Vratis se lijepo na moje postove i vidis da nije tako. Tih takvi je isto ko i vas ovdje samo su oni na drugoj lokaciji. Oni su na duplom dobili svoj kutak. Za Adzema sam i sam pisao da treba ostati, pripreme odraditi da ima neku igru. Pogrijesio.MrkiMedo je napisao/la: ↑sri maj 02, 2018 3:01 pmSve bi to bilo okej da ste ti i tebi slicni imali obraza pa rekli da super igramo u periodu kad smo super igrali. Tad ste sutali i nasladjivali se sa clankom Misimovicu zahvali se Zakaricu. Kad vi ne budete dvolicni tad cu i ja uvaziti svaku vasu kritiku i mozda poceti vjerovati u vase price vezane za igru, tim, Vranjesovih 15k, tjeranje legendi, omladinski pogon i slicno. Do tad vas treba ignorirati i cekati da iskacete iz rupa kako kad nam ne ide i tad sebe proglasavate velikim Zeljovcima koji su na ''ovo sve pokusali ukazati''.
Arena Sport 1shzna je napisao/la:Ima li prijenosa?
Boga mi ti se nasekirao.ChWilla je napisao/la: isti mentalni sklop koji danas kaže ne treba nam kup i radovi ako nema titule je onda pisao parole da ne želi evropske utakmice na koševu i donosio one cigle. i, kako rekoh, došao u broju od 7.000 na proslavu zadnje titule koju jesmo osvojili.
kad se nije znao i mogao raditi stadion - naravno da je bolje što su se uzele titule. nisu one krive što nisu iskorištene mudro i do kraja, krivi su ljudi, ali one ostaju. kad se, hajmo reći ne zna uzeti titula...naravno da je bolje što se rade radovi koji će ostati klubu. meni apsolutno nije jasno kako iskreni navijač može drukčije razmišljati.
Plus 7 ? Nisi mogao imati tad tu razliku.exbabilon je napisao/la: ↑sri maj 02, 2018 3:22 pmNaravno da je bitan i naravno da treba ostaviti zadnji atom snage da dignemo trofej osvajaca kupa. I naravno da je utjesna nagrada kad si do prije 20 dana bio glavni favorit za titulu i u 88.min u Mostaru imao 0:3 za 7 bodova prednosti. I naravno da je Adzem za otkaza uzeo Kup ili ne. Osvajac lige je najbolja ekipa u drzavi, a mi to ponovo necemo biti, i to je lose. Kup moze popraviti sezonu, ali koja ce ostati rezultatski losa uzeli ga ili ne, jer nismo sampioni.