Dresovi su takvi da bih pozelio da na svakih trideset minuta mijenjaju garnituru.
Ovo je bolesno..
E jbg mislim da je Kodro top.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet maj 31, 2018 11:57 pmDanas ja cuo, mahalska je da se razumijemo, da je bio medju prvim pikovima al da nas je odbio.
I on i Ivan.
Zato sad ostaje opcija da ce i Ado ostat![]()
Nemoj da otjeramo Adzema samo eto da smo otjerali a dovedemo neku ublehu.
Jel de ChWilla ?![]()
e ja divne informacije sabahile u tri lijepe materine.
dobro reče frajer.. ovaj treći se ubio za nekog crnca kapitalcaSWRA_1921 je napisao/la: Zasto su lutke za dresove crnci kada nemamo ni jednog crnca u ekipi?! Kao da je tesko pronaci lutku kraljevske bez boje![]()
Gasi internet
Graovac, Blagojevic, Ubipitar? Gledaj ti Beslije sto radi.. covjek ne spava! To sportski direk... skaute nas!Plava Porodica je napisao/la: ↑pet jun 01, 2018 6:21 amU današnjem avazu "za dolazak Krpića" u ćošku piše da se narednih dana očekuje dogovor sa trojkom i produžetak suradnje.
Teren će biti spreman za prvu evropsku utakmicu.
Evo da se i ja citiram.
Joj jeste samo mahnu ljutito rukom prema SjeveruKospa je napisao/la: ↑pet jun 01, 2018 12:42 amKad se samo sjetim... Zeba igra ko Iniesta, svi trpaju samo Lazo legenda ne moze da zabije, fula sve zivo i mrtvo. Na kraju ga zabi i samo odmahnu rukom hahahahtu i tamo je napisao/la: ↑čet maj 31, 2018 11:34 pmTreba to provjeriti za grb...
Nesto mi kroz glavu prolazi, zar nije jedne godine Leotar igrao u nasim rezervnim dresovima na Grbavici kad su imali problem sa opremom, oni ponijeli rezervne bijele a nas domaci tada bio vise bijel nego plav, dok nam je gostujuci bio tamno plavi . Pa su oni igrali u nasim tamno plavim... 8:0 smo ih tad uzeli...
Ili sam ja to nesto umislio???Hajde Lazaaaareee
ja ja @leone..storm_raider je napisao/la: ↑pet jun 01, 2018 8:23 amZamislite 11 igraca na novoj podlozi u ovoj trecoj garnituri kada istrci... ufff