@Storme, jel istina da nasi idu na sarajevo biznis forum?
Ako je istina da je obezbjedjeno 80% novca za krov na istocnoj tribini to je fenomenalno.
Jos kad savez uleti sa sistemom zatvorenih ulaza i hibridom za teren, joj nestvarno mi sve ovo djeluje sto se tice infrastrukture, sve kontam da sanjam. Nadam se samo da opcina i koldzo nece kociti sa dozvolama kao sto sad rade i da cemo ove godine zavrsiti i poslovne prostore na istocnoj tribini kao i da ce se srediti vizuelni izgled sjeverne tribine. Jos neko napisa da se na suplemente igraca trosi oko 600 KM po igracu i to je ako je istina za svaku pohvalu.
Hajde jos titulu da uzmemo. To je bukvalno slag na torti. Ne znam da li su igraci svjesni koliko je titula znacajna. Sa titulom bi klub jos brze napredovao. Skoro 2 miliona KM ako se ne varam se uzme od titule samo, a zaradili bi mozda i vise u zavisnosti kako cemo odigrati u evropi, nek prodamo 1-2 igraca i zaradimo minimalno 3-4 miliona KM, uz eventualnu prodaju Dzeke, Bajica ili Hadziahmetovica itd. Uglavnom, imali bi novac i za fina pojacanja, zadrzavanje nekih igraca i za mozda jos jedan kapitalan projekat u ovoj godini ( trening kamp ili juzna tribina)..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš!