Ja halalim titulu naredne tri godine, i krov.... Samo nek urade travnjak, grehota da se prljaju dresovi.LARS1921 je napisao/la: ↑čet maj 31, 2018 8:49 pmFOTO: Dresovi FK Željezničar za sezonu 2018/2019
https://fkzeljeznicar.ba/foto-dresovi-f ... 019/32238/
I ja sam to sad gledao, ne kontam odakle vam to da necemo moci igrati u ovim trecim
Ma ja sam postavio to pitanje i sada malo prelistao propise Saveza. Izgleda da je samo bitno da moraju nositi na desnom rukavu logo BHTPL, a za grb nisam nigdje ništa pronašao. Postavio sam pitanje, jer znam da su kažnjavali trenere ukoliko nisu imali klupsko obilježje na svojoj odjeći ili su morali nositi odijelo. Tako su neki stavljali bedževe ili značke, te ostale gluposti kako ne ni nili kažnjeni.
Ma opušteno.
Guillaume Taty
Druze cim se jug pocne raditi reflektori su bivsi, onda idu oni ko u Engleskoj sto su.ForzaLjoZe je napisao/la: ↑čet maj 31, 2018 11:28 pmZnam da je banalno, ali je i potrebno. Vec je i pokusano.
Da probamo skupiti novac za farbanje jos jednog reflektora?
Ako se sjecam, jedan kosta 25.000 KM. 5x5.000? Ima li nas?
Ostaju reflektori.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet maj 31, 2018 11:31 pmDruze cim se jug pocne raditi reflektori su bivsi, onda idu oni ko u Engleskoj sto su.ForzaLjoZe je napisao/la: ↑čet maj 31, 2018 11:28 pmZnam da je banalno, ali je i potrebno. Vec je i pokusano.
Da probamo skupiti novac za farbanje jos jednog reflektora?
Ako se sjecam, jedan kosta 25.000 KM. 5x5.000? Ima li nas?