alternativu, al hajde. Nedugo nakon toga i Mujaga biva otjeran bez posudbe iako Krpic nema alternativu i gdje nemas nekog tpia Mujagica da nabijas lopte na njega. Od ostalih 'atletikovaca' ocekivao sam nakon Sirokog zapazenu ulogu Aldina Sehica jer je bilo prostora posebno protiv Narve a i sinoc isto tako ali jok.
Eldara sam ocekivao na krilu a ne na desnom beku ali hajde, makar treniraju sa prvim timomom uz Zerica koji je na posudbi. Tu se jos vrti i Zilic za kojeg fakat mislim da nece uspjeti u seniorma jer mu fali visine za stopera a za beka je spor. Dujmovica nema isto tako.
Dakle Krcmarevic i ovim najlaksim utakmicama nije dao sansu nekom novom 'atletikovcu' (zaboravih i da je tzv, Aguero iz Fojnice kojeg je vecina dizala prije Mujagica zavrsio u anomoonim).
Dalje, Krcmarevic za 2 mjeseca nije detektovao da nemamo rezervnih bekova, i spica. Evo sta da Krpic dobije crveni karton? Koga gore gurnuti - Zaimovica koji je igrac za kanton i koji je nekim inatom odradio 5,6 utakmica na proljece u zelji da se dokaze ili Asima Zeca kojemu ne das nikakav kontinuitet bez obzira na formu.
Dakle lose smo izbalansirani. Veza koja je po imenima daleko najjaca u drzavi je nadigrana sinoc od Jamaka, Dedica i kompanije - bruka.
Mislio sam da je Krcmarevic taj i da ce fakat uraditi neku nadogradnju te uvesti sirinu u ekipi, a on me dva puta demantuje (protiv Apolona i sinoc), vidjet cemo sta ce spremiti za revans i posebno za Zrinjski. Ako je pametan, ici ce na uigravanje ekipe (posebno odbrane na Kipru) a protiv Zrinjskog moramo napasti.
On se vadi na Sinisu kao Keme nema naprijed a Sinisa je isti takav samo sto je pola metra nizi od Keme, nema ga gore, nije on Pavic ili tipa Pavica.
Nemamo vise niti Graovca da ti krpi desnog beka, niko od ovih stopera to ne moze igrati. Kazu Sehic mlad, pa koliko je imao Benjo Colic kada ga je Amar 2009 stavio protiv Sirokog na Grbavici? 19 godina i napravio od njega beka, zaboravili smo sta rade Colic i Kvesic.
Umisllili smo i da Zaimovic moze naslijediti Stevanovica i Zakarica...
Krcmarevicu, ako hoces savjet, pogledaj utakmice Zelje iz Novembra i Decembra 2017 godine i igru baziraj na tome, nama Celik sa Jamakom izlazi visoko i pravi presing a nas nigdje.
Dakle teznja je imati Hajdarevic-Blagoje-Ramovic u sredini uz Zeca i Veselog na krilima da mogu ispratiti Krpicev presing. Sinoc je Vranjes u jednom momentu zaganjao, presjekao loptu ali ga niko nema ispratiti. U ovoj ligi kada izadjes visoko i mozes to igrati 15-20 minuta ti si pobjednik, uradi to i poboljsaj tranziciju i bit ce i rezultat i ljepota u igri.
Sto se Zakarica tice, kada se Bogicevic mogao vratiti i dati mu traku, vratiti Zakarica i spomenik mu dici.

vinston.cercil
Kontakt:

pon jul 30, 2018 1:20 pm

Pametni su ovo ljudi. Primaju nerad od Istoka, ugodan život od Zapada; nikuda ne žure, jer sam život žuri, ne zanima ih da vide šta je iza sutrašnjeg dana, doci ce što je odredeno, a od njih malo šta zavisi; zajedno su samo u nevoljama, zato i ne vole da cesto budu zajedno; malo kome vjeruju, a najlakše ih je prevariti lijepom rijeci; ne lice na junake, a najteže ih je uplaštiti prijetnjom; dugo se ne osvrcu ni na što, svejedno im je što se oko njih dešava, a onda odjednom sve pocne da ih se tice, sve isprevrcu i okrenu na glavu, pa opet postanu spavaci, i ne vole da se sjecaju niceg što se desilo; boje se promjena jer su im cesto donosile zlo, a lako im dosadi jedan covjek makar im cinio i dobro. Cudan svijet, ogovara te a voli, ljubi te u obraz a mrzi te, ismijava plemenita djela a pamti ih kroz mnoge pasove, živi i nadom i sevapom i ne znaš šta nadjaca i kada. Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve izmedu toga. A povrh svega moji su i ja njihov, kao rijeka i kaplja, i sve ovo što govorim kao o sebi da govorim.

Meša Selimović

Dr. Adzem
Kontakt:

pon jul 30, 2018 1:21 pm

Na hair i na dobro
Cuva Bog Zelju svog!

Elegant
Kontakt:

Plava Porodica je napisao/la:
Tako je Krčma.
Ako ne možeš povuci se.
Ako ti nešto ne štima na relaciji klub, igrači, ti, opet se izjasni, mojne šutiti.
Fino, jasno, glasno.
Šta god da je u pitanju.
Vjeruj da bi najvise volio da kaze taj i taj igrac, covjek mi prave probleme tokom rada, nema discipline,...itd.

Nesto ne stima ocigledno u svlacionici.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

alombardo
Kontakt:

PODRŠKA KRČMAREVIĆU

Zeljo
Kontakt:

pon jul 30, 2018 1:22 pm

Ako je istina da ide, samo jedno ime dolazi u obzir.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

igla
Kontakt:

Vraćanje Zakarića bi mene ubijedilo da mi nemamo sportskog kompasa uopšte.
Ako odlučiš nekog poslati da trči s juniorima, onda taj trči s juniorima taman se za opstanak borili, a nemali igrača te pozicije nikako u timu.

Haklapuc
Kontakt:

Pogodi Fata koliko dugo će se Slobodan zadržati :D

Qwerty_1987
Kontakt:

Dao ostavku jutros, čini mi se da je Zeba vodio trening.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

ChWilla
Kontakt:

pon jul 30, 2018 1:23 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Tako je Krčma.
Ako ne možeš povuci se.
Fino, jasno, glasno.
Šta god da je u pitanju.
ne znam šta će biti, ali načelno se slažem. kad nešto ili svašta očito ne ide, šutnja nije zlato.
gradi željo boli te *****

Budi Željo
Kontakt:

pon jul 30, 2018 1:24 pm

Navodno je jos sinoc dao ostavku nakon sto su ga napali poslije utakmice neki od navijaca. Pretpostavljam da je ovo samo da to zvanicno obznani svima.
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava