Dobro je pa su ga odstranili sa priprema. On takav je samo rak u ekipi dole u Medjugorju.za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑sri jul 04, 2018 4:06 pmovo je trebalo uraditi mozda i malo ranije, medjutim nikada nije kasno.
hajde sto ne zeli produziti, hajde sto nije zelio prihvatiti ponudu koja bi zadovoljila i klub, ali brate da se mangupises i kontas da ces izraditi klub, e to vec ne moze nikako.
Ovako, kao danas, se preveniraju takvi postupci.plavi kanarinac je napisao/la: ↑sri jul 04, 2018 4:14 pmSamo da sad ne unese se nekog nemira i da se ne pravi neki razdor u ekipi, ipak je on "drug" dobar sa nekima od njih i sigurno da neće reći super su to ljudi, malo su me suspendovali nego će reći neke ružne stvari koje ce manje ili više uticati na te njegove saigrace/drugove u klubu...
PS. Na pomocnom u 18h trening koliko sam mogao upratiti?
Ja vjerujem da Zeca na poligraf stavis i pitas ga jel bi postupio isto, priznao bi da bi... I sigurno da je i on smrad, jedan od najvecih u ekipi, meni je sve pokazao onim story-em poslije otkaza Adzemu.Ajzea je napisao/la: ↑sri jul 04, 2018 4:16 pmOvako, kao danas, se preveniraju takvi postupci.plavi kanarinac je napisao/la: ↑sri jul 04, 2018 4:14 pmSamo da sad ne unese se nekog nemira i da se ne pravi neki razdor u ekipi, ipak je on "drug" dobar sa nekima od njih i sigurno da neće reći super su to ljudi, malo su me suspendovali nego će reći neke ružne stvari koje ce manje ili više uticati na te njegove saigrace/drugove u klubu...
PS. Na pomocnom u 18h trening koliko sam mogao upratiti?
Obje noge polomio dabogda.