Manite se sujevjerja. Nikakve veze nema sta mi ovdje radimo i pisemo. Ja bi dubio na glavi 90 minuta da ostane 3:0, da imam ikakvog uticaja. Nemam. Nema niko. I nemojte mi to "vratice se, mora se vratit." Nema toga. Kakvo vracanje? Ko da ti vrati? Igraci i trener su izgleda mentalni patuljci i to je to. Da si mi dao bod prije tekme, potpisao bih. Ali nije u tome poenta. Poenta je da padas kao zadnja vagina u zadnjih nekoliko minuta utakmice. Sto? Jer se bojis da pobijedis. Jeste mozda i Adzem lose izmjene uradio, ali da je uveo one invalide iz Fantoma i Speeda ti ne mozes ovo izgubit. Ne mozes.
Mudima i srcem se titule osvajaju. Nije dovoljno da samo znas i da igras. Mi to izgleda nemamo. Mi ako gubimo, mozemo i okretnuti utakmicu. Ako vodimo, onda ne znamo zadrzati vodstvo. To je odlika luzera, nesto se naviknes da budes podredjen. Ovo je silovanje danas bilo, ja pameti vise nemam. Zeljo se postavljao kao pobjednik i pobjedjivao. Kad smo to prestali radit, poceli smo da ga pusimo.
Ako se ekipa od ovoga oporavi, to ce biti senzacija. Ja samo znam da cu ja pamtiti ovu utakmicu dok sam ziv. Vjerujte mi da su nas izdomonirali 3:0 i dobili posteno, vise bih vjerovao u ovu ekipu i titulu nego sad. Ovo je smrt. Zrinjskom je ovo strasan, strasan vjetar u ledja, a nama samarcina. Tako je kako je, jbg. Ja sad ovo vruce glave pisem, budala sam i znam da cu se nadati tituli i da cu navijat, trest se, vjerovat da mozemo. Hocu uvijek i do zadnje sekunde. Ali ovo od danas ce mi zauvijek ostati u podsvijesti da me podsjeca, boli i bocka. I kazem vam, ako Adzem/uprava ekipu izvade iz ove mentalne dubioze, onda im svima odreda diplome iz psihologije podijelit. Bez zajebancije. Odmah pocasne doktorate im dat. Ako se iz ovoga izvucemo, mentalno prije svega, titula je 100% nasa. Sve ce nam se samo kazati.
Jos nesto, ako mi iko, ikad spomene pitare "cari derbija", "kako je prije bilo" i slicna sranja, hraknucu ga u usta svom snagom. Shvatite vise sa kakvim dusmanima dijelite grad. Zoranu Suki ***** sve mrtvo i zivo, i zelim mu da njega njegova djeca vole koliko on Zelju voli. Baki ublehi kockarskoj zelim smrt u najgorim mukama.
Uzivate li gosti? S 10 ovakvih poraza mi smo opet veci nego sto ce te vi ikad bit. Ugusite se u kompleksima.