Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

PlaviVlak
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet mar 16, 2018 1:53 pm

phpBB [video]
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

azbaha
Kontakt:

pet mar 16, 2018 1:59 pm

Ova anketa je veoma zanimljiva, u biti niko ne zna sta da ocekuje

kikirikikospice
Kontakt:

pet mar 16, 2018 2:11 pm

Evo citam da ce Radnik iz Bijeljine uloziti sredstva u novi teren. Zaista sjajne vijesti za sport u BiH općenito. Od nečega se mora početi, ako i na stadionu Koševo uspiju to odraditi u skorije vrijeme, savez će imati rezona da pritisne i ostale klubove da urade isto. Pa na kraju krajeva, da postave neki rok, iza kojeg će ostali klubovi biti bodovno kažnjeni ulaskom u novu sezonu sa neuslovnim terenom.

Svi po 0 bodova, Borac -13 :D

storm_raider
Kontakt:

pet mar 16, 2018 2:17 pm

drtooth je napisao/la:
pet mar 16, 2018 1:06 pm
Pozdrav braco plave boje... nisam pisao dugo, ali sam vas pratio sa sporadicnim prekidima...
Sutra nista nece i ne smije biti gotovo... nadati se da cemo se potuci u Mo (za razliku od prosle tekme, gdje smo skinuli gace na Bradini), pa sta bude.
Volim vas sve!
Dosta ljudi ovdje je pitalo - "gdje nam je zubar?"... :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

sajo10
Kontakt:

pet mar 16, 2018 2:21 pm

Velic, Besirevic, Sabanadzovic i Zilic pozvani u juniorsku reprezentaciju za elitne kvalifikacije.

Vala mogao je komotno i Aldin dobiti poziv umjesto onog pitara Resica.

Edis Mulalic 1921

pet mar 16, 2018 2:34 pm

Drago mi je sto Hajdarevic i Adzem najavljuju borbu za tri boda.Realno ova utakmica nece odluciti prvenstvo i moguci poraz ne treba nas baciti u depru jer prava uzbudjenja tek slijede.Ono sto im ja zamjeram od prosli put jeste veca zelja za pobjedom i volja koja se cinila prisutnija kod Zrinjskog.Mi smo nekako bilo anemicni, oni su nam visoko izasli, mi njima nismo, Blagojevic i Ramovic su bili dosta losi.Mehremic i Bogicevic dosta nesigurni i panicni.Jednostavno tesko da mozemo odigrati onako slabu utakmicu u svim segmentima.Tu mislim i na Adzema i na igrace.Mislim da ce vezni red ostati isti dok je samo upitna ta lijeva strana.Zec ili Zajmovic.Remi je odlican jer mi cekamo Radnika, a Zrinjski ide Sirokom.Poraz takodjer ne mijenja puno jer bi opet ostala razlika jedan bod , ali poznavajuci nas mentalitet to bi bio smak svijeta. Pobjeda nas dize u nebesa.Kako god zavrsilo mi moramo biti uz igrace do kraja,da im ne stvaramo pritisak i bez crnacenja i trazenja krivaca...o krivcima i ocjenama tek na kraju sezone.Samo hrabro Plavi, pa sta bude...
Modus vivendi !

drtooth
Kontakt:

pet mar 16, 2018 2:35 pm

storm_raider je napisao/la:
drtooth je napisao/la:
Pozdrav braco plave boje... nisam pisao dugo, ali sam vas pratio sa sporadicnim prekidima...
Sutra nista nece i ne smije biti gotovo... nadati se da cemo se potuci u Mo (za razliku od prosle tekme, gdje smo skinuli gace na Bradini), pa sta bude.
Volim vas sve!
Ima mnogo zubara medju Manijacima... organizovat cemo podforum :)
Željo, to je moj tim!

Okolele
Kontakt:

pet mar 16, 2018 2:40 pm

cikazubo je napisao/la:
pet mar 16, 2018 9:53 am
Bolje citat ggovce i pitare, pozitivniji ljudi.
A da sumiramo sezonu komsija, upitna im Evropa, moraju za nas navijati u kupu, Krupa im puse za vratom, Radovca samaraju u gradu, investitor ne placa nista tj boli ga ona stvar za njih, rukovodstvo mafija, administracija smijesna, igracki kadar uzasan, navijaci placenici, mlade talente prodali za saku oraha, 13 bodova zaostaju za Zeljom, gledace nas kako slavimo titulu u zadnjem kolu itd itd..
Jel vam sad lakse podnijeti sto je Bogicevic bio lose postavljen a Mehremic daleko od svog igraca ? :D
Fakat smaraju sa konstantnim jadikovanjem..Fino si ovo skupio u jednu cijelinu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

MATORI
Kontakt:

pet mar 16, 2018 2:53 pm

drtooth je napisao/la:
pet mar 16, 2018 2:35 pm
storm_raider je napisao/la:
drtooth je napisao/la:
Volim vas sve!
Ima mnogo zubara medju Manijacima... organizovat cemo podforum :)
Imat ćeš posla u subotu oko 17 sati, ne(T)ko će polomiti zube.
:ganja:

LeBlue
Kontakt:

pet mar 16, 2018 3:06 pm

sajo10 je napisao/la:
pet mar 16, 2018 2:21 pm
Velic, Besirevic, Sabanadzovic i Zilic pozvani u juniorsku reprezentaciju za elitne kvalifikacije.

Vala mogao je komotno i Aldin dobiti poziv umjesto onog pitara Resica.
Mislim da A Hasanovic isto moze dobru karijeru napraviti barem ono malo sto sam mogao da vidim.

Rashid
Kontakt:

pet mar 16, 2018 3:22 pm

Okolele je napisao/la:
pet mar 16, 2018 2:40 pm
cikazubo je napisao/la:
pet mar 16, 2018 9:53 am
Bolje citat ggovce i pitare, pozitivniji ljudi.
A da sumiramo sezonu komsija, upitna im Evropa, moraju za nas navijati u kupu, Krupa im puse za vratom, Radovca samaraju u gradu, investitor ne placa nista tj boli ga ona stvar za njih, rukovodstvo mafija, administracija smijesna, igracki kadar uzasan, navijaci placenici, mlade talente prodali za saku oraha, 13 bodova zaostaju za Zeljom, gledace nas kako slavimo titulu u zadnjem kolu itd itd..
Jel vam sad lakse podnijeti sto je Bogicevic bio lose postavljen a Mehremic daleko od svog igraca ? :D
Fakat smaraju sa konstantnim jadikovanjem..Fino si ovo skupio u jednu cijelinu..
Vala bas :violina:

bianco blu
Kontakt:

pet mar 16, 2018 3:25 pm

sutra Zajmović ili Zec u prvoj postavi?

Plava Porodica
Kontakt:

pet mar 16, 2018 3:33 pm

Ne spominji mi prvog neću ni gledat utakmicu
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

damirfile
Kontakt:

pet mar 16, 2018 3:49 pm

Ko god bude srce na teren i biće ok.

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet mar 16, 2018 4:17 pm

Treba Stanu pustit da se razmase, zeljan je neke osvete, pa ce sigurno zaboraviti malo na defanzivne zadatke, a nije da mu se lopta ne moze probaciti i kroz noge :D
Sad bez zezancije, lijeva strana im je ozbiljno poremecena neigranjem kapitena Stojkica, jednog od boljih bekova lige, te Todorovica koji je dio tog famoznog napadackog kvarteta. Sigurno su zbog toga slabiji, ali nam to nece puno znaciti ako mi ne budemo igrali kako treba. Mnogo bolje nego proslu utakmicu. Sve je moguce, ali ne bih bio navijac kada se ne bi nadao pobjedi. Ako se izgubi, nece bt to raspad sistema, mi smo imali bolji omjer protiv njih prosle sezne, ali cemo imati teskih utakmica, a oni prostora za malverzacije i eventualne kupovine pred kraj sezone, tako da bi nam pravo dobro bilo otisnuti se pet bodova od njih, a imaju poslije nas jos teskih utakmica sto je za nas jos jedna odlicna prilika.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

avlami97
Kontakt:

pet mar 16, 2018 4:30 pm

Volio bih kada bi ljudi o našim igračima više pisali o njihovim vrlinama, a manje o nedostatcima. Afirmativan stav nosi pozitivnu energiju, a negativan, obično, još više skrha i onu notu samopouzdanja koju posjeduju. Sjećam se da sam i za Nedu Turkovica često isticao ono dobro sto je imao ili učinio...borbenost, 2 gola 5 asistencija...

Više afirmativnog pisanja...pozitivna reklama za Klub...više raje na stadionu. Loše interpretacije o pojedincu ili Klubu se brže šire medijskim prostorom, što u odredjenoj mjeri utiče i na posjetu.

Neka nam je čaša, uvijek, na pola puna.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Leon_Professional
Kontakt:

pet mar 16, 2018 4:39 pm

Edis Mulalic 1921 je napisao/la:
pet mar 16, 2018 2:34 pm
Drago mi je sto Hajdarevic i Adzem najavljuju borbu za tri boda.Realno ova utakmica nece odluciti prvenstvo i moguci poraz ne treba nas baciti u depru jer prava uzbudjenja tek slijede.Ono sto im ja zamjeram od prosli put jeste veca zelja za pobjedom i volja koja se cinila prisutnija kod Zrinjskog.Mi smo nekako bilo anemicni, oni su nam visoko izasli, mi njima nismo, Blagojevic i Ramovic su bili dosta losi.Mehremic i Bogicevic dosta nesigurni i panicni.Jednostavno tesko da mozemo odigrati onako slabu utakmicu u svim segmentima.Tu mislim i na Adzema i na igrace.Mislim da ce vezni red ostati isti dok je samo upitna ta lijeva strana.Zec ili Zajmovic.Remi je odlican jer mi cekamo Radnika, a Zrinjski ide Sirokom.Poraz takodjer ne mijenja puno jer bi opet ostala razlika jedan bod , ali poznavajuci nas mentalitet to bi bio smak svijeta. Pobjeda nas dize u nebesa.Kako god zavrsilo mi moramo biti uz igrace do kraja,da im ne stvaramo pritisak i bez crnacenja i trazenja krivaca...o krivcima i ocjenama tek na kraju sezone.Samo hrabro Plavi, pa sta bude...
Isto su najavili i prosli put, pa nas nadigrase. :D

Treba pametnije u svakom smislu. Teren je vjerovatno bolji nego onda. Onakva "zelja" kod igraca se vadlja ne moze ponoviti.
Nas je Zrinjski pobjedio nasom igrom od prosle polusezone.
Zabili nam gol i izasli presing. Mi nismo loptu mogli iznijeti po onakvom terenu. Pokusavali, pokusavali po zemlji al nije islo. Uvjek je nas igrac bio pokriven ili mu je njihov puhao za vratom i uzimali nam lopte jos na nasoj polovici. Nikako nismo mogli igru prenijeti na njihov dio terena. Duge lopte su sve pokupili pa nas izdominirase da smo imali samo Ramovicevu sansu.

Valjda ce pametnije i bolje. Mada igra na proljece ne daje neku nadu, nesto za sta se mozes uhvatiti. Odbrana dosta klimava, slabijim ekipama treba 3-4 sanse da ti zabiju a Zrinjskom 1-2.
Nije ni Zrinjski nista bolji, ali oni su se protiv nas skupili i odigrali dobro. Valjda to bude sada slucaj i s nama.

Osjecam da nam opet fali bljesak pa da krenemo dominirati, kao sto je to bilo bljesak u Banja Luci.
Pobjeda nama mnogo donosi. 5 prednosti i sljedecu domacu kuci, a Zrinjski ide Sirokom.
Ako hocemo titulu, moramo zube pokazat i protiv Zrinjskog, ne mozemo 4 izgubit od njih i nadat se tituli.

Sretno nam sutra. Zelja i borba ce presuditi. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Okolele
Kontakt:

pet mar 16, 2018 4:54 pm

Opet ce sutra biti kisa u Mostaru i los teren..Tako da samo borba i htijenje..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Leon_Professional
Kontakt:

pet mar 16, 2018 5:06 pm

Jao price o Kosevskim bebama...
Tacno cu ugasiti ovu emisiju. Sto ste pozvali ovog debila **** vas on, ogadi mi dan.

LARSSON
Kontakt:

pet mar 16, 2018 5:11 pm

Leon_Professional je napisao/la:
pet mar 16, 2018 5:06 pm
Jao price o Kosevskim bebama...
Tacno cu ugasiti ovu emisiju. Sto ste pozvali ovog debila **** vas on, ogadi mi dan.
Nemoj tako, čovjek je izvukao podatak da je njihov desni bek najmlađi koji je nastupio na toj poziciji :klanjase2:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 1 gost.

Prijava