Saban.vinston.cercil je napisao/la: ↑sub jun 30, 2018 2:47 pmMoze li mi neko reci ko je momak koji je centrirao loptu iz slobodnog udarca na 9:35, kad je krpic pucao glavom u golmana ?
P.S Ljudi zaboravljaju da je Boris Pavic odlican trener za uslove premijer lige BIH. Siguran sam da smo dosta kvalitetniji, medjutim dobro ih je postavio jucer
Realno Suljo je u ove 2 najvise i pokazao, borio se, gradio, al dzaba kad nema ko dat loptu ni centrirat
A koje je to utakmice Jovan odigrao lose? Covjek sa Graovcem najmanje oscilirao i uz Zakarica bio najbolji igrac.. Uz sve to ne zajebava oko ugovora kao mnogi ostali.. Jovan je majstor, ne sere, ima uspona i padova ali koji to igrac nema..chile je napisao/la: ↑sub jun 30, 2018 2:55 pmNadam se da ovaj Croat ulece u tim umjesto celavog...taj lik nasu igru toliko unazadjuje. Odigra jednu dobru i 5 losih tekmi, precesto zapinje za travu, guraju ga duhovi po terenu, o dodavanju protivniku na 30 m od Vece suvisno je i pricati kao i njegovom trcanju. Momak ima slifa ali previse oscilira u 10 min utakmice, da ne govorimo o citavoj temi ili pak sezoni. Igra se gradi oko njega i postadosmo najveci gubitnici... nije jedini krivac ali cini mi se medju najvecim.
Mozda i grijesim, mozda ne volim taj tip igraca, ali cekam da ga se klupira i na njegovoj poziciji zaigra igrac koji ce trcati , imati neku ideju u igri te dodati loptu prema naprijed koja ima smisla.. mislim da je takav mali Saban samo treba imati povjerenja u decka.
Moze i kontra pitanje koju je odigrao dobro, malo se on previse uzdize i ne da ima uspona i mnogo vise padova. Samo mi kao navijaci nekoga dizemo a drugog na zub uzmemo sad pa sad. On otkako je glumio K1 borca u Zenici nije sastavio 2 utakmice.Hadzijalagic je napisao/la: ↑sub jun 30, 2018 3:02 pmA koje je to utakmice Jovan odigrao lose? Covjek sa Graovcem najmanje oscilirao i uz Zakarica bio najbolji igrac.. Uz sve to ne zajebava oko ugovora kao mnogi ostali.. Jovan je majstor, ne sere, ima uspona i padova ali koji to igrac nema..chile je napisao/la: ↑sub jun 30, 2018 2:55 pmNadam se da ovaj Croat ulece u tim umjesto celavog...taj lik nasu igru toliko unazadjuje. Odigra jednu dobru i 5 losih tekmi, precesto zapinje za travu, guraju ga duhovi po terenu, o dodavanju protivniku na 30 m od Vece suvisno je i pricati kao i njegovom trcanju. Momak ima slifa ali previse oscilira u 10 min utakmice, da ne govorimo o citavoj temi ili pak sezoni. Igra se gradi oko njega i postadosmo najveci gubitnici... nije jedini krivac ali cini mi se medju najvecim.
Mozda i grijesim, mozda ne volim taj tip igraca, ali cekam da ga se klupira i na njegovoj poziciji zaigra igrac koji ce trcati , imati neku ideju u igri te dodati loptu prema naprijed koja ima smisla.. mislim da je takav mali Saban samo treba imati povjerenja u decka.
Ne znam sta si ti gledao al eto.. za ostale nase veznjake doktor fudbala..chile je napisao/la: ↑sub jun 30, 2018 3:07 pmMoze i kontra pitanje koju je odigrao dobro, malo se on previse uzdize i ne da ima uspona i mnogo vise padova. Samo mi kao navijaci nekoga dizemo a drugog na zub uzmemo sad pa sad. On otkako je glumio K1 borca u Zenici nije sastavio 2 utakmice.Hadzijalagic je napisao/la: ↑sub jun 30, 2018 3:02 pmA koje je to utakmice Jovan odigrao lose? Covjek sa Graovcem najmanje oscilirao i uz Zakarica bio najbolji igrac.. Uz sve to ne zajebava oko ugovora kao mnogi ostali.. Jovan je majstor, ne sere, ima uspona i padova ali koji to igrac nema..chile je napisao/la: ↑sub jun 30, 2018 2:55 pmNadam se da ovaj Croat ulece u tim umjesto celavog...taj lik nasu igru toliko unazadjuje. Odigra jednu dobru i 5 losih tekmi, precesto zapinje za travu, guraju ga duhovi po terenu, o dodavanju protivniku na 30 m od Vece suvisno je i pricati kao i njegovom trcanju. Momak ima slifa ali previse oscilira u 10 min utakmice, da ne govorimo o citavoj temi ili pak sezoni. Igra se gradi oko njega i postadosmo najveci gubitnici... nije jedini krivac ali cini mi se medju najvecim.
E šta li si ti pratio i koje si utakmice gledao...chile je napisao/la: ↑sub jun 30, 2018 3:07 pmMoze i kontra pitanje koju je odigrao dobro, malo se on previse uzdize i ne da ima uspona i mnogo vise padova. Samo mi kao navijaci nekoga dizemo a drugog na zub uzmemo sad pa sad. On otkako je glumio K1 borca u Zenici nije sastavio 2 utakmice.Hadzijalagic je napisao/la: ↑sub jun 30, 2018 3:02 pmA koje je to utakmice Jovan odigrao lose? Covjek sa Graovcem najmanje oscilirao i uz Zakarica bio najbolji igrac.. Uz sve to ne zajebava oko ugovora kao mnogi ostali.. Jovan je majstor, ne sere, ima uspona i padova ali koji to igrac nema..chile je napisao/la: ↑sub jun 30, 2018 2:55 pmNadam se da ovaj Croat ulece u tim umjesto celavog...taj lik nasu igru toliko unazadjuje. Odigra jednu dobru i 5 losih tekmi, precesto zapinje za travu, guraju ga duhovi po terenu, o dodavanju protivniku na 30 m od Vece suvisno je i pricati kao i njegovom trcanju. Momak ima slifa ali previse oscilira u 10 min utakmice, da ne govorimo o citavoj temi ili pak sezoni. Igra se gradi oko njega i postadosmo najveci gubitnici... nije jedini krivac ali cini mi se medju najvecim.
Utakmice Djerzelez Zenicesamo_plavo je napisao/la: ↑sub jun 30, 2018 3:28 pmE šta li si ti pratio i koje si utakmice gledao...chile je napisao/la: ↑sub jun 30, 2018 3:07 pmMoze i kontra pitanje koju je odigrao dobro, malo se on previse uzdize i ne da ima uspona i mnogo vise padova. Samo mi kao navijaci nekoga dizemo a drugog na zub uzmemo sad pa sad. On otkako je glumio K1 borca u Zenici nije sastavio 2 utakmice.Hadzijalagic je napisao/la: ↑sub jun 30, 2018 3:02 pm
A koje je to utakmice Jovan odigrao lose? Covjek sa Graovcem najmanje oscilirao i uz Zakarica bio najbolji igrac.. Uz sve to ne zajebava oko ugovora kao mnogi ostali.. Jovan je majstor, ne sere, ima uspona i padova ali koji to igrac nema..