Bit ce interesantno sutra vidjeti ko ce doci na prozivku.
Gledam ovaj turnir prijateljstva i Sarajevo osvojilo, imaju par pojedinaca koji bi mogli biti hladno vec biti prikljuceni sa prvim timom.
I ja sam nesta nacuo al nisam htio ovdje pisati jer nije nesto izvor provjeren.
Aposolutno se slažem od a do ž.kvalitet je napisao/la: ↑ned jun 10, 2018 3:10 pmGraovac vrijedi kao 4 neka druga igrača (npr. Mehremić, Hadžić, Projić i Bogičević). Koliko koštaju ta četvorica zajedno, toliko se treba dati Graovcu, minimalno. Vjerujem da bi ga to zadovoljilo. Još od Amara (a, tad nekad smo i počeli dobijati na forumima određene info u vezi s plaćama) se priča kako plaće trebaju biti "tu negdje", da se niko posebno ne izdvaja i sl. Ne slažem se s tim. Koliko vrijedi neko, toliko ga i treba platiti. Samim tim, Graovac treba biti najplaćeniji igrač.Plava Porodica je napisao/la: ↑ned jun 10, 2018 2:30 pmMi bi da se trošimo a da nam ne uđe..
Ne može braco.
Imaš kvalitet, evo ti pare.
I onda se fatamo za glavu što gubimo titule u zadnjim kolima, što u europi boga molimo da nam da kakve levate u prvom pretkolu.
Sve što ubodemo da valja u moru promašaja pustimo tek tako.. pa onda ganjaš novi voz sa deset takvih dok jednog ne ubodeš.
I šta se tu isplati.. jedino nam života skrate po sezoni bar dvije godine.
Ovi što govore lako je tuđim parama... Pa ovo i jesu dijelom naše pare. Plaćamo karte, dresove, članske... I to su pare, valjda. Ostale pare su od sponzora. Ne daje ni Miske iz svog džepa sve pare koje prođu kroz klub.
Ima. Mislim da bi do kraja mjeseca trebao stići, a ako ne tada onda u julu
Po imenu, jel pojacanje ili prinova?LARS1921 je napisao/la:Ima. Mislim da bi do kraja mjeseca trebao stići, a ako ne tada onda u julu
Nista sada mozemo napasti i grupnu fazu
Pomiriti se i ne treba iako se priznati mora.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned jun 10, 2018 4:33 pmZrinjski pokupi sve sto valja u ligi.
Mislim nije da se nije ocekivalo, al opet ne mozes se pomiriti s tim da su dominantni.
Nisam znao da su Rodin i Rustemovic najbolji igraci u ligifcz je napisao/la: ↑ned jun 10, 2018 4:36 pmPomiriti se i ne treba iako se priznati mora.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned jun 10, 2018 4:33 pmZrinjski pokupi sve sto valja u ligi.
Mislim nije da se nije ocekivalo, al opet ne mozes se pomiriti s tim da su dominantni.
Upravu si, bolja rijec je "priznati".fcz je napisao/la: ↑ned jun 10, 2018 4:36 pmPomiriti se i ne treba iako se priznati mora.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned jun 10, 2018 4:33 pmZrinjski pokupi sve sto valja u ligi.
Ne bih ja rekao da nam fali pameti. Osim ako pod pamecu ne mislis na "street smarts", u tom slucaju si u pravu. A buduci da nasi ni ne zele takvu pamet da prosipaju i da se principi rada kluba sigurno nece promijeniti onda bih ja rekao da nam fali "samo" mnogo, mnogo para da bi opet postali najjaci fudbalski klub u BiH.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned jun 10, 2018 4:42 pmUpravu si, bolja rijec je "priznati".fcz je napisao/la: ↑ned jun 10, 2018 4:36 pmPomiriti se i ne treba iako se priznati mora.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned jun 10, 2018 4:33 pmZrinjski pokupi sve sto valja u ligi.
Al valjda i mi budemo pametni, ne treba nam nista vise osim pameti u tim kljucnim stvarima.
Vidjet cemo sta nam donosi ovaj prelazni rok i sta smo dobili u Slobodanu.
Slabo si onda pratio ligu, al hajd upoznat ces Rodina sad, ne sumnjam, ima vremena.fanaticZeljin je napisao/la: ↑ned jun 10, 2018 4:40 pmNisam znao da su Rodin i Rustemovic najbolji igraci u ligifcz je napisao/la: ↑ned jun 10, 2018 4:36 pmPomiriti se i ne treba iako se priznati mora.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned jun 10, 2018 4:33 pmZrinjski pokupi sve sto valja u ligi.
Mozda im ovaj trener upravo da vecu sansu od Adzema i momci ce imati priliku da pokazu mogu li ili ne,a to ce i sam trener vidjeti na treninzima.