AsharaK je napisao/la: ↑sub maj 05, 2018 11:03 pm
Ljudi sta vam je,
mi smo navijaci Zeljeznicara prije svega.@avlami obrisan ti je post.
Zavisi kako ko. Mnogi su navijaci Amara Osima, neki vise vole Senada Misimovica a neki vole i nekog treceg, boli takve navijace qrac za Zeljom, imaju neki svoj interes, a taj interes nije jak Zeljo.
Kako moze neki navijac Zelje pljuvati po Amaru Osimu koji nam je donio toliko radosti, toliko trofeja, toliko puta smo nasmijani izlazili sa stadiona, te emocije novac ne moze kupiti. Kakva je dominacija bila u Amarovom prvom mandatu to se rijecima ne moze opisati, kakav se tad fudbal igrao. Kad se sjetim onih evropskih tekmi sa Lilestormom, Akranesom, Newcastlom, ma ludilo. Sa ekipom iz engleske lige mi smo bili ravnopravani, cak i za nijansu i bolji, a na kraju smo nesretno izgubili. Pun stadion, da bacis sibicu ne bi mogla stati. U drugom mandatu cim je dosao otpustio skoro sve igrace, doveo neke igrace koji su bili totalni anonimusi, neki bili u padu karijere, neki na posudbama i od njih napravio kaznenu ekspediciju, ekipu koja je disala kao jedan, a ne ko danas. Tad krenes na jednog, trci citava ekipa da te bije. Danas bi Kjosevski pustio da mu udaraju saigrace, a on je kao kapiten..
Kako moze neki navijac Zelje pljuvati po Senadu Misimovicu, koji je dio ekipe koja je vratila ogroman dug kluba, koji je jedan od najzasluznijih sto Zeljo posluje pozitivno vec par godina(nasli ljudi i generalnog sponzora poslije toliko godina) i sto se gradi nas stadion. Nasa Grbavica. Pogledajte postove na bivsem forumu iz 2012-2013 godine u vezi stadiona. Tad smo mastali o rekonstrukciji Grbavice, a ubrzo cemo imati stadion kategorije 3 i tu nije kraj nego se razmislja sta dalje da se radi na stadionu, razmislja se i o trening kampu itd..
Umjesto da se mi navijaci ujedinimo i trazimo da se u istom trenutku u klubu nadju i Amar i Senad , da sve radimo da se to desi(jer je to nesto sto je dobro za klub, ma sta dobro, fenomenalno) mi se dijelimo, stali u rovove i jedni pljuju jednog a drugi drugog. E moji Zeljovci..