Bravo Visca.

Uh, kad se sjetim... Oni su tad bili bas jaka ali i jedna od najodvratnijih ekipa; pored Ibraka i Osmica im je bio i onaj govnar Barakovic koji je vazda provocirao. U toj tekmi smo ih bas unistili i onda u finalu na Kosevu zijanili od pitara 2:0.barbarez je napisao/la: ↑pet jun 01, 2018 10:36 amJedna ispravka brate. Islo je Lu Lu Lukavac....Gdje se toga sjeti brate. Bilo 2-1 tamo a na Grbavici 3-0 za nas. Za Lukavac igrao Abdulah Ibrakovic centarfora. Tada uz Sehaliju Sehrica iz Gradine najopasniji napadac . To bas bilo iznenadjenje kad smo ih prosli.mirzza je napisao/la: ↑pet jun 01, 2018 9:16 amPolufinale kupa 96/97, tada smo prosli u finale. Pjesma Luka, Luka, Lukavac nabijem ga na k....AdoTM je napisao/la: ↑pet jun 01, 2018 9:09 amAko se ko sjeca, igrali smo i mi u gostima protiv Lukavca, sa njihovim crvenim dresovima neka treca garnitura...
Mazno sam na kraju tekme dres, ali su trazili da vratimo domacinu![]()
Atmosfera u putu je bila vrh, pogotovo kad se stalo kod restorana... vino piju nane![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim da je to jedini put u istoriji da je Zeljo igrao u crvenim dresovima.
Inace dresovi su svjetski, za nase uslove neprikosnoveni a da ih se ne postide ni veci klubovi od nas.
Dolazak Krpica odlican, za nase uslove klasa od napadaca, borac, fajter, jak i na zemlji i u zraku. Majstor.
Sto nije uspio vani, pojma nemam, mozda se tesko prilagodjava, ali sto je igrao kod nas je bilo odlicno. Fali nam spic koji moze dati gol glavom.
Zeljo 3 - 1 Juzna KoreaOkolele je napisao/la:Jojj Višćeeee haha i Bajićaa..Kakav gol
A Bajro Bačić predjednik kluba ili tako nesto bio , mislim cak i u NS BIH bio tad, strah i trepet za sve sudije,on ih tukao u tunelu stadiona u Lukavcufcz je napisao/la: ↑pet jun 01, 2018 1:59 pmUh, kad se sjetim... Oni su tad bili bas jaka ali i jedna od najodvratnijih ekipa; pored Ibraka i Osmica im je bio i onaj govnar Barakovic koji je vazda provocirao. U toj tekmi smo ih bas unistili i onda u finalu na Kosevu zijanili od pitara 2:0.barbarez je napisao/la: ↑pet jun 01, 2018 10:36 amJedna ispravka brate. Islo je Lu Lu Lukavac....Gdje se toga sjeti brate. Bilo 2-1 tamo a na Grbavici 3-0 za nas. Za Lukavac igrao Abdulah Ibrakovic centarfora. Tada uz Sehaliju Sehrica iz Gradine najopasniji napadac . To bas bilo iznenadjenje kad smo ih prosli.mirzza je napisao/la: ↑pet jun 01, 2018 9:16 am
Polufinale kupa 96/97, tada smo prosli u finale. Pjesma Luka, Luka, Lukavac nabijem ga na k....
Mislim da je to jedini put u istoriji da je Zeljo igrao u crvenim dresovima.
Inace dresovi su svjetski, za nase uslove neprikosnoveni a da ih se ne postide ni veci klubovi od nas.
Dolazak Krpica odlican, za nase uslove klasa od napadaca, borac, fajter, jak i na zemlji i u zraku. Majstor.
Sto nije uspio vani, pojma nemam, mozda se tesko prilagodjava, ali sto je igrao kod nas je bilo odlicno. Fali nam spic koji moze dati gol glavom.