https://www.transfermarkt.com/jovan-krn ... eler/94318
Isti Vukota, ali nije Vukota nego Krneta
Bi l' onda Dinu stavio na avatar?
Evo ga u GoriciSimply Blue je napisao/la: ↑pon apr 30, 2018 10:49 pmLars jesi pogledao na Hr. nogometnoj televziji pregled: Gorica - Varteks ....Gorica najvjerovatnije novi prvoligaš, mada bih volio da to bude Varteks..uvijek su mi bili gotivni..Ima materijala i kod jednih i kod drugih.
Sad ozbiljno, ima ovaj Drozđek, najbolji strijelac, lijevo krilo, 24 meča, 14 golova. Igrao za mlade kategorije Dinama i Borusije Dortmund.Simply Blue je napisao/la: ↑pon apr 30, 2018 10:49 pmLars jesi pogledao na Hr. nogometnoj televziji pregled: Gorica - Varteks ....Gorica najvjerovatnije novi prvoligaš, mada bih volio da to bude Varteks..uvijek su mi bili gotivni..Ima materijala i kod jednih i kod drugih.
Nafatat cu ja golove i smiksat ihSimply Blue je napisao/la: ↑uto maj 01, 2018 12:43 amZivkovic..18 godina, zabio je 5 golova...kao i Zajmovic otprilike prosle godine i jos 4 asistencije..pa i da je slučajnost nije loše...ali nigdje nikakvog snimka, da se to vidi..Treba se baciti na spijunažu :ganja
Lars ja cu spijunirati iduće kolo...a ti vidi dalje, biraj![]()
Prva 4 su njegovi golovi, druga 4 asistencije, to sam uspio nafatati, valjda radi ovaj prikaz videaSimply Blue je napisao/la: ↑uto maj 01, 2018 12:43 amZivkovic..18 godina, zabio je 5 golova...kao i Zajmovic otprilike prosle godine i jos 4 asistencije..pa i da je slučajnost nije loše...ali nigdje nikakvog snimka, da se to vidi..Treba se baciti na spijunažu :ganja
Lars ja cu spijunirati iduće kolo...a ti vidi dalje, biraj![]()