Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub maj 05, 2018 7:06 pm

i još jedna stvar, kada budemo skidali dresove igračima, nadam se da će se skinuti i vedranu, nemoj biti ***** ko prošli put pa se sakrit iza svojih kolega, svi ste vi isti, moroni i debili
Željezničar ante portas !

Vortex
Kontakt:

sastrane je napisao/la:
sub maj 05, 2018 6:59 pm
Hahahhahaha cuj najtezi period u klubu. E svasta. Kup 99% nas, 2. na tabeli. Istok, 3. kategorija, teren, GS, Jug sta sve ne..
Finale kupa jedva 900 prodatih karata. Pametnom dosta a budali uspijeh. Vidjecemo do godine kad prosjek na utakmicama bude od 500 do 1000. Ne znam da moze gore. A mozda i moze ... Bosnjo je mutav sam od sebe

Eki
Kontakt:

Pozdrav Željovci, pratim ovaj forum vec dugo ali se nisam javljao. Ono sto hocu da kazem a vjerujem da će se vecina složiti je da Graovcu treba dati kapitensku traku i ugovor kakav pozeli. Jednostavno je covjek pokazao kako se bori za Željin dres i kao takav treba da bude primjer ostalim balerinama.
Volim te Željo

zastavnik
Kontakt:

sub maj 05, 2018 7:07 pm

Ne razumijem forumase koji nesto zamjeraju upravi.Pa sta treba jos da se skini i oni igraju.Sve su obezbijedili igracima i SS-u.Naravno Azdem je zavrsio i treba ga vratiti da vodi juniore.Naci trenera koji je spreman zasukati rukave i poceti od nule.Papac je moze se reci tek dosao treba ga pustiti da radi.Ohladiti malo glave, sjetite se prethodnih uprava sta su radili i koliki dug su napravili.Bili smo pred gasenjem.Remont ekipi pod hitno na ljeto i to je neminovnost.Sviju nas boli ovaj poraz i ponovni gubitak titule ali moramo se strpiti.Vijeli ste radosti u bjeljini kad su objavili da svinjski vodi 2:0, nas svi mrze i svima smo trn u oku pocev od sarajeva pa nadalje.Svima smetamo i to je cinjenica.Pustite upravu nek rade svoj posao a ako ima neko pametniji bujrum donesi koji milioncic u klub i budi predsjednik uprave.Steta sezone koja je bila odlicna do lige za prvaka a onda sto Azdem sto igraci sto sudije prokockase i izgubise skupljene kredite.Neka prenoci malo.Treba uzeti Kup pa koliko toliko da se oporavimo i nesto stavimo u vitrinu a siguran sam da ce ljudi iz uprave jos od sutra poceti sa planiranjem sljedece sezone.
Volim te Zeljo i kad ti ide i kad ne ide.

Ajzea
Kontakt:

sub maj 05, 2018 7:09 pm

AsharaK je napisao/la:
i još jedna stvar, kada budemo skidali dresove igračima, nadam se da će se skinuti i vedranu, nemoj biti ***** ko prošli put pa se sakrit iza svojih kolega, svi ste vi isti, moroni i debili
Daniel Graovac je jedini kojem se ne treba skinuti dres.

Cuj najtezi period za klub hahahhahahhahhahhaah

Uprava da se na glavu okrene i dovede Amar Osim. Tjeranje Misimovica i co. je apsurd.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u sub maj 05, 2018 7:10 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Charlie Sheen
Kontakt:

sub maj 05, 2018 7:10 pm

AsharaK je napisao/la:
Nije se on krio,govorili su mu da ne skida ali je skinuo i on ako se dobro sjecam.

Bosanski lonac
Kontakt:

Hadzijalagic je napisao/la:
sub maj 05, 2018 6:56 pm
Amara volim kao najrodjenijeg...djetetu sam ime dao po njemu...avatar koji koristim od kako sam na bilo kom forumu opisuje moje misljenje o Amaru...ali ako bih morao birati izmedju ove uprave, nakon svega sto su uradili za klub, i Amara onda sam 1000% za upravu... Ako se mogu dogovoriti i rijesiti nesuglasice onda bi to slavio vise nego bilo koju titulu...Manite se tjeranja uprave ako imalo mozga imate ili ako imalo znate ko je sve bio u klubu prije ovih sada... Ako ne znate ili ste zaboravili raspitajte se malo da se potsjetite..
Potpuno se slažem. Većina ogromna ovdje tako razmišlja.
Sa Željom do groba, života mi moga!!

Norsborg
Kontakt:

Nažalost,mi smo samo nekoliko utakmica odigrali dobro,ostalo je bar što se igre tiče bilo loše
iako smo pobjedjivali.
Svi se čude radovanju publike u Bijeljini.To je dokaz da mi i Sarajevo ,jer i njih mrze,moramo sjesti
i dogovoriti se kako dalje.Dokle god mi budemo gledali da li je njima sudija išao u korist,a oni nama
isto tako,dotle će Beus odlučivati o svemu.Niko ne spominje greške sudija u korist Zrinjskog i to
iz sezone u sezonu.Meni navijači Sarajeva stalno govore o greškama sudija u našu korist.
Usput se pojavi i novinar koji pred važnu utakmicu,potpuno neargumentovano piše o našem
namještanju utakmica.
Željo i Sarajevo moraju biti tako jaki da samo oni odlučuju ko će biti prvak,ko će ispasti,ko će suditi
i druge bitne stvari.
Naravno kod nas moraju igrati najbolji igrači koje će trenirati,za naše uslove najbolji treneri.
U suprotnom ovi će nam pobječi a mi ćemo se medju sobom svadjati.
UPRAVI SVAKA ČAST.

19tm87
Kontakt:

E nek su završene sve kalkulacije... Ovo je bilo neminovno. Od 25 kola kad smo pobjedili Radnik na Grbavici mi nismo pobjedili i od tada smo dali 3 gola od toga jedan sa 60m znaci slucajni...I opet se ovde raja necemu nadala...Svaka cast tim optimistima ali eto danas je i njihova patnja zavrsena i svaka nada ugasena...
Adzemu i igračima cestitam uspjeli da me dovedu do toga da se vise ni ne nerviram nit sam sjeban zbog poraza i gubitka titule. Hvala gospodo.

storm_raider
Kontakt:

sub maj 05, 2018 7:11 pm

Eki je napisao/la:
Pozdrav Željovci, pratim ovaj forum vec dugo ali se nisam javljao. Ono sto hocu da kazem a vjerujem da će se vecina složiti je da Graovcu treba dati kapitensku traku i ugovor kakav pozeli. Jednostavno je covjek pokazao kako se bori za Željin dres i kao takav treba da bude primjer ostalim balerinama.
Volim te Željo
Pozdrav druze. Apsolutno se slazem.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Grbavica
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub maj 05, 2018 7:11 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Amara volim kao najrodjenijeg...djetetu sam ime dao po njemu...avatar koji koristim od kako sam na bilo kom forumu opisuje moje misljenje o Amaru...ali ako bih morao birati izmedju ove uprave, nakon svega sto su uradili za klub, i Amara onda sam 1000% za upravu... Ako se mogu dogovoriti i rijesiti nesuglasice onda bi to slavio vise nego bilo koju titulu...Manite se tjeranja uprave ako imalo mozga imate ili ako imalo znate ko je sve bio u klubu prije ovih sada... Ako ne znate ili ste zaboravili raspitajte se malo da se potsjetite..
To je to.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

igla
Kontakt:

sub maj 05, 2018 7:12 pm

Tuborg sekta :)

storm_raider
Kontakt:

