Ne mora znaciti vjerovatno je ovo bila najbolja ponuda...zubanovic89 je napisao/la: ↑sri apr 04, 2018 6:03 pmNek objave imena ovih 29 ubleha sto su nas izradili pick...![]()
Nije to tako davno bilo, prije samo 10 godina smo dolazili na okupljanja u majicama za fiicko, kao nesto ozbiljniji rekreativci koji se skupe da odigraju "na male". Ova Uprava ovo sve nije napravila za 10 godina, vec za nesto vise od 3 godine!cikazubo je napisao/la: ↑sri apr 04, 2018 6:06 pmSad se sjetim one prozivke 2008 cini mi se gdje ni jedan nas igrac nije u istoj opremi, a danas gledamo kako klub hladno salje 30 dresova, medalja i tableta potencijalnim sponzorima..
Treba i konama u akademiju poslat par garnitura da im djeca ne igraju u onim rozim krpama koje je prvi tim nosio prije 5 6 godina![]()
Prije 12-13 godina sam bio u omladinskim kategorijama tacnije pionirima i kadetima, imao izmedjuostalog cast da dijelim svlacionicu sa trenutnim reprezentativcima koji su se radjali i u takvim uslovima, pa se sjecam u kakvom je stanju klub bio kada je u pitanju OP, mozda je jos neko sa foruma tad ganjao bubamaru na sljaci kod Munje, Zeca i ostale kompanije. Pa se prisjetim onih dresova sto smo placali, nekakvi plavi s bijelim rukavima i nekim natpisom i dalje je tu kao uspomena na taj period ali je sad smijesno sta nam se prodavalo kao trening oprema za 200-300KM, godinu kasnije iskesiramo 400KM za Legea opremu od stucni do jakne al meni dodje za dva broja sve vece, ali to ti je to nema druge, onda sazovu roditeljski da zamole svakog roditelja da kupi po jednu loptu da se moze trenirati, dodjes na trening cupas se da izvuces normalnu i napuhanu loptu, nismo petice imali nego neke Copa lopte cetvorke i intersport bile petice al tvrde ko kamen a lagane ko balon i onda furaj na sljaku da mami doneses kuci finog posla. Treninzi bili jednu godinu u 12.30 bjezalo se iz skole da se stigne u salu na Mojmilo, dodjemo na turnir u Travnik svi u razlicitoj opremi a ona djeca s nekih sela nam se smiju misle da smo neka lijeva selekcija kluba, sve je bilo na najnizim granama te 2-3 godine a tad je i prvi tim visio u ligi, roditelji tad u razgovorima sa trenerima povlacili paralele omladinskog pogona i prvog tima i oricalo se da ce uskoro totalni krah i cak mozda kraj, ali za ovog giganta kraja nema ocigledno.storm_raider je napisao/la: ↑sri apr 04, 2018 6:34 pmNije to tako davno bilo, prije samo 10 godina smo dolazili na okupljanja u majicama za fiicko, kao nesto ozbiljniji rekreativci koji se skupe da odigraju "na male". Ova Uprava ovo sve nije napravila za 10 godina, vec za nesto vise od 3 godine!cikazubo je napisao/la: ↑sri apr 04, 2018 6:06 pmSad se sjetim one prozivke 2008 cini mi se gdje ni jedan nas igrac nije u istoj opremi, a danas gledamo kako klub hladno salje 30 dresova, medalja i tableta potencijalnim sponzorima..
Treba i konama u akademiju poslat par garnitura da im djeca ne igraju u onim rozim krpama koje je prvi tim nosio prije 5 6 godina![]()
Kakav kraj tek pocinjemo!!!cikazubo je napisao/la: ↑sri apr 04, 2018 6:51 pmPrije 12-13 godina sam bio u omladinskim kategorijama tacnije pionirima i kadetima, imao izmedjuostalog cast da dijelim svlacionicu sa trenutnim reprezentativcima, pa se sjecam u kakvom je stanju klub bio kada je u pitanju OP, mozda je jos neko sa foruma tad ganjao bubamaru na sljaci kod Munje, Zeca i ostale kompanije. Pa se prisjetim onih dresova sto smo placali, nekakvi plavi s bijelim rukavima i nekim natpisom i dalje je tu kao uspomena na taj period ali je sad smijesno sta nam se prodavalo kao trening oprema za 200-300 KM, godinu kasnije iskesiramo 400KM za Legea opremu od stucni do jakne al meni dodje za dva broja sve vece, ali to ti je to nema druge, onda sazovu roditeljski da zamole svakog roditelja da kupi po jednu loptu da se moze trenirati, dodjes na trening cupas se da izvuces normalnu i napuhanu loptu, nismo petice imali nego neke Copa lopte cetvorke i intersport bile petice al tvrde ko kamen a lagane ko balon i onda furaj na sljaku da mami doneses kuci finog posla. Treninzi bili jednu godinu u 12.30 bjezalo se iz skole da se stigne u salu na Mojmilo, dodjemo na turnir u Travnik svi u razlicitoj opremi a ona djeca s nekih sela nam se smiju misle da smo neka lijeva selekcija kluba, sve je bilo na najnizim granama, roditelji tad u razgovorima sa trenerima povlacili paralele omladinskog pogona i prvog tima i oricalo se da ce uskoro totalni krah i cak mozda kraj, ali za ovog giganta kraja nema ocigledno.storm_raider je napisao/la: ↑sri apr 04, 2018 6:34 pmNije to tako davno bilo, prije samo 10 godina smo dolazili na okupljanja u majicama za fiicko, kao nesto ozbiljniji rekreativci koji se skupe da odigraju "na male". Ova Uprava ovo sve nije napravila za 10 godina, vec za nesto vise od 3 godine!cikazubo je napisao/la: ↑sri apr 04, 2018 6:06 pmSad se sjetim one prozivke 2008 cini mi se gdje ni jedan nas igrac nije u istoj opremi, a danas gledamo kako klub hladno salje 30 dresova, medalja i tableta potencijalnim sponzorima..
![]()
Jučer je neko napisao da ima neki bol u koljenu valjda al' da nije ništa opasno.
Da budem iskren, mi smo bili tada doslovno na samom kraju, doslovno su minute odlucivale da sve propadne. Kljuc je vec bio u bravi, samo je ostalo da se zakljuca i raspusti sve. Mnogi to ne znaju ni dan - danas.cikazubo je napisao/la: ↑sri apr 04, 2018 6:51 pmPrije 12-13 godina sam bio u omladinskim kategorijama tacnije pionirima i kadetima, imao izmedjuostalog cast da dijelim svlacionicu sa trenutnim reprezentativcima koji su se radjali i u takvim uslovima, pa se sjecam u kakvom je stanju klub bio kada je u pitanju OP, mozda je jos neko sa foruma tad ganjao bubamaru na sljaci kod Munje, Zeca i ostale kompanije. Pa se prisjetim onih dresova sto smo placali, nekakvi plavi s bijelim rukavima i nekim natpisom i dalje je tu kao uspomena na taj period ali je sad smijesno sta nam se prodavalo kao trening oprema za 200-300KM, godinu kasnije iskesiramo 400KM za Legea opremu od stucni do jakne al meni dodje za dva broja sve vece, ali to ti je to nema druge, onda sazovu roditeljski da zamole svakog roditelja da kupi po jednu loptu da se moze trenirati, dodjes na trening cupas se da izvuces normalnu i napuhanu loptu, nismo petice imali nego neke Copa lopte cetvorke i intersport bile petice al tvrde ko kamen a lagane ko balon i onda furaj na sljaku da mami doneses kuci finog posla. Treninzi bili jednu godinu u 12.30 bjezalo se iz skole da se stigne u salu na Mojmilo, dodjemo na turnir u Travnik svi u razlicitoj opremi a ona djeca s nekih sela nam se smiju misle da smo neka lijeva selekcija kluba, sve je bilo na najnizim granama te 2-3 godine a tad je i prvi tim visio u ligi, roditelji tad u razgovorima sa trenerima povlacili paralele omladinskog pogona i prvog tima i oricalo se da ce uskoro totalni krah i cak mozda kraj, ali za ovog giganta kraja nema ocigledno.storm_raider je napisao/la: ↑sri apr 04, 2018 6:34 pmNije to tako davno bilo, prije samo 10 godina smo dolazili na okupljanja u majicama za fiicko, kao nesto ozbiljniji rekreativci koji se skupe da odigraju "na male". Ova Uprava ovo sve nije napravila za 10 godina, vec za nesto vise od 3 godine!cikazubo je napisao/la: ↑sri apr 04, 2018 6:06 pmSad se sjetim one prozivke 2008 cini mi se gdje ni jedan nas igrac nije u istoj opremi, a danas gledamo kako klub hladno salje 30 dresova, medalja i tableta potencijalnim sponzorima..
![]()
Moze objasnjenje ?storm_raider je napisao/la: ↑sri apr 04, 2018 6:59 pmDa budem iskren, mi smo bili tada doslovno na samom kraju, doslovno su minute odlucivale da sve propadne. Kljuc je vec bio u bravi, samo je ostalo da se zakljuca i raspusti sve. Mnogi to ne znaju ni dan - danas.cikazubo je napisao/la: ↑sri apr 04, 2018 6:51 pmPrije 12-13 godina sam bio u omladinskim kategorijama tacnije pionirima i kadetima, imao izmedjuostalog cast da dijelim svlacionicu sa trenutnim reprezentativcima koji su se radjali i u takvim uslovima, pa se sjecam u kakvom je stanju klub bio kada je u pitanju OP, mozda je jos neko sa foruma tad ganjao bubamaru na sljaci kod Munje, Zeca i ostale kompanije. Pa se prisjetim onih dresova sto smo placali, nekakvi plavi s bijelim rukavima i nekim natpisom i dalje je tu kao uspomena na taj period ali je sad smijesno sta nam se prodavalo kao trening oprema za 200-300KM, godinu kasnije iskesiramo 400KM za Legea opremu od stucni do jakne al meni dodje za dva broja sve vece, ali to ti je to nema druge, onda sazovu roditeljski da zamole svakog roditelja da kupi po jednu loptu da se moze trenirati, dodjes na trening cupas se da izvuces normalnu i napuhanu loptu, nismo petice imali nego neke Copa lopte cetvorke i intersport bile petice al tvrde ko kamen a lagane ko balon i onda furaj na sljaku da mami doneses kuci finog posla. Treninzi bili jednu godinu u 12.30 bjezalo se iz skole da se stigne u salu na Mojmilo, dodjemo na turnir u Travnik svi u razlicitoj opremi a ona djeca s nekih sela nam se smiju misle da smo neka lijeva selekcija kluba, sve je bilo na najnizim granama te 2-3 godine a tad je i prvi tim visio u ligi, roditelji tad u razgovorima sa trenerima povlacili paralele omladinskog pogona i prvog tima i oricalo se da ce uskoro totalni krah i cak mozda kraj, ali za ovog giganta kraja nema ocigledno.storm_raider je napisao/la: ↑sri apr 04, 2018 6:34 pm
Nije to tako davno bilo, prije samo 10 godina smo dolazili na okupljanja u majicama za fiicko, kao nesto ozbiljniji rekreativci koji se skupe da odigraju "na male". Ova Uprava ovo sve nije napravila za 10 godina, vec za nesto vise od 3 godine!![]()