Meni lici na to, da postepeno skidaju podlogu a da traktor mozda ravna i mozda busi zemlju.
dajte ljudi nemoj te nas vise furati svega vam...
Ma mi i nismo imali staru drenazu, ono sto smo imali je pokusaj
Slobodno se smij. Zivi bili pa vidjeliza_zivot_cijeli je napisao/la: ↑pet maj 25, 2018 12:30 amMitar Tarabic - Kremansko prorocanstvoForzaLjoZe je napisao/la: ↑čet maj 24, 2018 11:59 pmJednog dana Senada nece biti, kao sto ce se i ljudi iz danasnje uprave svega zasititi.
Ostaje publika koja se ponasa kao da je u pozoristu. Ceka glumce da zapocnu akciju, aplaudiraju i zvizde.
Tada kada ovih ne bude, nista nece sprijeciti podivljalu, anemicnu masu da napravi gresku.![]()
Ljudi sebi daju svasta za pravo za 5KMCh.Willa1986 je napisao/la: ↑pet maj 25, 2018 9:30 amBravo Ivane za ovaj gest, jednom Željezničar uvijek Željezničar!
Nisam ni ja za povratnike osim Edina Džeke, ali Ivan bi nam uvijek dobrodošao. Momak se daje maksimalno i zato i jeste reagovao onako, emotivan i iskren momak. Nije ni s naše strane bilo u redu, kad se sjetim samo kakve psovke sa istoka je dobio, i ja bih nekome yebao sve redom. Svoj ugovor u Želji je odradio odlično, došao da daje golove i trpao je redovno, a još je i klubu donio fine pare.
Kakva fotka!
Malo sam neki dan pisao o ovom - i nabrajao faze rada, pošto sam nešto malo bio uključen....
@matori, hvala na odgovoru!MATORI je napisao/la: ↑pet maj 25, 2018 9:54 amMalo sam neki dan pisao o ovom - i nabrajao faze rada, pošto sam nešto malo bio uključen....
NEĆE se ništa koristiti ova "stara" (iskopana) zemlja, bar ne na ovom terenu.
Dakle, kad se ovo iskopa na projektovano dno i izniveliše - a po slikama vidim da je to tu negdje, idu iskopi kanala i postavljanje drenažnih cijevi,
zasipanje istih sa filterskim slojem, te onda TRI filterska sloja na komplet terenu (čitaj tri vrste - tj"promjera" granulirane frakcije, pri vrhu idu prskalice i električni ("šnjura") grijači.
Eh onda dolaze Bugari/Grci sa travom.
Ide ovo doooobro.