sub maj 05, 2018 7:13 pm

Bosanski lonac je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:
sub maj 05, 2018 6:56 pm
Amara volim kao najrodjenijeg...djetetu sam ime dao po njemu...avatar koji koristim od kako sam na bilo kom forumu opisuje moje misljenje o Amaru...ali ako bih morao birati izmedju ove uprave, nakon svega sto su uradili za klub, i Amara onda sam 1000% za upravu... Ako se mogu dogovoriti i rijesiti nesuglasice onda bi to slavio vise nego bilo koju titulu...Manite se tjeranja uprave ako imalo mozga imate ili ako imalo znate ko je sve bio u klubu prije ovih sada... Ako ne znate ili ste zaboravili raspitajte se malo da se potsjetite..
Potpuno se slažem. Većina ogromna ovdje tako razmišlja.
:palacgore: Velika vecina.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub maj 05, 2018 7:13 pm

Ajzea je napisao/la:
sub maj 05, 2018 7:09 pm
AsharaK je napisao/la:
Daniel Graovac je jedini kojem se ne treba skinuti dres.

Cuj najtezi period za klub hahahhahahhahhahhaah

Uprava da se na glavu okrene i dovede Amar Osim. Tjeranje Misimovica i co. je apsurd.
U pravu si, slažem se za Graovca, moja greška.
@Charlie, mislim da je samo pokupio od ostalih igrača, svoj skino nije.

BlueSide
Kontakt:

sub maj 05, 2018 7:14 pm

Uprava je uradila sve sto je trebalo da se osvoji titula
Sto se nije osvojila pitajte ublehe u svlacionici

Uprava je uradila odlican posao i imaju moju podrsku ali od danas sve ostaviti po strani i SVE resurse usmjeriti ka pravljenju ekipe za titulu
" Ako u Želji neces teziti ka izvrsnosti onda ne trebas biti u Želji "
S.M

Simply Blue
Kontakt:

sub maj 05, 2018 7:14 pm

Ma treba reći..posjeta je ove godine bila fenomenalna, pogotovo kad na je islo, nastavak sezone pune tribine dočekale igrače nakon otvaranja u Krupi....tako da je ovakav prizor na tribinama u finalu bio stvarno šokantan..jedan onako baš genijalan argument..

Graovac kapiten, službeni spiker, animator publike, animator hostesa, ekonom i što god poželi :kafa:
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Charlie Sheen
Kontakt:

sub maj 05, 2018 7:15 pm

Bice zanimljiva posjeta na derbiju :D

sahmat

sub maj 05, 2018 7:17 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
sub maj 05, 2018 7:15 pm
Bice zanimljiva posjeta na derbiju :D
Posjeta 500 navijača
"Znaš li šta je najbitnije u životu? Željo, prijatelju."

AMAR OSIM !

Nikolaj
Kontakt:

sub maj 05, 2018 7:19 pm

Ovo je klasični dokaz da su svi protiv nas!Radnik i Krupa izbace na teren druge sastave i naguze se ustasama, protiv nas ubjedljivo najjači sastav. Ne smeta meni to, racunica je jasna, mi na svakoj poziciji moramo imati još 10 igrača sa željom i znanjem kao Graovac da bi titulu osvojili, plus još petoricu takvih na klupi. Sad je jasno da Beus i Šulenta ustase sa dna kace drze savez. Danas cist penal, nam ne sviraju, proslo kolo ustase neregularan gol daju, pitarski mediji ni rijec o tome!

Ganjamo se naredne sezone, gdje ce opet ljudi poklopiti sudije, drugi klubovi će im se naguziti, mi ćemo se ovdje klati, Uprava, Adžem, Osim, navijači...nas ***** samo treba bombardovati. Naguzi im se Sloboda, pitari centar ne prođu protiv njih, znaci Papac ako čitaš, dovedi još 14 Graovca pa da titulu slavimo ko ljudi, ***** im pleme ustasko, pokvareno raspalo!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub maj 05, 2018 7:20 pm

A ko nam garantuje da će Graovac ostat nakon svega? On je baš budaletina ako ostane.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava