Kako se je nadavala, dobro se je i udala...odnosno...ovo je danas bilo fenomenalno s obziorm na okolnosti prije i bgm i na početku meča
Veca, Bogi, Moke

- rutinski
Graovac -

fantazija...Nadam se da do ljeta nema nekih prijateljski, pa da ga Robi ne bi kojim slučajem zvao u repku
Mehremić - šta ti dečko nama radiš..opet na početku, kao i protiv kona, promašuje loptu, sam sebi podapinje nogu...ali vjerovatno će igrati i protiv Krupe..tamo je bar odigrao pristojno u prvom kolu
Svi ostali dobri uz izuzetak Zaimage i Zakarića koji su bili najbolji...Šta reći za Zaimagu..nismo ni svjesni, koliku čovjek ima prednost u odnosu na većinu igrača u ligi..Visina plus odlična kordinacija..dobitna kombinacija

On ovakav, raspoložen za igru može 95% braniča u ligi baciti na guzicu.. Ne znam kakva je situacija sa Graovcem i Vojom...volio bih da obojica produže, a ko ne bi...ali kad bi morao birati..većinu energije bi uložio na to da Graovac ostane kod nas, pa onda s Vojom ako se uspije...ako ne, Zaim bi mi bio prva opcija u napadu za iduću sezonu
Larseeeeeee..ima li gdje snimka cijele utakmice
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY