chile je napisao/la: ↑sub jun 30, 2018 4:53 pm
MrkiMedo je napisao/la: ↑sub jun 30, 2018 4:47 pm
chile je napisao/la: ↑sub feb 17, 2018 10:14 pm
Yebo Mehremica dajte nam legendu Stanica.
Onaj slalom od pred kraj tekme niti jedan bek u plavom dresu nije napravio otkako se igra BiH liga.
Ne znam kako momka navukose da igra u nasoj ligi ali sam siguran da se nece dugo zadrzati ovdje.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
To je citat na tekmu gdje je ocito imao odlican prodor, jbg fulio sam ... mada i dalje stojim pri tome da slalom niti jedan nas bek ne napravi
ps. svaka cast na trudu
Ma isti sam komentar i ja imao i vecina nas na forumu. Ja htio okrenuti na zajebanciju, vi niste skontali i to je to
Ne mogu se sloziti za Blagojevica jer kad on igra obicno i mi igramo. On nije u glavi dobar koliko-toliko, ali kroz proslu sezonu je bio jedan od najkonstantnijih i najboljih igraca lige. Ja mislim da je najveci problem sto mi nemamo tim i sto se pojedini igraci nisu mogli prije dvije godine, nisu mogli prosle, a vjerovatno ce se i ove godine naci neko ko se nece moci. To je ono nase seljacko razmisljanje ta ce papak i to se sve odrazi i na igru kroz ono djecije ''ti meni ne das loptu, ne dam ni ja tebi sta me briga''. Ne znam da li oni ispijaju kafe zajedno, salju li ih na kakva zajednicka druzenja, ali trebali bi definitivno. Nisu rijetke situacije kad igraci protivnickog tima skoce na naseg igraca, a nasi ostali gledaju.