Zec je tu,a Petar Kunić ide u Sarajevo
Samo jos unazad nije glavu okrenuo.Okolele je napisao/la:Nez za vas ali on mene malo na Amara podsjeca pokretima,gestikulacijama..I Amar ovako kad je intervju negdje okolo gleda..
Asim ? a brat nije bio.?.?
Sramota! Ako ce ovako biti stvarno sramota! Ponovo Blagojevica poniziti. Pa on je trebao da bude kapiten u najmanju ruku. Najbolji igrac! Jel mu to Zeba sapnuo sastam. E jbt uzas.LeBlue je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 9:37 pmMozda malo glupo sa moje strane da komentarisem kad sam skroz malo vidio, ali meni Dzindo nekako ima najveci potencijal od nasih iz odbrane.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 9:26 pmDzindo prije svih omladinaca. Iako je bio povrijedjen, nadam se da nece ostaviti traga.boja mora je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 9:18 pmZnači trenutno
..................Fejzić............................................
....Stevanović,,,,,Osmanković.....Velić,,,,,,Beširević,,,,,,,
............Šanhadžović.............Hajdarević.......................
..........................Vranješ...........................................
..Zec................Krpić,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Zajmović,,
Klupa : Dujmović, Hadžić, Bogičević, Blagojević, Dacić, Žerić, Mujagić
LeBlue je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 9:37 pmMozda malo glupo sa moje strane da komentarisem kad sam skroz malo vidio, ali meni Dzindo nekako ima najveci potencijal od nasih iz odbrane.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 9:26 pmDzindo prije svih omladinaca. Iako je bio povrijedjen, nadam se da nece ostaviti traga.boja mora je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 9:18 pmZnači trenutno
..................Fejzić............................................
....Stevanović,,,,,Osmanković.....Velić,,,,,,Beširević,,,,,,,
............Šanhadžović.............Hajdarević.......................
..........................Vranješ...........................................
..Zec................Krpić,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Zajmović,,
Klupa : Dujmović, Hadžić, Bogičević, Blagojević, Dacić, Žerić, Mujagić
Zazvoni Benzemi mobilni ibreti se čovjek..