Pokusavam i ja dokuciti ali me ne ide
Pokusavam i ja dokuciti ali me ne ide
Pa hajmo ovako, ne odes u evropu nemas igre igraca trenera. Odes u evropu, budes drugi pravis stadion. Sada si haman osvojio kup ide teren, vjerovatno i krov, a mozda i titula ko zna plus tri cetiri juniora koji su suho zlato... Nek mi neko kaze da idemo silaznom putanjom...SirAlexFerguson je napisao/la: ↑sri maj 02, 2018 8:46 pmPa u Engleskoj imas FA Kup, Carling kup (ili kako se vec zove sad) , ligu i eventualno evropu. I hajde kod njih taj carling manje bitan OK.. Ali Bokte u nas LIga i KUP i kup nije bitan, ma sto nije bitan? Jeste manje bitnijij i vrijedniji od lige ali smo mi nerealni i nezahvalni.
Recimo da zavrsimo u ligi drugi i da imamo osvojen kup, uz par mladica koji su se razvili (Hajdarevic i Saban) dobitku u vidu Zajmovića (mora jos raditi na sebi) i svim infrastrukturnim dobicima i na kraju GS kojeg sanjamo odavno.. Pa dobro, loša je godina, trebali smo igrati mi vecras sa Liverpoolom, nije Roma!
Ma samo djeca i antizeljovci mogu misliti da idemo silaznom putanjom. Da se razumijemo zivaca i zivaca sam ja izgubio i zao mi je titule ako ne osvojimo, ali kada stanes i sagledas druge stvari koje mi imamo ili cemo imati, a sagledas one druge koji nemaju niti ce imati onda vidis koliko je sati. Svi mi zelimo pobjede i titule, ali trebamo istrpiti i kad ne osvajamo.nookey je napisao/la: ↑sri maj 02, 2018 8:53 pmPa hajmo ovako, ne odes u evropu nemas igre igraca trenera. Odes u evropu, budes drugi pravis stadion. Sada si haman osvojio kup ide teren, vjerovatno i krov, a mozda i titula ko zna plus tri cetiri juniora koji su suho zlato... Nek mi neko kaze da idemo silaznom putanjom...SirAlexFerguson je napisao/la: ↑sri maj 02, 2018 8:46 pmPa u Engleskoj imas FA Kup, Carling kup (ili kako se vec zove sad) , ligu i eventualno evropu. I hajde kod njih taj carling manje bitan OK.. Ali Bokte u nas LIga i KUP i kup nije bitan, ma sto nije bitan? Jeste manje bitnijij i vrijedniji od lige ali smo mi nerealni i nezahvalni.
Recimo da zavrsimo u ligi drugi i da imamo osvojen kup, uz par mladica koji su se razvili (Hajdarevic i Saban) dobitku u vidu Zajmovića (mora jos raditi na sebi) i svim infrastrukturnim dobicima i na kraju GS kojeg sanjamo odavno.. Pa dobro, loša je godina, trebali smo igrati mi vecras sa Liverpoolom, nije Roma!