Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

sastrane
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 12, 2018 6:33 pm

Racuna li ovdje iko na Kup, kartone, povrede umore.. prodaja jednog od dvojice malaca. Manjak forme. Polahko.. igrace najbolji to sam siguran. Ako je Vranjes bolji a moze biti igrace. Jednostavno. Mozda celo se ne sastavi sa loptom znamo kako zna biti toplo hladno kod njega.

sastrane

uto jun 12, 2018 6:34 pm

Sve strucnjaci.. eno ja mislim da je sad trening. Idite recite mu preko ograde kad sve znate .

cikazubo
Kontakt:

uto jun 12, 2018 6:36 pm

Realno niko nema prednost od njib crtvorice, Vranjes, Blagojevic, Sabanadzovic i Hajdarevic, i hajd izbaci jedog.
Licno mislim da ce Vranjes i Anel eksplodirati pod novim sefom, Blagojevic je mac s dvije ostrice, pravite bozanstvo od njega a prije dvije godine je bio jedan od najlosijih i najnepouzdanijih igraca u vezi, ali opet on ako nastavi kao prosle sezone tesko ce ga iko id ove trojice istisnuti.
Na kraju lrajeva zasto mora neko otpasti, nadam se da trener nije ogranicen ko balkon i da ce sva 4 igraca podjednak broj minuta upisati, uz to polako afirmisati Modica i Dacica.
Realno nas vezni red uz zdravog Ramovica je atomski snazan za okivre Premijer lige, steta je da to ne ispratimo sa dobra 3 pojacanja na stoperu, lijevom beku i desnom krilu.
Ako tu uspijemo pogoditi s igracima i ako Vedran ostaje imamo doslovno u svim linijama najjace igrace.
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u uto jun 12, 2018 6:37 pm, ukupno mijenjano 1 put.

ISB87
Kontakt:

uto jun 12, 2018 6:36 pm

tebi ako se cita o parfemima opusteno imas i forum za to.

ne smije se igrat sa blagojevic hajdar/saban vranjes.
MIRZA RASCIC

Plava Porodica
Kontakt:

uto jun 12, 2018 6:47 pm

Svaka opcija bez Vranješa je dobra opcija.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

Plava Porodica je napisao/la:
uto jun 12, 2018 2:08 pm
storm_raider je napisao/la:
uto jun 12, 2018 1:30 pm
uto jun 12, 2018 12:19 pm

Sve po zaslugama :)
Daleko je to od zasluga.
U onoj mjeri koliko procentualno nižu uspjehe svojim sportskim odlukama. 2% uspješnosti.
Kojom si formulom dosao do 2%?
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

LeBlue
Kontakt:

uto jun 12, 2018 6:48 pm

Najbolje bi bilo ostaviti Zakarica. Klasa igrac, kojeg je tesko zamijeniti.

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

uto jun 12, 2018 6:51 pm

Danas sam pisao... Najbolji vezni igrač lige da sjedi na klupi? Da gleda Vranješa na terenu za kojeg je on izmislio fudbal?
E ako tako bude onda fakat nemam riječi.
Vranješ nije ništa pokazao čime je zaslužio da ga se gura u prvih 11. Njegov odnos i ponašanje su me razočarali.
Da se ja pitam, Vranješu bih ponudio smanjenje plate (jer sigurno ne igra za siću) i bio bi mi na klupi. Ako ne pristaje, fino se rastati. Više bih volio gledati Modića i Osmanovića...
Pamet u glavu Slobodane. Ne kopaj sebi jamu bezveze. Samo jedan igrač ti mora imati sigurno mjesto u prvih 11, a taj igrač je Blagojević.
I da, zanimljivo će biti koga izabrati za kapitena kad Veca ode...
Ja sam ciljao na Graovca, ali pošto su šanse minimalne da će biti tu, onda baš nemam pojma ko bi to mogao biti. Možda Blagojević.
Jovan je tu najduže, iskusan je, poznaje sve, nikad nije ni jedan ispad imao i nije ispao šupak prema klubu kao tzv. legende. Mogao je on otići u Zrinjski, igrati ligu prvaka, osvajati titule, ali je ispao pravi gospodin i dao je prednost Želji. Ja bih je njemu oko ruke pa kud puklo da puklo.
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

cikazubo
Kontakt:

uto jun 12, 2018 6:53 pm

Vranjes je prekucao igricu pa vi pricajte sta hocete, neko u Sindjelicu i Velezu prije Zelje bio, a neko u Legiji titule uzimao, Napoliju zabijao, al ta ce on levat veze nema.

Plava Porodica
Kontakt:

uto jun 12, 2018 6:54 pm

uto jun 12, 2018 2:08 pm
uto jun 12, 2018 1:30 pm

Daleko je to od zasluga.
U onoj mjeri koliko procentualno nižu uspjehe svojim sportskim odlukama. 2% uspješnosti.
Kojom si formulom dosao do 2%?
Formulom E po trnovu.
Ne da mi se iznova pisati, jer i sam govoriš da "ne pišem iste postove".
A sami tražite raspravu.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

uto jun 12, 2018 6:55 pm

blagojević je kod pet trenera bio nezamjenjiv. ja vjerujem da će biti i kod šestog, nema nijednog razloga da ne bude tako, ali da neko "mora" igrati je pogrešno. principijelno pogrešno.
gradi željo boli te *****

SIMA_SIMAU
Kontakt:

uto jun 12, 2018 6:56 pm

cikazubo je napisao/la:
Vranjes je prekucao igricu pa vi pricajte sta hocete, neko u Sindjelicu i Velezu prije Zelje bio, a neko u Legiji titule uzimao, Napoliju zabijao, al ta ce on levat veze nema.
Blagojevicu je ovo maksimum, a za Vranjesa sa siguran da ce biti nas glavni igrac u veznom redu.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Plava Porodica
Kontakt:

uto jun 12, 2018 6:56 pm

Ako je prekucavanje igrice od radnika, pa do kraja sezone, u 12 odigranih utakmica aktivno učestvovati u jednom golu, onim u Tuzli, i to propuštanjem lopte za Voju, onda se ja pitam kakva je to igrica?
A da ne spominjem koliko je neprimjetan na terenu bio, uvijek na pogrešnoj poziciji.
Pokazao onoliko koliko i Marković u bitnim utakmicama.
Za novac koji prima, za reputaciju koju nosi, ne premalo, nego očajno.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Ajzea
Kontakt:

uto jun 12, 2018 7:01 pm

cikazubo je napisao/la:
Prema onome sto sam vidio, Sindjelic i Velez su imali boljeg veznog igraca od Legije.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

uto jun 12, 2018 7:03 pm

Adzem je unistio Vranjesa sa stalnim promjenama pozicije. Vranjesu treba dati slobodu u vezi i dodatu mu Hajdarevic i imat cemo beton vezni.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

uto jun 12, 2018 7:04 pm

Ma to što je on igrao za Legiu i zabio Napoliju meni ništa ne znači. Da je igrao za Real ne interesuje me kad on za Želju ne igra kako treba.
Jeste igrao pogrešnu poziciju, to stoji.
Ali igrao je tu poziciju i protiv Radnika na Grbavici pa je izgledalo odlično.
Problem je njegov odnos, želja, borbenost. Ničega nema. To je najveći problem kod ovakvih igrača. Ja nikad neću podržati igrača koji se šeta po terenu, a igra za svetinju. Stvorio je sliku da ga boli ona stvar za ekipom i da je tu samo da bi imao neki klub u kojem će dobivati lovu...
Uporedite Vranješa i Blagojevića prošle sezone. Ništa vam se više ne treba reći.

cikazubo
Kontakt:

uto jun 12, 2018 7:05 pm

Vama bas dosadno pa sad i od toga pravite potencijalni problem, mi smo bas naograisali ko navijaci.
Hvala Bogu pa imamo 4 ekstra veznjaka, da se hoce i Modic pokazat kao peti, pa nek ih sef rotira prema formi i taktici za date utakmice.
Hej kmecite zbog toga sto je neki igrac za kojeg mislite da treba biti ispred bio iza nekog drugog i to na pazi sad, DRUGOM TRENINGU pod palicom novog trenera.

I ko kaze da se Vranjes ne trudi na treninzima i utakmicama, ili je bezobrazan pa laze, ili uopste ne ide na treninge, ili je glup.

Da Blagojevic hoce drzat formu, Sabanadzovic eksplodirati, Hajdarevic napredovati, Vranjes uhvatiti formu, lako cemo za minute.
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u uto jun 12, 2018 7:08 pm, ukupno mijenjano 1 put.

ChWilla
Kontakt:

uto jun 12, 2018 7:08 pm

pa dobro, imao je i blagojević haman cijelih sezona gdje je izgledao nezainteresovano. pa sad vidimo da nije bilo samo do njega...

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

uto jun 12, 2018 7:17 pm

Utakmica je imao, ali haman cijelih sezona ne bih rekao. Njega je raja jedno vrijeme uzela na zub, svaka utakmica i svaki potez je bio predstavljen kao loš i pogrešan. I kad bi odigrao solidno, ponovo bi bio kritikovan. Toga se baš dobro sjećam. Vjerovatno i nije bio problem samo u njemu. Skontajte koga je imao tada pored sebe da "igra"... Ljude koji su se krili po terenu. Sva odgovornost je bila na njemu. Ovim postom ću završiti, ne bih više o ovoj temi. Daj Bože da svi budu kao Blagojević... I po ponašanju, i po zalaganju, a i po igri otkad je došao u naš klub. Gdje bi nam bio kraj?

ChWilla
Kontakt:

uto jun 12, 2018 7:19 pm

pa ja i kažem da nije. nego da je izgledalo...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava