Super ideja, mozemo neki reality na stadionu napraviti
Igraci bi jedva cekali doci na trening cak bi i duze ostajali.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon maj 28, 2018 7:29 pmSuper ideja, mozemo neki reality na stadionu napraviti![]()
To vise o nama govori. Nije sad uopste stvar o Smajicu, pojma nemam kakav bi bio, ali pripreme nisu ni pocele, a atmosfera je vec maksimalno naelektrisana. Razumijem da smo zabrinuti, ali ovo je previse. A sto se uprave tice, nadam se da znaju sta rade i da ce biti izabran dobar trener. Ne zanima me ime, on treba biti kvalitetan i u mogucnosti da se nosi sa pritiskom.Zaka je napisao/la: ↑pon maj 28, 2018 7:24 pmAko mislimo napredovati i nešto bolje napraviti, smiješno je govoriti da je Smajić dobar izbor, ako nemamo para za nekog jačeg neka onda i Adžema bolje nego da se neko novi uči opet na nama. Još jedna bitna stvar, ne bi ni došao već bi bio uzet na zub i nakon svakog kiksa bi se dizala hajka.
0%, Smajic kaze da mu nije potreban
Joj jarane de odvadi malo
Ma salim se brate, nista lose nisam mislio.AsharaK je napisao/la: ↑pon maj 28, 2018 7:46 pmJoj jarane de odvadi malo
Ma znam da nisi, dosta je što se mota po novinamaSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon maj 28, 2018 7:47 pmMa salim se brate, nista lose nisam mislio.
Nevjerovatno da niko nije ispratio mladu reprezentaciju, ali zato milion clanaka o ovim bezmudasima u Zenici.Simply Blue je napisao/la:Je li neko vidio početni sastav mlade reprezentacije...Vidio sam samo da je Kemo u prvoj
Ako si gledao..jesi skužio ko je sa brojem 3....Hajdar ili Danilović