Finale kupa jedva 900 prodatih karata. Pametnom dosta a budali uspijeh. Vidjecemo do godine kad prosjek na utakmicama bude od 500 do 1000. Ne znam da moze gore. A mozda i moze ... Bosnjo je mutav sam od sebe
Daniel Graovac je jedini kojem se ne treba skinuti dres.
Nije se on krio,govorili su mu da ne skida ali je skinuo i on ako se dobro sjecam.
Potpuno se slažem. Većina ogromna ovdje tako razmišlja.Hadzijalagic je napisao/la: ↑sub maj 05, 2018 6:56 pmAmara volim kao najrodjenijeg...djetetu sam ime dao po njemu...avatar koji koristim od kako sam na bilo kom forumu opisuje moje misljenje o Amaru...ali ako bih morao birati izmedju ove uprave, nakon svega sto su uradili za klub, i Amara onda sam 1000% za upravu... Ako se mogu dogovoriti i rijesiti nesuglasice onda bi to slavio vise nego bilo koju titulu...Manite se tjeranja uprave ako imalo mozga imate ili ako imalo znate ko je sve bio u klubu prije ovih sada... Ako ne znate ili ste zaboravili raspitajte se malo da se potsjetite..
Pozdrav druze. Apsolutno se slazem.Eki je napisao/la: ↑sub maj 05, 2018 7:06 pmPozdrav Željovci, pratim ovaj forum vec dugo ali se nisam javljao. Ono sto hocu da kazem a vjerujem da će se vecina složiti je da Graovcu treba dati kapitensku traku i ugovor kakav pozeli. Jednostavno je covjek pokazao kako se bori za Željin dres i kao takav treba da bude primjer ostalim balerinama.
Volim te Željo
To je to.Hadzijalagic je napisao/la:Amara volim kao najrodjenijeg...djetetu sam ime dao po njemu...avatar koji koristim od kako sam na bilo kom forumu opisuje moje misljenje o Amaru...ali ako bih morao birati izmedju ove uprave, nakon svega sto su uradili za klub, i Amara onda sam 1000% za upravu... Ako se mogu dogovoriti i rijesiti nesuglasice onda bi to slavio vise nego bilo koju titulu...Manite se tjeranja uprave ako imalo mozga imate ili ako imalo znate ko je sve bio u klubu prije ovih sada... Ako ne znate ili ste zaboravili raspitajte se malo da se potsjetite..
Bosanski lonac je napisao/la: ↑sub maj 05, 2018 7:10 pmPotpuno se slažem. Većina ogromna ovdje tako razmišlja.Hadzijalagic je napisao/la: ↑sub maj 05, 2018 6:56 pmAmara volim kao najrodjenijeg...djetetu sam ime dao po njemu...avatar koji koristim od kako sam na bilo kom forumu opisuje moje misljenje o Amaru...ali ako bih morao birati izmedju ove uprave, nakon svega sto su uradili za klub, i Amara onda sam 1000% za upravu... Ako se mogu dogovoriti i rijesiti nesuglasice onda bi to slavio vise nego bilo koju titulu...Manite se tjeranja uprave ako imalo mozga imate ili ako imalo znate ko je sve bio u klubu prije ovih sada... Ako ne znate ili ste zaboravili raspitajte se malo da se potsjetite..
U pravu si, slažem se za Graovca, moja greška.
Posjeta 500 navijača