Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

gavran
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 02, 2018 8:29 pm

AsharaK je napisao/la:
sri maj 02, 2018 7:40 pm
Ja fakat ne znam otkad raji nije drago zbog kupa, moze li mi neko reci tu informaciju?
Pokusavam i ja dokuciti ali me ne ide
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Hurmasica
Kontakt:

sri maj 02, 2018 8:30 pm

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Hurmasica
Kontakt:

sri maj 02, 2018 8:32 pm

Ukupan prihod sa utakmice protiv Krupe 12.788 KM

https://fkzeljeznicar.ba/ukupan-prihod- ... -km/31864/
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

alombardo
Kontakt:

sri maj 02, 2018 8:33 pm

DANIEL GRAOVAC I ABD SESTI REKORDNI KUPPPPPPOOOPO, NAJDRAZI TROFEJ nekada se zvao

teteac8684
Kontakt:

sri maj 02, 2018 8:36 pm

Već više od sat vremena pokušavam skontati kako Anel Šabanadžović kod nas dobije mrvice ovog proljeća...pa dragi Adžeme, nemoj biti slijep pored očiju, dijete je već igračina za naše lige...mnogo, mnogo više minuta on mora imati...
Ps. Idemo osvojiti ovo, ima nas brdo kojima ovaj trofej znači...
VOLIM TE ŽELJO!!

avlami97
Kontakt:

sri maj 02, 2018 8:37 pm

Sve "navijače" koji su proslavili dvije pobjede u KUPU protiv Širokog, a sada im KUP nista ne znači nbijem na onu stvar.

Hvala!

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

alombardo
Kontakt:

sri maj 02, 2018 8:40 pm

Ne nabijan nikoga sve su to zeljovci, ali ove sto su bili bas volim, oni zive zelju a ne misketa ili amara. To ce biti zeljin trofej a ne misketov, kao sto su titule koje amar uzeo zeljine. Prestanimo se djeliti
Zadnja izmjena: alombardo, dana/u sri maj 02, 2018 8:41 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Ajzea
Kontakt:

sri maj 02, 2018 8:41 pm

Eto, uspjesno je stvorena atmosfera da kup nije bitan. Bravo mi !

Bitan je svaki trofej, itekako bitan. Na stranu sto smo svi, s pravom, nezadovoljni jer smo ponovo titulu izgubili..
Ima se svima mnogo sta reci na to, od igraca do Misimovica ali proklinjati istok jer se titula izgubila te reci da kup nije bitan. Ne shvatam..

exbabilon
Kontakt:

sri maj 02, 2018 8:42 pm

Dobro je ovo danas bilo, lakse od ocekivanog. Nabijem i Starcevica i Vukotica, a sudiju posebno. Jedna futava Krupa na Grbavici ima ovakvo sudjenje, nevjerovatno. Sticeni ko da su Real. Bas nas niko ne zarezuje ni 2%.

Dobra utakmica Sabana, bravo momak.

Grbavica
Kontakt:

sri maj 02, 2018 8:45 pm

Ko nije bio zayebo se. Kako mogu ljudi da gledaju kako Zeljo igra finale kupa a nisu tu. Ja muda pojedoh kad ne mogu biti na stadionu.

KUP JE NAS!
Ko nas je kleo, nije dangubio.

SirAlexFerguson
Kontakt:

sri maj 02, 2018 8:46 pm

Pa u Engleskoj imas FA Kup, Carling kup (ili kako se vec zove sad) , ligu i eventualno evropu. I hajde kod njih taj carling manje bitan OK.. Ali Bokte u nas LIga i KUP i kup nije bitan, ma sto nije bitan? Jeste manje bitnijij i vrijedniji od lige ali smo mi nerealni i nezahvalni.
Recimo da zavrsimo u ligi drugi i da imamo osvojen kup, uz par mladica koji su se razvili (Hajdarevic i Saban) dobitku u vidu Zajmovića (mora jos raditi na sebi) i svim infrastrukturnim dobicima i na kraju GS kojeg sanjamo odavno.. Pa dobro, loša je godina, trebali smo igrati mi vecras sa Liverpoolom, nije Roma!
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

Rambo_Amadeus
Kontakt:

sri maj 02, 2018 8:47 pm

Osmankovic iz utakmice u utakmicu pokazuje da se moze ozbiljno racunati na njega
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

Amidza
Kontakt:

sri maj 02, 2018 8:52 pm

Puno lakse od ocekivanog. 18 me znojeva oblilo kad sam vidio sastav prije tekme, ali eto, izdobri nekako. Krupa se povukla, nevjerovatno kako su pickasto odigrali. Kakav je omjer posjeda bio? Nisu mogli da se sastave s loptom, kao da su se usrali ili nesto. Mehremic ludi odigra najbolju utakmicu do sad, jos se na kraju prokurcio pravo, kakav frajer. :lol:

Sabanadzovic me odusevio, nisam ocekivao da moze pruziti ovakvu partiju nakon sto nije igrao tako dugo. Jedino sto pravi glupe, pregrube i nepotrebne prekrsaje. Sve u svemu, dobro je. Posjeta jbg, ocekivao sam jedno milju vise od ovoga, ali Boze moj. Nisam iznenadjen. Svi su manje-vise na nivou bili, osim Kajkuta. Malo nervoze, par nekih gresaka, ali ok.

Sudije su nas opet priklale, vidim i Starcevic se nesto kurci. Ne smijemo se opustati tamo, daleko je ovo od gotovog.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

nookey
Kontakt:

sri maj 02, 2018 8:53 pm

SirAlexFerguson je napisao/la:
Pa u Engleskoj imas FA Kup, Carling kup (ili kako se vec zove sad) , ligu i eventualno evropu. I hajde kod njih taj carling manje bitan OK.. Ali Bokte u nas LIga i KUP i kup nije bitan, ma sto nije bitan? Jeste manje bitnijij i vrijedniji od lige ali smo mi nerealni i nezahvalni.
Recimo da zavrsimo u ligi drugi i da imamo osvojen kup, uz par mladica koji su se razvili (Hajdarevic i Saban) dobitku u vidu Zajmovića (mora jos raditi na sebi) i svim infrastrukturnim dobicima i na kraju GS kojeg sanjamo odavno.. Pa dobro, loša je godina, trebali smo igrati mi vecras sa Liverpoolom, nije Roma!
Pa hajmo ovako, ne odes u evropu nemas igre igraca trenera. Odes u evropu, budes drugi pravis stadion. Sada si haman osvojio kup ide teren, vjerovatno i krov, a mozda i titula ko zna plus tri cetiri juniora koji su suho zlato... Nek mi neko kaze da idemo silaznom putanjom...

ellaxaz
Kontakt:

sri maj 02, 2018 8:54 pm

Ko nije bio zayebo se...
Sudjenje po zadatku.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Elegant
Kontakt:

sri maj 02, 2018 8:55 pm

Kakve retarde ima Roma u odbrani, nasi su zlatni. (gori 100 puta) :lol:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

SarajlijaTM
Kontakt:

sri maj 02, 2018 8:59 pm

Fino je bilo opet pobjediti u igri za pehar,bravo Željo. Ali da se ne lažemo,sudije nas opet kasape,nasim igracima prijete na terenu,a mi sami na momente odigramo lijepo,a onda useremo 3x. Mnogi su zalutali ovdje sa pozamasnim platama i takodjer treba cistku napraviti na kraju sezone,a Blagu ako ne zadrzimo i ako se opet ne nadju u 500maraka,popisaj se na svu poslovnu politiku dovodjenja igraca. A.O. ;)

Mada je grehota,ne izdvojiti prvo ime utakmice MERHEMIĆ ADI :D :D :D
Za Želju se ne navija,Željo se VOLI !!!

LARSSON
Kontakt:

sri maj 02, 2018 8:59 pm

Dujakovic ne igra u revanšu

ChWilla
Kontakt:

sri maj 02, 2018 9:00 pm

danas je bilo teško, ali lijepo navijati za želju s ljudima koji navijaju za želju. a ne da:

- ode x
- dođe y
- vrati se z
- NE uzmemo jedan trofej više
- NE nastavimo raditi na stadionu
- ubijaju u pojam naše igrače, umjesto protivničkih
...

možda je do vas, možda i ubuduće ne treba da dolazite.
gradi željo boli te *****

SirAlexFerguson
Kontakt:

sri maj 02, 2018 9:01 pm

nookey je napisao/la:
sri maj 02, 2018 8:53 pm
SirAlexFerguson je napisao/la:
Pa hajmo ovako, ne odes u evropu nemas igre igraca trenera. Odes u evropu, budes drugi pravis stadion. Sada si haman osvojio kup ide teren, vjerovatno i krov, a mozda i titula ko zna plus tri cetiri juniora koji su suho zlato... Nek mi neko kaze da idemo silaznom putanjom...
Ma samo djeca i antizeljovci mogu misliti da idemo silaznom putanjom. Da se razumijemo zivaca i zivaca sam ja izgubio i zao mi je titule ako ne osvojimo, ali kada stanes i sagledas druge stvari koje mi imamo ili cemo imati, a sagledas one druge koji nemaju niti ce imati onda vidis koliko je sati. Svi mi zelimo pobjede i titule, ali trebamo istrpiti i kad ne osvajamo.
I ja imam mnogo zamjerki, ali ovako generalna slika je OK. Idemo dalje.

Ps: Onaj komentar Starcevica "Hvala Zelji sto nam je pokazao kako se pobjedjuje utakmica" ne znam sta da mislim, mozda je fakat zamjerio svojim igracima manjak agresivnosti a mozda je bockao, taman da jeste oni kasne dva gola, mi trebamo tamo zabiti i pokazati da smo Željo!
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.

Prijava