Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Amidza
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub mar 17, 2018 6:36 pm

Manite se sujevjerja. Nikakve veze nema sta mi ovdje radimo i pisemo. Ja bi dubio na glavi 90 minuta da ostane 3:0, da imam ikakvog uticaja. Nemam. Nema niko. I nemojte mi to "vratice se, mora se vratit." Nema toga. Kakvo vracanje? Ko da ti vrati? Igraci i trener su izgleda mentalni patuljci i to je to. Da si mi dao bod prije tekme, potpisao bih. Ali nije u tome poenta. Poenta je da padas kao zadnja vagina u zadnjih nekoliko minuta utakmice. Sto? Jer se bojis da pobijedis. Jeste mozda i Adzem lose izmjene uradio, ali da je uveo one invalide iz Fantoma i Speeda ti ne mozes ovo izgubit. Ne mozes.

Mudima i srcem se titule osvajaju. Nije dovoljno da samo znas i da igras. Mi to izgleda nemamo. Mi ako gubimo, mozemo i okretnuti utakmicu. Ako vodimo, onda ne znamo zadrzati vodstvo. To je odlika luzera, nesto se naviknes da budes podredjen. Ovo je silovanje danas bilo, ja pameti vise nemam. Zeljo se postavljao kao pobjednik i pobjedjivao. Kad smo to prestali radit, poceli smo da ga pusimo.

Ako se ekipa od ovoga oporavi, to ce biti senzacija. Ja samo znam da cu ja pamtiti ovu utakmicu dok sam ziv. Vjerujte mi da su nas izdomonirali 3:0 i dobili posteno, vise bih vjerovao u ovu ekipu i titulu nego sad. Ovo je smrt. Zrinjskom je ovo strasan, strasan vjetar u ledja, a nama samarcina. Tako je kako je, jbg. Ja sad ovo vruce glave pisem, budala sam i znam da cu se nadati tituli i da cu navijat, trest se, vjerovat da mozemo. Hocu uvijek i do zadnje sekunde. Ali ovo od danas ce mi zauvijek ostati u podsvijesti da me podsjeca, boli i bocka. I kazem vam, ako Adzem/uprava ekipu izvade iz ove mentalne dubioze, onda im svima odreda diplome iz psihologije podijelit. Bez zajebancije. Odmah pocasne doktorate im dat. Ako se iz ovoga izvucemo, mentalno prije svega, titula je 100% nasa. Sve ce nam se samo kazati.

Jos nesto, ako mi iko, ikad spomene pitare "cari derbija", "kako je prije bilo" i slicna sranja, hraknucu ga u usta svom snagom. Shvatite vise sa kakvim dusmanima dijelite grad. Zoranu Suki ***** sve mrtvo i zivo, i zelim mu da njega njegova djeca vole koliko on Zelju voli. Baki ublehi kockarskoj zelim smrt u najgorim mukama.

Uzivate li gosti? S 10 ovakvih poraza mi smo opet veci nego sto ce te vi ikad bit. Ugusite se u kompleksima.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Plava Porodica
Kontakt:

sub mar 17, 2018 6:37 pm

Popio tableticu prije više od pola sata i konačno reaguje. Morao sam, radim.. Imao sam mušteriju u trenutku trećeg gola, jednostavno žena ako me nije prijavila inspekciji radi neljubaznosti preživio sam sve. Istresla se na mene da valja.

Eh sad, šta sad.. Šta dalje. Hajde budi pametan.
Meni lično da su nas ubili pet puta jače nego prije 15.dana prebolio bih, ali znao bih da se trka nastavlja. Ovako, ne znam zaista.
Nije sad problem ni tabela, ni rezultat, nego činjenica da si prokockao za pet minuta 3 gola razlike na terenu najvećeg konkurenta za titulu, te dvostrukog aktuelnog šampiona kojeg guraju i sudije i Bog i meleci. Kako izaći sljedeću utakmicu i voditi 1:0 a da ne bude neviđene panike. Kako igrati pred 3000 navijača koji će od sad na utakmice dolaziti sa pritiskom 150 a vraćati se kući sa 200. Općenito sad je atmosfera najlošija i sve se ponavlja.
Boli ovo kao put iz Zenice nakon poraza, boli kao povratak nakon 4 sata po kiši iz Lukavice gdje si imao vodstvo do par minuta prije kraja, a odgovarao ti rezultat na lavoru, boli kao svaki minut od pet sati vožnje iz Krupe gdje dvije kako treba nismo progovorili,boli k'o prošlogodišnji zvuk rezultata da je pao gol u Bijeljini a istovremeno u tom šoku gledaš i slušaš slavlje komšija koje se čulo do Dubrovnika, duplo jače nego kod gola Bekića, boli kao svaki korak od lavora do kuće.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

MrRiccoli
Kontakt:

samo_plavo je napisao/la:
sub mar 17, 2018 6:30 pm
Razmišljao sam malo. Pokušao da shvatim ovo danas. Bez uspjeha...
Ali, da nam se možda ne vraća sad ono zajebavanje pitara? Karma je kurva. Smijali smo se, naslađivali njihovoj muci, sigurno nam se sad vraća.
Stidite se ovog danas! Danas ste pokazali kakav mentalitet imate, pokazali ste nam ponovo da ste luzeri, da nemate srce šampiona. STIDITE SE!

Mi pričamo ovdje o nekom podizanju posjete na Grbavici. Kako to učiniti? I ako smo bar malo mogli uspjeti, ove pičke danas su priredili nešto nemoguće.

Ovo nikad zaboraviti neću. Poslije gubitka titule na onako tragičan način, mislio sam da gore ne može biti. *****... Skratili ste nam život za 10 godina. Pičkice!
A mogu tek misliti kako je ovim momcima što su ih danas pratili u Mostaru...

STIDITE SE LUZERI!
MEHREMIĆU ODLAZI! Nadam se da ti je ovo bila posljednja utakmica. Povedi sa sobom Zebu i Kajkuta.
Sliškoviću govnaru! Sve ti po spisku! Kako te nije stid jade odvratni. Pogini pičko mrtva.

A ne mogu zaboraviti ni rumenog krmka. Bekriću karinooo. Crkni i ti pičketino. Kakvo je ono nerviranje kod dosuđenog penala, smradu prodani. Kao da cijelu karijeru igraš kod ustaša. Kao da igraš protiv najvećih neprijatelja, a ne protiv ekipe koja ti je sve dala.

A ne znam kako neko može biti smiren i smirivati atmosferu. Pa mi navijači smo ranjeni prošlom sezonom. Normalno da nam sad malo fali, od prošle sezone ne vjerujem ni čemu, od danas pogotovo.
Ja ne bih mogao ponovo preživjeti ono kao prošle sezone, a znam da nisam jedini. Tako da ovo nije ništa čudno. Psovke i kritike su zaslužili i ja ću im psovati jer ovo danas je neshvatljivo. Isto kao kad ih pohvalim za pobjedu i dobru partiju. Ovo danas je bilo dno, za ovo moraju snositi kaznu, a kakva će biti to me ne interesuje. Ja bih najradije sad pljunuo svakog od njih u lice. Dosta od mene za danas, nemam više ni volje ni snage. Sreća pa dođe pauza...
Nista više ljut nisi od mene vjeruj mi, ali ako budemo svi tako razmišljali od navijača uprave trenera i igrača nećemo ništa postići. U ovakvim trenutcima se donose najvažnije odluke koje prelamaju sezonu. Za pet dana ćeš ti biti dobar, a poslije Radnika ako Bog da još bolji i zaboraviti ovo. Ja jos uvijek pomislim da nam je umrli Vitez uzeo bod ali sta ces poslije toga smo vidjeli sta je bilo, bude li opet tako mi smo šampioni.

IvanOsim
Kontakt:

sub mar 17, 2018 6:38 pm

Mehremic i Zajmovic uopste nisu odigrali lose utakmice, pogotovo ne Zajmovic koji dok je bio u igri bilo 2:0, bilo mu cudno sto mora izaci pun snage. Al eto, opet forumska zajednica proziva pogresne igrace. Nisu krivi Mehremic i Zajmovic uopste. Krivi su Adzem, Kajkut i Zeba.

Opet ce forumska zajednica se natovarit na kosti Mehremicu i Zajmovicu, a do neki dan branili Kajkuta i govorili kako je dao super vazne golove. To sto se s loptom ne moze sastaviti nema veze.

zeljeznicka21

sub mar 17, 2018 6:39 pm

IvanOsim je napisao/la:
Mehremic i Zajmovic uopste nisu odigrali lose utakmice, pogotovo ne Zajmovic koji dok je bio u igri bilo 2:0, bilo mu cudno sto mora izaci pun snage. Al eto, opet forumska zajednica proziva pogresne igrace. Nisu krivi Mehremic i Zajmovic uopste. Krivi su Adzem, Kajkut i Zeba.

Opet ce forumska zajednica se natovarit na kosti Mehremicu i Zajmovicu, a do neki dan branili Kajkuta i govorili kako je dao super vazne golove. To sto se s loptom ne moze sastaviti nema veze.
sta pricas bgt, Zajmovic nije imao dva dodira s loptom cijelu utakmicu, i sto je imao, usro je, a od Mehremica debila pravili svaki napad, svaki put je ispao, al svaki
Prvaci SRBIH: 1946.
Prvaci SFRJ: 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH: 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012,2017/2018
Superkup BIH: 1998; 2000; 2001.

igla
Kontakt:

sub mar 17, 2018 6:43 pm

Do kad ce Adzem zatvarati utakmice Zebom i Kajkutom. Kontra efekat stvori, vidim još mu nije jasno. Džaba im iskustvo kad su nepokretni. Povrijeđeni Vranješ bi bolje zatvorio tekmu od njih dvojice zajedno.

Izbaciš Stojana koji je vrh odigrao danas, izbaciš Voju borbenog i ubaciš ova dva drveta.

Ali opet, da je mene sa 90+ kila uveo, 3 0 u 88...

MrRiccoli
Kontakt:

Plava Porodica je napisao/la:
Popio tableticu prije više od pola sata i konačno reaguje. Morao sam, radim.. Imao sam mušteriju u trenutku trećeg gola, jednostavno žena ako me nije prijavila inspekciji radi neljubaznosti preživio sam sve. Istresla se na mene da valja.

Eh sad, šta sad.. Šta dalje. Hajde budi pametan.
Meni lično da su nas ubili pet puta jače nego prije 15.dana prebolio bih, ali znao bih da se trka nastavlja. Ovako, ne znam zaista.
Nije sad problem ni tabela, ni rezultat, nego činjenica da si prokockao za pet minuta 3 gola razlike na terenu najvećeg konkurenta za titulu, te dvostrukog aktuelnog šampiona kojeg guraju i sudije i Bog i meleci. Kako izaći sljedeću utakmicu i voditi 1:0 a da ne bude neviđene panike. Kako igrati pred 3000 navijača koji će od sad na utakmice dolaziti sa pritiskom 150 a vraćati se kući sa 200. Općenito sad je atmosfera najlošija i sve se ponavlja.
Boli ovo kao put iz Zenice nakon poraza, boli kao povratak nakon 4 sata po kiši iz Lukavice gdje si imao vodstvo do par minuta prije kraja, a odgovarao ti rezultat na lavoru, boli kao svaki minut od pet sati vožnje iz Krupe gdje dvije kako treba nismo progovorili,boli k'o prošlogodišnji zvuk rezultata da je pao gol u Bijeljini a istovremeno u tom šoku gledaš i slušaš slavlje komšija koje se čulo do Dubrovnika, duplo jače nego kod gola Bekića, boli kao svaki korak od lavora do kuće.
Zato izađi protiv Radnika i razbij ih i pokaži karakter. Neka Zrinjskom vjetra u leđa ja u tu priču od prošle sezone ne vjerujem. Karakter se pokazuje kad je teško.

avlami97
Kontakt:

Nakon bitke svi generali. Opet najezda forumasa koji pišu samo kad kiksamo. Aferim.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Amidza
Kontakt:

sub mar 17, 2018 6:44 pm

Joj ako opet cujem "vraca nam se jer smo se smijali, zajebavali ih" objesicu se. Momci u najboljim godinama sujevjerniji od moje nane. De se presaberite malo, tako vam Boga.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

ChWilla
Kontakt:

sub mar 17, 2018 6:45 pm

a ono nije dao super važne golove koji su okrenuli tri utakmice. sanjali mi. da u ovoj situaciji nije trebao ući - nije.

kad se sagleda sezona od početka, mi i dalje imamo više pobjeda gdje ih i nismo zaslužili igrom, nego obratno. imamo tri preokreta, jedan u hercegovini gdje ga nikad prije nismo imali, tako da su priče o mentalitetu promašene dobrim dijelom.

sad se možeš sjebati, i možeš nastaviti igrati. do nas je, do svih nas. nemojte misliti da ovo nema veze. ima itekako, na više načina.

ali što bi nastavio igrati kad si prvi :D odustani dok si prvi, manje će boljeti... :D
gradi željo boli te *****

MrRiccoli
Kontakt:

avlami97 je napisao/la:
Nakon bitke svi generali. Opet najezda forumasa koji pišu samo kad kiksamo. Aferim.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Ja tebe čekam da mi pomogneš vidis da se satra sam pisuci razumom, a ne emocijama

ellaxaz
Kontakt:

storm_raider je napisao/la:
sub mar 17, 2018 5:58 pm
Volim te Zeljo!
I ja.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

LARSSON
Kontakt:

Amidza je napisao/la:
sub mar 17, 2018 6:44 pm
Joj ako opet cujem "vraca nam se jer smo se smijali, zajebavali ih" objesicu se. Momci u najboljim godinama sujevjerniji od moje nane. De se presaberite malo, tako vam Boga.
kakva mrtva karma, prije bih rekao karna

LeBlue
Kontakt:

sub mar 17, 2018 6:46 pm

IvanOsim je napisao/la:

Slazem se. Imamo mlade igrace na klupi koji bi svojim zalaganjem vise uradili nego Zeba i Kajkut. Bolje je staviti Zeric u igru. Isto mislim za Mujagica da je bezveze poslat na posudbu pored Kajkuta. Na kraju krajeva ovo je vise kiks Zrinjskog nego nas, i ako je skroz tesko razumiti prednost koju smo propustili. Kvalitetniji smo od njih.

Brkoo
Kontakt:

sub mar 17, 2018 6:46 pm

Cuj pitarski pljujemo po nasim igracima. :klanjase2:
Pojedinci koji ovako pisu su branili i Mehremica i Zajmovica i gomilu invalida prije njih koji su prosli samo kroz klub. Za svakog od njih se nalazilo neko opravdanje. Ljudi mi pisali nemoj kritikovati dok ga ne vidis na djelu, ja pisao da je ranije bio jedan od najgorih bekova u ligi, ali ne, nemoj kritikovati mozda eksplodira kod nas. Covjek napravi penal u Krupi, ali nema veze imao je dobar prodor i svaku utakmicu tako. Lafo ofanzivan bek, ne znam bil' plako il' bi se smijao. Da ima gram obraza Adi Mehremic bi sam uzeo ispisnicu, a i Adzem moze isto ako ga nastavi forsirati u prvih 11. Bolje igrati sa 9 igraca u polju nego sa bekom koji osnovne stvari ne zna i nikad nece ni znati od postavljanja, pracenja svog igraca, igre 1 na 1 u odbrani itd. Kad ides sa njim 1 na 1 isto kao da ides protiv cunja koji se ne pomjera, gdje hoces da ides sa loptom, tu ces i stici jer te on ni u najludjim snovima ne moze zaustaviti..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

sastrane

sub mar 17, 2018 6:47 pm

Popio sam i ja 4 tablete. Slabo. Jos cu 2.

MrRiccoli
Kontakt:

sub mar 17, 2018 6:47 pm

ChWilla je napisao/la:
a ono nije dao super važne golove koji su okrenuli tri utakmice. sanjali mi. da u ovoj situaciji nije trebao ući - nije.

kad se sagleda sezona od početka, mi i dalje imamo više pobjeda gdje ih i nismo zaslužili igrom, nego obratno. imamo tri preokreta, jedan u hercegovini gdje ga nikad prije nismo imali, tako da su priče o mentalitetu promašene dobrim dijelom.

sad se možeš sjebati, i možeš nastaviti igrati. do nas je, do svih nas. nemojte misliti da ovo nema veze. ima itekako, na više načina.

ali što bi nastavio igrati kad si prvi :D odustani dok si prvi, manje će boljeti... :D
Dosadan sam sam sebi ali ako iz ovoga izađemo kao pobjednici bićemo nezaustavljivi, a da možemo i da igrači hoće pokazuje derbi na Grbavici, pobjeda u širokom pobjeda protiv Radnika.

Elegant
Kontakt:

sub mar 17, 2018 6:48 pm

Radnik - kuci
Siroki - kuci
kup polufinale 1
Sarajevo - gostovanje
kup polufinale 2
---
Krupa - gostovanje
Zrinjski - kuci
Radnik - gostovanje
Siroki - gostovanje
Sarajevo - kuci

Kup finale, ne znam između kojih utakmica
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u sub mar 17, 2018 6:49 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

igla
Kontakt:

sub mar 17, 2018 6:49 pm

Sljedeće kolo možemo na +4 ili +5...

psihopata
Kontakt:

sub mar 17, 2018 6:49 pm

Izlija je napisao/la:
sub mar 17, 2018 6:30 pm
Njih je onaj penal vratio u utakmicu, ma koliko to zvučilo nelogično tako je. Naši se opustili jer su mislili da je sve gotovo a u njima se inat probudio, jedina greška Adžemova je što je Zebu ubacio, on je završio sa fudbalom i više mu nije mjesto u timu, kako je ušao mi smo izgubili kontrolu utakmice i izgubili 4prednost na sredini terena.
e čuj inat im se probudio na penalu,a penal bio u 86. Minuti,svašta čovjek može pročitati....ono zabili mi za 3-0 i onda oni imaju 5 minuta do kraja i proradi im inat i dogovore se hajmo ovo okrenuti...
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava