Ja jos sedam dana u Banovicima, Mujagic jos sedam godina u Zelji. Svi sretni.LARS1921 je napisao/la:Još 7 dana
Ja jos sedam dana u Banovicima, Mujagic jos sedam godina u Zelji. Svi sretni.LARS1921 je napisao/la:Još 7 dana
Ne znam, vjerovatno jeste. Najbolje ti je pogledaj zivjestaje iz FBiH lige pa mozda nafatas
Nisam, spremio sam za onog kapitalca sto sam ti pisao na ppLeon_Professional je napisao/la: ↑ned jun 10, 2018 6:25 pmLars, jesi spremio videe za ova dva momka sto ce sutra se pojaviti na prozivci![]()
Aha.LARS1921 je napisao/la: ↑ned jun 10, 2018 6:28 pmNisam, spremio sam za onog kapitalca sto sam ti pisao na ppLeon_Professional je napisao/la: ↑ned jun 10, 2018 6:25 pmLars, jesi spremio videe za ova dva momka sto ce sutra se pojaviti na prozivci![]()
Biće nešto za Modića kad pregledam jednu emisiju, nadam seLeon_Professional je napisao/la: ↑ned jun 10, 2018 6:31 pmAha.LARS1921 je napisao/la: ↑ned jun 10, 2018 6:28 pmNisam, spremio sam za onog kapitalca sto sam ti pisao na ppLeon_Professional je napisao/la: ↑ned jun 10, 2018 6:25 pmLars, jesi spremio videe za ova dva momka sto ce sutra se pojaviti na prozivci![]()
Jedva cekam da vidim iako ima dosta njegovih videa.
A trebao si i za Modica i onog svabu sta smiksat da se upoznamo s njima.
Sto se tice pojacanja, odmorit ce i Zeljo do kraja prelaznog.Leon_Professional je napisao/la:Pompey ce odmoriti do kraja prelaznog.