Postali gori od onih jutjubera sto se na svakom klipu svadjaju ko je poceo rat i slicno...
Kapiten je dosao u ime kluba prvenstveno, kao i Siljak. Dovoljno da se red ispostuje.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 11:50 pmBio kapiten jer mu je Zuban menadzer i dosao je tu u svoje ime. Red bi bio da je dosao Misimovic te jos par igraca.cikazubo je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 11:47 pmBio direktor kluba, mislim da je i sekretar te kapiten ekipe.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 11:45 pmJel' moguce da niko iz trenutne uprave nije bio na premijeri filma Zubandan?
Sta je frka ?
Radiosarajevo.ba: Za kraj nam otkrijte jednu ekskluzivu - koja dva igrača ćete dovesti?avlami97 je napisao/la:A gdje je to izjavio da će dovesti dva stranca (lijevi stoper i ofanzivni vezni)? Fakat nigdje ne mogu pronaći. Pročitao sam intervju na portalu radiosarajevo.
...pa nije rekao stranca, nego iz inostranstva. Ofanzivni vezni (iza špica) može biti npr Štilić (lupam). U inostranstvu je, ali nije stranac. Iz izjave sam zaključio da ne moraju biti nužno stranci, kako se ovdje piše.BlwD je napisao/la: ↑sri jun 06, 2018 9:19 amRadiosarajevo.ba: Za kraj nam otkrijte jednu ekskluzivu - koja dva igrača ćete dovesti?avlami97 je napisao/la:A gdje je to izjavio da će dovesti dva stranca (lijevi stoper i ofanzivni vezni)? Fakat nigdje ne mogu pronaći. Pročitao sam intervju na portalu radiosarajevo.
"Hahahaha... Volim novinare koji idu u glavu s pitanjima. U planu imam da dovedem dva igrača iz inostranstva. Za mene su najvažnije dvije pozicije, lijevi štoper i ofanzivni vezni, onaj koji će biti iza špica. To mi je u planu i nadam se da ćemo to sve realizirati sa našim odlaskom na pripreme u Međugorje".
O tome sam i ja razmisljao i bas mi je Stilic pao na pamet. Sad strance ne mozemo gomilati. To jesu pozicije na kojima treba igrac sa posebnim karakteristikama ali jedino ako su bas prevage i ako vrijedi nekog otpisati da bi se oni doveli.avlami97 je napisao/la:...pa nije rekao stranca, nego iz inostranstva. Ofanzivni vezni (iza špica) može biti npr Štilić (lupam). U inostranstvu je, ali nije stranac. Iz izjave sam zaključio da ne moraju biti nužno stranci, kako se ovdje piše.BlwD je napisao/la: ↑sri jun 06, 2018 9:19 amRadiosarajevo.ba: Za kraj nam otkrijte jednu ekskluzivu - koja dva igrača ćete dovesti?avlami97 je napisao/la:A gdje je to izjavio da će dovesti dva stranca (lijevi stoper i ofanzivni vezni)? Fakat nigdje ne mogu pronaći. Pročitao sam intervju na portalu radiosarajevo.
"Hahahaha... Volim novinare koji idu u glavu s pitanjima. U planu imam da dovedem dva igrača iz inostranstva. Za mene su najvažnije dvije pozicije, lijevi štoper i ofanzivni vezni, onaj koji će biti iza špica. To mi je u planu i nadam se da ćemo to sve realizirati sa našim odlaskom na pripreme u Međugorje".