Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Norsborg
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet apr 27, 2018 10:30 pm

Niko ne spominje Čenana.Otjerali smo ga a doveo je Graovca,Zakarića,Zebu,Ramovića,
Zeca,Musu na posudbu,Kostića iz Slobode.(ne bi ništa od toga)Ali eto imamo Bogija.
Sa ovom ekipom smo bili gotovo ravnopravni sa Aik-om,sa hrabrijim Slavkom smo
možda mogli i proći.
A Papac je doveo Mehremića,Hadžića,Vranješa,Elsnerai propalog talenta Modića.
Nije ni prvi ni zadnji propali talenat.On ni medju 18 nije a kamoli prevaga.
Mi se radovali,izradili levate iz Milana.

MrRiccoli
Kontakt:

pet apr 27, 2018 10:31 pm

Sto zaostajemo 3 boda krivi su svi za ovo vcrs nmg nikog da okrivim. Ni iz čega oni dva gola, a Bgm ni iz čega i mi ali eto. Da sam očekivao neku igru nisam da sam očekivao borbu jesam i borbe je bilo ali sta je tu je mišljenja sam da i sa pobjedom vcrs ne bi osvojili titulu jer smo titulu izgubili prije. Nadam se da ce nas ovo otrijezniti i nadam se određenim potezima u sportskom segmentu ali naglašavam nikakvim radikalnim.

Amidza
Kontakt:

pet apr 27, 2018 10:31 pm

Elegant je napisao/la:
pet apr 27, 2018 10:28 pm
Kompletan sportski segment u hiljadu ljepih ... na ljeto se nogom u guzicu udarati ako od ijednog zaradimo.

Samo se bojim da ova uprava ne digne ruke od svega a realno tek su zapoceli posao, za njih na ljeto veliki posao da konacno ali konacno nađu prave ljude za sportski segment.
Pocevis od trenera, pa tek onda igraca u dogovoru i razgovoru sa Papcem - koji također ima pune ruke posla.

Infrastruktra, administrativni poslovi - poslovanje, projekti, sponzori, generalni yebeni sponzor, teren sad na ljeto,..,itd, 10/10 ali zali Boze sto se sportski segment popisa na sve ovo.

:(
Sta je to “sportski segment”?
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

MrkiMedo
Kontakt:

pet apr 27, 2018 10:33 pm

Imate u konzumu dobru akciju. Pakovanje sest piva tuborga od pola litre 5.80 KM. Ja drugo rjesenje ne vidim

Zvaka72
Kontakt:

pet apr 27, 2018 10:34 pm

Misimoviću i upravo, u zadnja tri kola ste vidjeli kako se kupuju utakmice, kako se Premira i kako se završava sudija. Džaba pošten rad kad te sjebe prosječna ekipa. Za ove što govore Nismo uzeli četiri nisu ni oni prošle godine. Pa kupiše titulu. Po tom pitanju morate,znači morate nešto uraditi, jer titulu nećete osvojiti pošteno dok je Beus i krme debelo u savezu. I tačka

alombardo
Kontakt:

pet apr 27, 2018 10:35 pm

BEZ 10 BODOVA POGURANCA NEMA TITULE I DA DOVEDETE SALAHA I TO VAM ZAMJERAM I PROBAJTEBRJESITI SA AMAROM JER BEZ TOGA MRKA KAPA A I ON NEK MALO OHANE
Zadnja izmjena: alombardo, dana/u pet apr 27, 2018 10:38 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Leon_Professional
Kontakt:

Al tuga je sto smo im mi dali titulu.
Oni je igrom nisu zasluzili.

shzna
Kontakt:

pet apr 27, 2018 10:37 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Nismo ni mi.
1987

LeBlue
Kontakt:

pet apr 27, 2018 10:38 pm

Norsborg je napisao/la:
pet apr 27, 2018 10:30 pm
Niko ne spominje Čenana.Otjerali smo ga a doveo je Graovca,Zakarića,Zebu,Ramovića,
Zeca,Musu na posudbu,Kostića iz Slobode.(ne bi ništa od toga)Ali eto imamo Bogija.
Sa ovom ekipom smo bili gotovo ravnopravni sa Aik-om,sa hrabrijim Slavkom smo
možda mogli i proći.
A Papac je doveo Mehremića,Hadžića,Vranješa,Elsnerai propalog talenta Modića.
Nije ni prvi ni zadnji propali talenat.On ni medju 18 nije a kamoli prevaga.
Mi se radovali,izradili levate iz Milana.
Jeste Cenan doveo kvalitetnih igraca, nema sta, ali generalno je doveo vise igraca jer su takve potrebe i bile u tom momentu. Cenan je isto doveo i Crnova i Kerlu. Papac nije doveo Elsnera. Jedini je promasaj Mehremic sad za sad. Uloga sportskog direktora nije samo vezano za dovodjenje igraca.

Omar500
Moderator
Kontakt:

Leon_Professional je napisao/la:
Nisu ni proslu zasluzili. Dobise je nepostojecim penalom.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Simply Blue
Kontakt:

Od ovog: -sportski segment-..samo jadnije zvuči -održivi povratak, -vitalni nacionalni interes- i ono -estradna umetnica-...
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Elegant
Kontakt:

slika
Ovdje je cijela prica stala, nema se sta vise dodavati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

storm_raider
Kontakt:

pet apr 27, 2018 10:39 pm

alombardo je napisao/la:
pet apr 27, 2018 10:12 pm
U sezoni postoje 2 trofeja i sa jednim ja zadovoljan. A sta kup znaci znaju ljudi koji su bili u beogradu na finalu sa velezom ili ono slavlje nakon zenice.
:palacgore:

Kup, drugo mjesto i ovo sve sto je napravljeno je za mene jako uspjesna sezona. Mi kao da imamo 30 titula u zanjih 40 godina, pa se cudimo kada ne osvojimo titulu.

Jeste sramota nakon 3:0, gdje imas sve, otici na 3:3. Ima propusta, sami smo krivi, titulu smo vec imali (skoro) u ruci, sve se slazem, i to je istina.

Meni je KUP jako bitan i ona parola je bas bezveze.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

alombardo
Kontakt:

pet apr 27, 2018 10:40 pm

Razlika izmedu ljudi ovdje i dijela placenika tamo. Ovdje niko nikada o amaru nije ruzno napisao jer je nad ko i misimovic a tamo procitajte zadnje postovrni jasno je. Bravo za ovaj forum

Charlie Sheen
Kontakt:

pet apr 27, 2018 10:41 pm

Da bas,rasuli smo ih proslo kolo kup nam je zagaranrovan.U slucaju da ga osvojimo,utjesna nagrada za mene.Taj u beogradu kup i ovaj porediti je u najmanju ruku smijesno.

Zeljo
Kontakt:

pet apr 27, 2018 10:42 pm

storm_raider je napisao/la:
alombardo je napisao/la:
U sezoni postoje 2 trofeja i sa jednim ja zadovoljan. A sta kup znaci znaju ljudi koji su bili u beogradu na finalu sa velezom ili ono slavlje nakon zenice.

Kup, drugo mjesto i ovo sve sto je napravljeno je za mene jako uspjesna sezona. Mi kao da imamo 30 titula u zanjih 40 godina, pa se cudimo kada ne osvojimo titulu.

Jeste sramota nakon 3:0, gdje imas sve, otici na 3:3. Ima propusta, sami smo krivi, titulu smo vec imali (skoro) u ruci, sve se slazem, i to je istina.

Mislim da mi nismo svjesni koliko je nama trebala ova titula. Prvenstveno radi nas navijaca, jer dugo cekamo na nju, a da ne pricam koliko je potrebna ovoj upravi. Samo da se i sa njih skine pritisak jer ovako ce uvijek biti navijaca koji ce tjerat njih radi sportskog segmenta.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

Rambo_Amadeus
Kontakt:

pet apr 27, 2018 10:43 pm

alombardo je napisao/la:

Suština je, ko ce se radovat' kupu poslije emocionalnog zlostavljanja koje su nam priredili.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

storm_raider
Kontakt:

pet apr 27, 2018 10:44 pm

alombardo je napisao/la:
pet apr 27, 2018 10:15 pm
kremenko je napisao/la:
pet apr 27, 2018 10:13 pm
Samo i bruka na zapadu.
Psuju Adisu,Misimovicu,Hadziosmanovicu
FUJ
A znam ih par imenom i prezimenom.
Ljudi osvojili bod, bolji, pruži ruku i idi ući na greškama.
SRAMOTA
Nisu ni svjesni da su Miske, Hadziosmanovic i ekipa uradili za mjesec vise nego ti jadnici sa zapada za cijeli svoj zivot.
Bio sam, sramota i stid me je bilo. Misimovic gleda i suti. Sto mu to sve treba...?

To se ne smije nama desavati.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

MrRiccoli
Kontakt:

pet apr 27, 2018 10:45 pm

alombardo je napisao/la:

Da smo još u fazi izgradnje tima i pravljenja ekipe za najveće domete i ja bih bio više nego lrezadovoljan ali ovim sto pokušavamo zadnje dvije sezone na silu da osvojimo titulu valjda vise i vrabci vide da ne ide.

shzna
Kontakt:

pet apr 27, 2018 10:45 pm

Necemo ni kup osvojiti ako Adzem ostane. Ekipa je mrtva
1987

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava