Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 06, 2018 3:25 pm

Samo da mi uzmemo kup, ove dvije naredne utakmice mislim da ne interesuju nikoga, derbi pred 1.500 navijaca. :(

P.S. Jedva cekam radove na terenu, a uporedo da Uprava + Papac rijese određene stvari.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

igla
Kontakt:

ned maj 06, 2018 3:26 pm

Gledam jučer Sarajevo, jedno od najgorih u historiji, pa poslije gledam nas, kandidate za titulu.

Ljudi su uigraniji, s više smisla, gledljiviji, odbrana im je kriza, ali ne zasniva im se na individualni kvalitet igra, baš naprotiv, da ga imaju više, bili bi zajebaniji.

Mi igramo ko ona stvar. Ukratko. Sve što uradimo, uradi se na individualni kvalitet, koji na kraju počne izrastati u sebičnost, pa se upropaštava sve.

Adžem je kita od trenera. Tvrdoglava kita. Niko me ne može ubijediti da nemamo dovoljno kvaliteta jer i ovo bodova što imamo ne bi imali bez te individualnosti.

Dr. Adzem
Kontakt:

ned maj 06, 2018 3:33 pm

Neznam ja sam za da dodje neko vece ime za trenera. Jedino mi pada na pamet Mesa Bazdarevic. Salu na stranu kad kaze jedan Pjanic da je vrhunski trener a eto nama ne valja. Postavit Mesu za trenera i napravit 50% jacu ekipu od ostalih mislim da smo u mogućnosti za takvo nesto.
Cuva Bog Zelju svog!

Plava Porodica
Kontakt:

ned maj 06, 2018 3:38 pm

AMAR AMAR OSIM OSIM !
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Brkoo
Kontakt:

ned maj 06, 2018 3:39 pm

Dr. Adzem je napisao/la:
Neznam ja sam za da dodje neko vece ime za trenera. Jedino mi pada na pamet Mesa Bazdarevic. Salu na stranu kad kaze jedan Pjanic da je vrhunski trener a eto nama ne valja. Postavit Mesu za trenera i napravit 50% jacu ekipu od ostalih mislim da smo u mogućnosti za takvo nesto.
Ko god bude novi trener, nemoj slucajno da promijenis nick i da stavis Dr. i onda ime tog trenera.. :D
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

LeBlue
Kontakt:

ned maj 06, 2018 3:40 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
ned maj 06, 2018 3:24 pm
Dovesti Ciru Blazevica :D

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
Savez i sudije bi nas gledali sa respektom, stadion bi bio pun, a Zajmovica i Mujagica bi ubjedio da su novi Skoro, Stanic ili Dzeko.

Dr. Adzem
Kontakt:

ned maj 06, 2018 3:41 pm

Brkoo je napisao/la:
Dr. Adzem je napisao/la:
Ko god bude novi trener, nemoj slucajno da promijenis nick i da stavis Dr. i onda ime tog trenera.. :D
Haha ma necu Ado kako god los trener bio je vazda u zivotu bio nas. Mozda sam maler haha
Cuva Bog Zelju svog!

Pompey
Kontakt:

ned maj 06, 2018 3:43 pm

Dr. Adzem je napisao/la:
ned maj 06, 2018 3:41 pm
Brkoo je napisao/la:
Dr. Adzem je napisao/la:
Haha ma necu Ado kako god los trener bio je vazda u zivotu bio nas. Mozda sam maler haha
Nek ti promijene u Dr. Baka
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

storm_raider
Kontakt:

ned maj 06, 2018 3:44 pm

Povodom zakljucka tekuce sezone, u kojoj je FK Zeljeznicar po drugi put uzastopno ispustio titulu prvaka drzave u samoj zavrsnici i sve vecim atacima raznoraznih koji se kriju pod nikovima pisuci po forumima i facebook stranicama Manijaci USA/Canada ovom prilikom izdaju saopstenje podrske upravnim organima kluba na celu sa gospodinom Senadom Misimovicem.

Razocarani DA.
Ponizeni NE.

Boriti se 2x za redom skoro do zadnjeg kola za prvaka drzave nije ponizenje. Mi to vidimo kao nesto sto nas klub radi posteno I mi vidimo nas klub koji napreduje iz dana u dan sve vise I vise. Sportski uspjeh nije lako napraviti kad se ide tim putem. Mozemo mi malo I ubrzati stvari ali cemo onda skrenuti sa puta kojim idemo, a to je posteno i transparetno prema svim navijacima, sponzorima I prijateljima kluba. Da li to zaista I zelimo?
Način na koji smo prepustili Zrinjskom titulu u zadnje dvije sezone je, blago receno, katastrofalan. Ali sto je jos katastrofalnije jeste cinjenica da pojedine osobe koji sebe nazivaju navijacima Zelje pozivaju na linc i ostavke upravnog odbora kluba.

Zasto?

Ali bas, zasto?

Zbog neosvojene titule prvaka drzave u zadnje dvije sezone?
Ili zbog licnih interesa sebe ili nekog svog blizeg.

Ova uprava nas je podigla iz pepela I dize jos uvijek. Bili smo na pragu sudbine zakljucaj I raspusti. Dosli su I zasukali rukave. Nisu okretali glavu od problema. A bilo ih je. Napravise istocnu tribinu, u koju je samo korov mogao uci. Uveliko se prica za krov te iste tribine. Teren se radi za neke dvije sedmice. Jug u najavi. Redovne plate (što je mozda i najbolnije uzimajuci u obzir pristup igraca). Vracaj dug poreznoj koji napravise I ostavise veliki navijaci I prijatelji kluba. Nemoj namjestati utakmice, budi cista obraza. Sredi sjever. Ulozi u infrastrukturu da ti djeca poput Anela mogu igrati na terenu koji je namijenjen da se fudbalska utakmica moze odigrati. Ide brzo I famozni trening kamp.
Sva poslovanja i partnere javno objavi, da sve bude transparento. Dočekaj Atletico Madrid u stilu najvećih klubova. Postavi Sasu Papca za sportskog direktora. Hej, Sasa Papac!
Igrac koji je legenda uglednog Glasgow Rangersa. Igrac koji je dostojan svoje rijeci, kada je bilo najteze. Sasa Papac, dame I gospodo.
Jedan prijelazni rok je uradio.
Jedan.
Covijek koji sigurno ima kapacitet I koji je mlad, koji uci I ima volju I snagu da se dokaze I opravda ukazano povijerenje. Covjek koji je finansijski obezbijedzen I koji moze iz fotelje bilo kojeg stadiona vip loze ugodno sijediti I gledati utakmicu koju zeli. Al ne, on je tu sa nama. Neka je I hvala mu. Neka radi, neka prodze par prijelaznih rokova pa cemo vidjeti na cemu smo.

Ili..

nam je bolje da se plate dijele po autobusima (što nije precesto i kod nekih premijerligaskih klubova danas).
Da nam trener dijeli igracima po 10€ po nekakvim sumama zapadne evrope. Da direktor kluba prodaje parfeme igracima na treningu. Da igraci treniraju u svojoj i razlicitoj opremi, da igraci odlaze na pripreme svojim automobilima i da im se slaze za troskove goriva. Da pojedini treneri kluba kradu lopte pa nemas trening da odrzis. Da niko, ama bas niko, (sem jednog davno prije koji postavi stolice) od predhodnih vodecih organa kluba, nije pomislio na ulaganje u infrastrukturu.
Gubitak titule jeste jos jedan oziljak. Neka je. Oziljak je i Videoton, oziljak je i finale kupa protiv Veleza davnih 80ih, oziljak je i ispadanje iz lige. Ali ako ce ovaj oziljak da preraste u nesto simbolicno, neka onda stoji.
Neka ga.
Mi clanovi jedne od najvecih podruznica navijaca F.K. Zeljeznicar imamo besprijekorno povjerenje u ovu upravu. Sportski segment je samo pitanje vremena kad ce da proradi.

100% podrska upravi kluba uz slogan

ZIVIMO ZELJEZNICAR

Manijaci-USA/Canada
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

19tm87
Kontakt:

ned maj 06, 2018 3:45 pm

Ja se samo nadam da cemo taj kup uzet. Lijepo bi bilo nakon svih turbulencija ,nerviranja i na kraju velikog razocarenja uzeti jedan trofej.
:titula:

Plava Porodica
Kontakt:

ned maj 06, 2018 3:56 pm

Vječiti vicešampioni.
Iz sezone u sezonu, po periodima godine, mi iste teme ponavljamo.
Ljeto daj što lakše i što bližeg protivnika, jesen katastrofalan početak sezone dok Zrinjski melje i već kreću čestitke novom starom prvaku, novembar decembar naše vraćanje na kolosijek i bit ćemo prvi. Prelazni rok i pripreme, pun kofer kapitalaca, širok izbor igrača, početak druge polusezone, pobjede nazovegu, već se vidi da nešto ne štima, april maj i dolazi totalni kolaps. Raspad. I onda opet priče kako i šta za novu sezonu, novi trener, nova pojačanja, ali pazi sad, ovaj put očekujemo prave profesionalce i karaktere, ko da zaboga to nismo željeli i deset prelaznih rokova prije, i kao sad će novi sportski direktor uz upravu progledati i dovesti sve takve..
Samo ću se ponoviti..
Da mi je još jednom dočekati da ga vidim masne čupave kose, u majici kratkih rukava kako korača pomoćnim.. vjerovao bih u titulu makar jedanaest antifudbalera kao ja zaigralo u prvom timu.
Tako lahko, tako moguće, sve spojiti u jednu cjelinu.
Ali očito da je svima u klubu, pa i njemu, važniji neki svoj princip od Želje.
Pa nabijem vas sve redom na ku.rac.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

ned maj 06, 2018 3:57 pm

slika

shzna
Kontakt:

ned maj 06, 2018 4:00 pm

K'o duh sam..
1987

exdomorocki
Kontakt:

ned maj 06, 2018 4:03 pm

storm_raider je napisao/la:
Povodom zakljucka tekuce sezone, u kojoj je FK Zeljeznicar po drugi put uzastopno ispustio titulu prvaka drzave u samoj zavrsnici i sve vecim atacima raznoraznih koji se kriju pod nikovima pisuci po forumima i facebook stranicama Manijaci USA/Canada ovom prilikom izdaju saopstenje podrske upravnim organima kluba na celu sa gospodinom Senadom Misimovicem.

Razocarani DA.
Ponizeni NE.

Boriti se 2x za redom skoro do zadnjeg kola za prvaka drzave nije ponizenje. Mi to vidimo kao nesto sto nas klub radi posteno I mi vidimo nas klub koji napreduje iz dana u dan sve vise I vise. Sportski uspjeh nije lako napraviti kad se ide tim putem. Mozemo mi malo I ubrzati stvari ali cemo onda skrenuti sa puta kojim idemo, a to je posteno i transparetno prema svim navijacima, sponzorima I prijateljima kluba. Da li to zaista I zelimo?
Način na koji smo prepustili Zrinjskom titulu u zadnje dvije sezone je, blago receno, katastrofalan. Ali sto je jos katastrofalnije jeste cinjenica da pojedine osobe koji sebe nazivaju navijacima Zelje pozivaju na linc i ostavke upravnog odbora kluba.

Zasto?

Ali bas, zasto?

Ova uprava nas je podigla iz pepela I dize jos uvijek. Bili smo na pragu sudbine zakljucaj I raspusti. Dosli su I zasukali rukave. Nisu okretali glavu od problema. A bilo ih je. Napravise istocnu tribinu, u koju je samo korov mogao uci. Uveliko se prica za krov te iste tribine. Teren se radi za neke dvije sedmice. Jug u najavi. Redovne plate (što je mozda i najbolnije uzimajuci u obzir pristup igraca). Vracaj dug poreznoj koji napravise I ostavise veliki navijaci I prijatelji kluba. Nemoj namjestati utakmice, budi cista obraza. Sredi sjever. Ulozi u infrastrukturu da ti djeca poput Anela mogu igrati na terenu koji je namijenjen da se fudbalska utakmica moze odigrati. Ide brzo I famozni trening kamp.
Sva poslovanja i partnere javno objavi, da sve bude transparento. Dočekaj Atletico Madrid u stilu najvećih klubova. Postavi Sasu Papca za sportskog direktora. Hej, Sasa Papac!
Igrac koji je legenda uglednog Glasgow Rangersa. Igrac koji je dostojan svoje rijeci, kada je bilo najteze. Sasa Papac, dame I gospodo.
Jedan.
Covijek koji sigurno ima kapacitet I koji je mlad, koji uci I ima volju I snagu da se dokaze I opravda ukazano povijerenje. Covjek koji je finansijski obezbijedzen I koji moze iz fotelje bilo kojeg stadiona vip loze ugodno sijediti I gledati utakmicu koju zeli. Al ne, on je tu sa nama. Neka je I hvala mu. Neka radi, neka prodze par prijelaznih rokova pa cemo vidjeti na cemu smo.

Ili..

nam je bolje da se plate dijele po autobusima (što nije precesto i kod nekih premijerligaskih klubova danas).
Da nam trener dijeli igracima po 10€ po nekakvim sumama zapadne evrope. Da direktor kluba prodaje parfeme igracima na treningu. Da igraci treniraju u svojoj i razlicitoj opremi, da igraci odlaze na pripreme svojim automobilima i da im se slaze za troskove goriva. Da pojedini treneri kluba kradu lopte pa nemas trening da odrzis. Da niko, ama bas niko, (sem jednog davno prije koji postavi stolice) od predhodnih vodecih organa kluba, nije pomislio na ulaganje u infrastrukturu.
Gubitak titule jeste jos jedan oziljak. Neka je. Oziljak je i Videoton, oziljak je i finale kupa protiv Veleza davnih 80ih, oziljak je i ispadanje iz lige. Ali ako ce ovaj oziljak da preraste u nesto simbolicno, neka onda stoji.
Neka ga.
Mi clanovi jedne od najvecih podruznica navijaca F.K. Zeljeznicar imamo besprijekorno povjerenje u ovu upravu. Sportski segment je samo pitanje vremena kad ce da proradi.

ZIVIMO ZELJEZNICAR

Manijaci-USA/Canada
Pitanje za ove iz dijaspore.
Da li bi istu podrsku uputili da su nam drage komsije ovako pred nosom uzeli 2 titule?
Hvala
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <

19tm87
Kontakt:

ned maj 06, 2018 4:06 pm

@Plava Porodica e toga se jedino i ja plasim. Sta naredne sezone opet novi trener opet mjnjaj ekipu. Cekaj da se uigraju ovako onako i na kraju ne bude dovoljno za titule

1921.ba
Kontakt:

ned maj 06, 2018 4:07 pm

VIDEO/ FOTO: FK Radnik – FK Željezničar 1:0

http://1921.ba/video-foto-fk-radnik-fk- ... ar-10-4674
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

bianco blu
Kontakt:

ned maj 06, 2018 4:17 pm

storm_raider je napisao/la:

Razocarani DA.
Ponizeni NE.

Zasto?

Ali bas, zasto?

Jedan.

Ili..

Neka ga.

ZIVIMO ZELJEZNICAR

Manijaci-USA/Canada
mogao je neko pismen da napiše ovo saopštenje ...

Rambo_Amadeus
Kontakt:

ned maj 06, 2018 4:19 pm

1921.ba je napisao/la:
ned maj 06, 2018 4:07 pm
VIDEO/ FOTO: FK Radnik – FK Željezničar 1:0

http://1921.ba/video-foto-fk-radnik-fk- ... ar-10-4674
Zašto nema izjava aktera? :D
Doduše ovo "mrš" na kraju je reklo više nego bilo koji od njih
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

sahmat

ned maj 06, 2018 4:22 pm

Ovaj Vojo je majstor, jel on sigurno napadač, izgleda da su njega isto podvalili kao Mehremića, samo što je ovaj igrao američki fudbal, svaka nebu pod oblake
"Znaš li šta je najbitnije u životu? Željo, prijatelju."

AMAR OSIM !

Ajzea
Kontakt:

ned maj 06, 2018 4:22 pm

LARS1921 je napisao/la:
ned maj 06, 2018 3:57 pm
slika
Kakav ludjak hahahahaha

Samo jedna opcija moze biti, nikakvi Pavici i Sablici. Dosta je bilo vise, pod kozu ne moze. Sve sem najtrofejnijeg je greska !

"A pehari su tu.."

To sad moze reci yebeni Baka Sliskovic.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 29 gostiju.

Prijava