sri maj 09, 2018 9:36 pm
Imam potrebu par stvari napisati. Naravno neki se nece sloziti sa mnom ali ovo me muci citavu sezonu. Ovo slijedece je iskljucivo moje misljenje i ne mora nuzno biti tacno ali mislim da je sad kad vise nema pritiska sezone pravo vrijeme da podijelim sve ovo sto se vec mjesecima nakuplja.
Prvo, mi smo FK Mentalna Blokada...
A sad na malo ozbiljnije teme.
Ja sam siguran da nije onolki jeb**i pritisak bio da bi oni s lakocom odradili prvenstvo, ne samo igraci nego i adzem. Ali dzaba kad bosnjo je** majke Mehremicima, Projicima, Hadzicima pa cak i malom Sabanu jer je fol babin sin.
Neki dan citam clanak mislim na govnetu kako neki igraci jednostavno proigraju na enfieldu radi navijaca (mo salah, suarez, torres) i kontam ovdje kod nas obrnuto. A dze nece kad je pritisak sad na njima za slijedecu sezonu a ni ova nije zavrsila.
Treba malo odvaditi i spustiti ocekivanja, bar sad kad se trofej konacno digao. Mi jesmo zeljo i moramo stalno da pobjedjujemo ali jeb** mu mater pa igraju i drugi fudbal, necemo klat igrace kad ne pobijede. Nije ni mancester uzeo titulu od fergusona pa sta sad da rade, da ga iz bolnice dovode il da ga kloniraju.
Ovo me sve toliko boli citavu sezonu jer smo bipolarni isto kakve pi*ke, il smo sampioni il tjeramo sve zivo.
Naravno dusmani, pogotovo oni u formi medija (citaj govnogovno.ba) to stalno koriste i hajcaju nas da je fol sramota ne uzet titulu 5 godina. Kakva ba sramota?? Stalno se neki spinovi vrte, stalno slusam neke gluposti pa je**te kad poslije utakmice s*ru u fazonu “sta ce im stadion kad ce prazan bit, nismo mi gradjevinska firma”
Vise od bilo kakve titule, bilo kakvih trofeja, zelim da kad jednog dana dobijemo stadion kakav zasluzujemo, da svi ti “gradjevinska firma” presele na kosevo. Oko zelje se uvijek okupljala kulturna raja i ne vidim razlog zasto to nebi i dalje bilo tako. Drugim rijecima, zivjece zeljo i bez vas
A sto se trofeja tice, bice ih, mozda ne slijedece sezone, ali doci ce titule. Adzema bi ostavio u strucnom stabu ali ne kao sefa, naravno ako on i buduci sef na to pristanu. Ima jos puno da nauci, a vjerujte mi kada nauci ima da jede sve redom. A za sefa nisam pametan. Rekao bih Amar ali mislim da je to tesko izvodivo. Kako god, dok se ne skina ovaj ogromni pritisak, ni klopp nebi osvojio titulu sa zeljom u to sam 100% siguran.
Sto se mene i jos par budala tice, zna se kako stvari idu. Clanska, godisnja, kospice, jugoistok i lagano tako od jula do maja.
Izvinjavam se ako sam bilo koga uvrijedio, nije mi to namjera.
Ja i jos jedna stvar koju ne smijemo zaboraviti
KUP KUP KUP JE NAS!!!!!
Bravo Željo, ponosan sam!!
Sent from my iPhone using Tapatalk