phpBB [video]
Dosta ljudi ovdje je pitalo - "gdje nam je zubar?"...drtooth je napisao/la: ↑pet mar 16, 2018 1:06 pmPozdrav braco plave boje... nisam pisao dugo, ali sam vas pratio sa sporadicnim prekidima...
Sutra nista nece i ne smije biti gotovo... nadati se da cemo se potuci u Mo (za razliku od prosle tekme, gdje smo skinuli gace na Bradini), pa sta bude.
Volim vas sve!
Ima mnogo zubara medju Manijacima... organizovat cemo podforumstorm_raider je napisao/la: ↑pet mar 16, 2018 2:17 pmDosta ljudi ovdje je pitalo - "gdje nam je zubar?"...drtooth je napisao/la: ↑pet mar 16, 2018 1:06 pmPozdrav braco plave boje... nisam pisao dugo, ali sam vas pratio sa sporadicnim prekidima...
Sutra nista nece i ne smije biti gotovo... nadati se da cemo se potuci u Mo (za razliku od prosle tekme, gdje smo skinuli gace na Bradini), pa sta bude.
Volim vas sve!![]()
Fakat smaraju sa konstantnim jadikovanjem..Fino si ovo skupio u jednu cijelinu..cikazubo je napisao/la: ↑pet mar 16, 2018 9:53 amBolje citat ggovce i pitare, pozitivniji ljudi.
A da sumiramo sezonu komsija, upitna im Evropa, moraju za nas navijati u kupu, Krupa im puse za vratom, Radovca samaraju u gradu, investitor ne placa nista tj boli ga ona stvar za njih, rukovodstvo mafija, administracija smijesna, igracki kadar uzasan, navijaci placenici, mlade talente prodali za saku oraha, 13 bodova zaostaju za Zeljom, gledace nas kako slavimo titulu u zadnjem kolu itd itd..
Jel vam sad lakse podnijeti sto je Bogicevic bio lose postavljen a Mehremic daleko od svog igraca ?![]()
Imat ćeš posla u subotu oko 17 sati, ne(T)ko će polomiti zube.drtooth je napisao/la: ↑pet mar 16, 2018 2:35 pmIma mnogo zubara medju Manijacima... organizovat cemo podforumstorm_raider je napisao/la: ↑pet mar 16, 2018 2:17 pmDosta ljudi ovdje je pitalo - "gdje nam je zubar?"...drtooth je napisao/la: ↑pet mar 16, 2018 1:06 pmPozdrav braco plave boje... nisam pisao dugo, ali sam vas pratio sa sporadicnim prekidima...
Volim vas sve!![]()
![]()
Mislim da A Hasanovic isto moze dobru karijeru napraviti barem ono malo sto sam mogao da vidim.
Vala basOkolele je napisao/la: ↑pet mar 16, 2018 2:40 pmFakat smaraju sa konstantnim jadikovanjem..Fino si ovo skupio u jednu cijelinu..cikazubo je napisao/la: ↑pet mar 16, 2018 9:53 amBolje citat ggovce i pitare, pozitivniji ljudi.
A da sumiramo sezonu komsija, upitna im Evropa, moraju za nas navijati u kupu, Krupa im puse za vratom, Radovca samaraju u gradu, investitor ne placa nista tj boli ga ona stvar za njih, rukovodstvo mafija, administracija smijesna, igracki kadar uzasan, navijaci placenici, mlade talente prodali za saku oraha, 13 bodova zaostaju za Zeljom, gledace nas kako slavimo titulu u zadnjem kolu itd itd..
Jel vam sad lakse podnijeti sto je Bogicevic bio lose postavljen a Mehremic daleko od svog igraca ?![]()
Isto su najavili i prosli put, pa nas nadigrase.Edis Mulalic 1921 je napisao/la: ↑pet mar 16, 2018 2:34 pmDrago mi je sto Hajdarevic i Adzem najavljuju borbu za tri boda.Realno ova utakmica nece odluciti prvenstvo i moguci poraz ne treba nas baciti u depru jer prava uzbudjenja tek slijede.Ono sto im ja zamjeram od prosli put jeste veca zelja za pobjedom i volja koja se cinila prisutnija kod Zrinjskog.Mi smo nekako bilo anemicni, oni su nam visoko izasli, mi njima nismo, Blagojevic i Ramovic su bili dosta losi.Mehremic i Bogicevic dosta nesigurni i panicni.Jednostavno tesko da mozemo odigrati onako slabu utakmicu u svim segmentima.Tu mislim i na Adzema i na igrace.Mislim da ce vezni red ostati isti dok je samo upitna ta lijeva strana.Zec ili Zajmovic.Remi je odlican jer mi cekamo Radnika, a Zrinjski ide Sirokom.Poraz takodjer ne mijenja puno jer bi opet ostala razlika jedan bod , ali poznavajuci nas mentalitet to bi bio smak svijeta. Pobjeda nas dize u nebesa.Kako god zavrsilo mi moramo biti uz igrace do kraja,da im ne stvaramo pritisak i bez crnacenja i trazenja krivaca...o krivcima i ocjenama tek na kraju sezone.Samo hrabro Plavi, pa sta bude...
Nemoj tako, čovjek je izvukao podatak da je njihov desni bek najmlađi koji je nastupio na toj pozicijiLeon_Professional je napisao/la: ↑pet mar 16, 2018 5:06 pmJao price o Kosevskim bebama...
Tacno cu ugasiti ovu emisiju. Sto ste pozvali ovog debila **** vas on, ogadi mi dan.