Jel ovo gavran lozi,ili fakat je istina. To bi bilo sranje.storm_raider je napisao/la: ↑sri maj 09, 2018 9:04 pmEto, proradi i taj famozni "sportski segment".
Hadzija je popio malo.barbarez je napisao/la: ↑sri maj 09, 2018 9:08 pmJel ovo gavran lozi,ili fakat je istina. To bi bilo sranje.storm_raider je napisao/la: ↑sri maj 09, 2018 9:04 pmEto, proradi i taj famozni "sportski segment".
Gavran vazda fuli sa f5 jedno 3-4 dana,a nadam se sa ovim zadnjim da ce fulit jedno 3-4 godine.
Valjda mu sad mjesec dana bez alkohola.
jesmo mi konjevi. ali i jaran ti je našao primjer kluba koji nikad nije uzeo trofej a postoji sto godina...19tm87 je napisao/la: ↑sri maj 09, 2018 9:16 pmPa de bar veceras , samo veceras ,ostavite se Adzema, uprave itd. Ako ne slavite ovaj trofej i ako nekom nije drago barem se pravite da jest.
Sto mi prijatelj napisa na fb dosta smo mi razmazeni da je nekim slucajem u Sloboda uzela kup veceras bi gorilo u Tuzli...
Eto ne mora da gori ali de malo stavljajte slike spamujte sa kup kup kup je nas...ne znam...
Kup, kup, kup je nas...![]()
![]()
Haj stavi gif onog iz Krupe, kad sam sebe zapinje i trazi penalLARS1921 je napisao/la:Hadzija ko ti brani, da sve bude ko i lani
Amar vjerovatno nikad trener ne bi postao , da je znao da će ga "navijači" nakon što klub dovede do tog da je najuspješniji nazivati lopovom.