Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 06, 2018 2:12 am

Okolele je napisao/la:
sri jun 06, 2018 1:59 am
**** vas vise i miske i kontramiske..Isto babe neke kad se sastanu pa tracaju dok gledaju neku tursku sapunicu..
Postali gori od onih jutjubera sto se na svakom klipu svadjaju ko je poceo rat i slicno...

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri jun 06, 2018 2:36 am

i obavezno ovoj djeci zabraniti proslave golova kao ovaj zadnji protiv Fenera.. Bezveze ce doci do povreda...

storm_raider
Kontakt:

sri jun 06, 2018 7:41 am

SIMA_SIMAU je napisao/la:
uto jun 05, 2018 11:50 pm
cikazubo je napisao/la:
uto jun 05, 2018 11:47 pm
SIMA_SIMAU je napisao/la:
uto jun 05, 2018 11:45 pm
Jel' moguce da niko iz trenutne uprave nije bio na premijeri filma Zubandan?
Bio direktor kluba, mislim da je i sekretar te kapiten ekipe.
Sta je frka ?
Bio kapiten jer mu je Zuban menadzer i dosao je tu u svoje ime. Red bi bio da je dosao Misimovic te jos par igraca.
Kapiten je dosao u ime kluba prvenstveno, kao i Siljak. Dovoljno da se red ispostuje.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

cikazubo
Kontakt:

sri jun 06, 2018 8:03 am

Tamo objavise da je juce Arezina pregovarao s nasim.
Bio bi fino pojacanje, sigurno da ima malo vise pameti i motiva nego prije par godina, u Mladosti je odradio odlicnu sezonu.

alombardo
Kontakt:

sri jun 06, 2018 8:11 am

ah ta lijepa vremena
http://static.sarajevo-x.com/media/imag ... 1.1_mn.jpg
Prestanite nam mazati oči.

p.s. inače zuban i smrdljivas dino selimović su vlasnici sport centra portala

Inače u jednom se sa bukijem slažem, slike šampionskih ekipa trebaju biti u salonu, kao i slike ekipa osvajača kupa, bez ironije zaista.

ChWilla
Kontakt:

sri jun 06, 2018 8:42 am

stoper startnog kvaliteta se traži od prije kraja sezone i u slučaju da graovac ostaje. i bi svakako bilo bolje da igra lijevom nogom jer svi koje imamo igraju desnom. e vidjećemo šta će reći kad vidi adija... :D

za ofanzivnog veznog ne znam šta bi rekao, teško je gurnuti dacića sad u vatru prvo u evropi kad dosad nije ni trenirao s prvim timom. mada je baka slično tako gurnuo ćavara prošle godine i dobro je prošlo. a žera zasad i ovo što se dobro snalazi, to bude na bočnim pozicijama iako ranije jeste bio desetka.
gradi željo boli te *****

avlami97
Kontakt:

sri jun 06, 2018 9:05 am

A gdje je to izjavio da će dovesti dva stranca (lijevi stoper i ofanzivni vezni)? Fakat nigdje ne mogu pronaći. Pročitao sam intervju na portalu radiosarajevo.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jun 06, 2018 9:19 am

avlami97 je napisao/la:A gdje je to izjavio da će dovesti dva stranca (lijevi stoper i ofanzivni vezni)? Fakat nigdje ne mogu pronaći. Pročitao sam intervju na portalu radiosarajevo.
Radiosarajevo.ba: Za kraj nam otkrijte jednu ekskluzivu - koja dva igrača ćete dovesti?

"Hahahaha... Volim novinare koji idu u glavu s pitanjima. U planu imam da dovedem dva igrača iz inostranstva. Za mene su najvažnije dvije pozicije, lijevi štoper i ofanzivni vezni, onaj koji će biti iza špica. To mi je u planu i nadam se da ćemo to sve realizirati sa našim odlaskom na pripreme u Međugorje".

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 06, 2018 9:37 am

Minjore je napisao/la:
sri jun 06, 2018 2:36 am
i obavezno ovoj djeci zabraniti proslave golova kao ovaj zadnji protiv Fenera.. Bezveze ce doci do povreda...
Nisu oni nesavitljivi kao Gavran pa da se povrijede. :D

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jun 06, 2018 9:40 am

BlwD je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:A gdje je to izjavio da će dovesti dva stranca (lijevi stoper i ofanzivni vezni)? Fakat nigdje ne mogu pronaći. Pročitao sam intervju na portalu radiosarajevo.
Radiosarajevo.ba: Za kraj nam otkrijte jednu ekskluzivu - koja dva igrača ćete dovesti?

"Hahahaha... Volim novinare koji idu u glavu s pitanjima. U planu imam da dovedem dva igrača iz inostranstva. Za mene su najvažnije dvije pozicije, lijevi štoper i ofanzivni vezni, onaj koji će biti iza špica. To mi je u planu i nadam se da ćemo to sve realizirati sa našim odlaskom na pripreme u Međugorje".
...pa nije rekao stranca, nego iz inostranstva. Ofanzivni vezni (iza špica) može biti npr Štilić (lupam). U inostranstvu je, ali nije stranac. Iz izjave sam zaključio da ne moraju biti nužno stranci, kako se ovdje piše.

storm_raider
Kontakt:

sri jun 06, 2018 9:43 am

Niko od ovih sekirlija ovdje nije tako razmisljao @avlami, ali si u pravu. :D :D

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jun 06, 2018 9:45 am

avlami97 je napisao/la:
BlwD je napisao/la:

...pa nije rekao stranca, nego iz inostranstva. Ofanzivni vezni (iza špica) može biti npr Štilić (lupam). U inostranstvu je, ali nije stranac. Iz izjave sam zaključio da ne moraju biti nužno stranci, kako se ovdje piše.
O tome sam i ja razmisljao i bas mi je Stilic pao na pamet. Sad strance ne mozemo gomilati. To jesu pozicije na kojima treba igrac sa posebnim karakteristikama ali jedino ako su bas prevage i ako vrijedi nekog otpisati da bi se oni doveli.

avlami97
Kontakt:

sri jun 06, 2018 9:45 am

Jučer protiv Fenera mali Zubanović je dao strašan gol. Onakav prijem lijevom i udarac desnom u djeliću sekunde i u pokretu, mogu samo vrhunski igrači. Eldar Šehić je odigrao dobro sve dok nije dao gol, a kasnije ga je malo "ponijelo" i birao pogrešna rješenja. Zilić mi je bio loš, ustvari, očekivao sam više sigurnosti u njegovoj igri.

Amar927
Kontakt:

sri jun 06, 2018 9:52 am

Pise na onom portalu da su predstavnici naseg kluba jucer obavili razgovore sa Arezinom al da nije poznato da li su dosli do dogovora oko njegovog dolaska

sahmat

sri jun 06, 2018 9:53 am

Mislim trenutni klub sve govori o Arežini, da je valjao bio bi u Zrinjskom, kod nas ili negdje vani, ovaj mi najviše baca na Hiroša svojim ponašanjem i da nikad neće napraviti nešto, kad bi došao izgledao bi ko Radinović ili Šećerović
"Znaš li šta je najbitnije u životu? Željo, prijatelju."

AMAR OSIM !

Hadzijalagic
Kontakt:

sri jun 06, 2018 9:57 am

Da ode u Zrinjski balili bi za njim i kritikovali sto se nije probao dovesti..

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

sri jun 06, 2018 10:01 am

opet kažem malo je to drukčiji slučaj od ovih drugih. dva puta bio u zrinjskom, dva puta dao dobar doprinos za titule i svejedno mu se dva puta lijepo zahvalilo bez odštete. igrač za naše uslove nesumnjivo jeste. ali treba se dobro raspitati i raskopati.

storm_raider
Kontakt:

sri jun 06, 2018 10:02 am

Odlican igrac, ali dosta svojeglav.

Hadzijalagic
Kontakt:

sri jun 06, 2018 10:05 am

Pitanje je jesmo li u mogucnosti dovesti bolje igrace od Arezine...da imaju kvalitet i da su u glavi kako treba?

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

sri jun 06, 2018 10:11 am

mi imamo boljeg igrača od arežine, isto godište, bolji u glavi, moderniji, bolji fizički, ali je malo povrijeđen. i ovo je baš dilema da li uopšte dovoditi u takvoj situaciji...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava