Nije bas da imamo mnogo vremena, a i malo bi raja Bumova

pa ja sam siguran da se apsolutno ništa ne mijenja ni sam jednim drugim osim sa Amarom. i to nije svjesno "navijanje" i da kao neće biti podrška za bilo koju drugu osobu, ali jednostavno ne vjerujem nijednoj osobi u klubu što se tiče onog na terenu. Razloga ima mali milion.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto maj 29, 2018 10:38 amDosta njih i svjesno to radi.
Pa kazu vole Zelju, a sve neki skriveni planovi.
Da te ispravimPlava Porodica je napisao/la: ↑uto maj 29, 2018 10:51 ampa ja sam siguran da se apsolutno ništa ne mijenja ni sam jednim drugim osim sa Amarom. i to nije svjesno "navijanje" i da kao neće biti podrška za bilo koju drugu osobu, ali jednostavno ne vjerujem nijednoj osobi u klubu što se tiče onog na terenu. Razloga ima mali milion.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto maj 29, 2018 10:38 amDosta njih i svjesno to radi.
Eventualno i u Lalu bih vjerovao, kao što ti vidiš riješenje u Ivanu ili Mehi..
ma razumijem da neko neće. da li on, da li uprava. nije ni bitno.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto maj 29, 2018 10:58 amDa te ispravimPlava Porodica je napisao/la: ↑uto maj 29, 2018 10:51 ampa ja sam siguran da se apsolutno ništa ne mijenja ni sam jednim drugim osim sa Amarom. i to nije svjesno "navijanje" i da kao neće biti podrška za bilo koju drugu osobu, ali jednostavno ne vjerujem nijednoj osobi u klubu što se tiče onog na terenu. Razloga ima mali milion.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto maj 29, 2018 10:38 am
Dosta njih i svjesno to radi.
Eventualno i u Lalu bih vjerovao, kao što ti vidiš riješenje u Ivanu ili Mehi..![]()
Razumijem, ali jednostavno nema sanse da bude Amar i gotova stvar. Nece covjek da radi dok je ova uprava na celu, hoce da dodje al sa svojim ljudima. To je u ovom trenutku nemoguca misija.
Eh zasto onda se ponasat kao dijete i nesto se kao inatiti, pa jos veci pritisak i nezadovoljstvo stvarati da bilo ko drugi dodje. 99% navijaca bi Amara, al kad vide da je to nerealna opcija, onda trazis nesto drugo, nesto najbolje od onog sto mozes priustiti sebi.
p o t p i sChWilla je napisao/la: ↑uto maj 29, 2018 11:12 amja prvi ne vjerujem "na prazno" više nikome da će napraviti rezultat.
a da se danas objavi da je amar osim novi/stari šef stručnog štaba, znao bi da su ili otjerali senada i da se vraćaju stare poslovne blagodeti (jer klub nikoga OZBILJNOG trećeg apsolutno ne interesuje), ili da je došlo do nekog kompromisa vrste koja ne može potrajati. i ne bi bio siguran ni u njega u tim okolnostima.
ali to je ogledalo nas. jesmo l' mi u prosjeku bolji od toga? naravno da nismo.
"Blagodet" i slicnim profilima ni ne odgovara sto se teren radi, a sakrivaju se iza Amarovih nogu, kao sto su se sakrivali i kada su bili u klubu.