Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet feb 22, 2018 1:26 pm

Plava Porodica je napisao/la:
čet feb 22, 2018 1:15 pm
https://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... ica/30195/

Zna li iko šta je sa ovim?
Jesu li izabrali izvođača radova, rok rekonstrukcije, cifra kompletnog projekta?
Uskoro ce objava, zavrseno je 90% posla.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Elegant
Kontakt:

čet feb 22, 2018 1:29 pm

Danas na instagramu bila slika kako ciste snijeg sa pomocnog, zna li neko mozda ciste li sa glavnog ?

Ovaj bijeli gad nam kvari sve.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

tm8782
Kontakt:

čet feb 22, 2018 1:32 pm

maxum1921 je napisao/la:
čet feb 22, 2018 12:55 pm
Imajući u vidu priču zadnjih dana red je da i ja/mi okupljeni oko 1921tv prozborimo koju.

Sam projekat živi 7-8 godina, a pod logom 1921tv će sad okruglo 4 godine. Hvala svima na riječima podrške, jer je to pokazatelj da je sam projekat više nego uspješan, a mi to vidimo i po broju pregleda, broju pretplatnika na YT, ljudi koji prate našu FB stranicu. Hvala i što postoji ogromna želja da nam pomognete i zbog toga nam je bitno da ne shvatite pogrešno sljedeće: jedinstveni stav sviju nas je da mi nikakav novac ne želimo uzeti. Sve je pokrenuto iz čiste ljubavi prema klubu i kad uporedim naš prvi izvještaj, i ono što danas kao finalni produkt postavimo online, ni sami nekad ne vjerujemo šta nam je pošlo za rukom. Jer svi mi imamo pored ovoga porodice, ženu, djecu, roditelje. Kad se osvrnemo iza, utakmice, momenti sreće, tuge koje smo lično doživjeli, ne može se mjeriti nikakvim novcem. Dosada smo put, i sve te popratne troškove plaćali u vlastitoj režiji, uz pomoć par prijatelja i sponzora udruženja. Također moram naglasiti da nam je klub izašao u susret i finansirao odlazak kamermana na putovanja kao što su Stockholm i pripreme, jer iste samostalno ne bi mogli finansirati. Sve to nam je omogućavalo da budemo potpuno neovisni u radu. I to nam je jedan od primarnih ciljeva. Ukoliko neko želi pomoći finansijski to može uraditi kao pojedinac uplatom na račun Udruženja, ali ako je ipak grupa u pitanju onda vjerujemo najbolja opcija je da se unaprijedi oprema koje uvijek i ponovo nedostaje.

Kao što neki dan jedan pametan insan napisa, iz inata živimo Željezničar
Bravo Maxa, puna podrška vama za sve!!!
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Elegant
Kontakt:

čet feb 22, 2018 1:39 pm

Novi sponzor/partner, "In time" kurirska sluzba. :D

Grbavica
Kontakt:

čet feb 22, 2018 1:42 pm

sutra se čisti glavni
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Simply Blue
Kontakt:

Kad smo kod 1921tv....vidio sam kod nekih kanala na YT..koji redovno izbacuju klipove npr. o filmovima, serijama i slične stvari...da pored subscribe dugmica postoji i opcija =Sponsor=...pa ko zeli može klikom donirati mjesecno 4,99 $ ...a kod vas to nema...da li ne može za sve kanale, ili niste to videli...ne zelite aktivirati...
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Plava Porodica
Kontakt:

čet feb 22, 2018 1:45 pm

storm_raider je napisao/la:
čet feb 22, 2018 1:26 pm
čet feb 22, 2018 1:15 pm
https://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... ica/30195/

Zna li iko šta je sa ovim?
Jesu li izabrali izvođača radova, rok rekonstrukcije, cifra kompletnog projekta?
Uskoro ce objava, zavrseno je 90% posla.
To nas i interesuje. Jer prošao je već jedan period od krajnjeg roka i trebalo bi se znati kako šta..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Okolele
Kontakt:

čet feb 22, 2018 1:54 pm

Prema prognozama sutra i prekosutra ne bi trebalo biti snijega..Iako bude nece biti obilan tako da se mogne ocistiti i teren a i tribine..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Hurmasica
Kontakt:

čet feb 22, 2018 1:59 pm

FOTO: FK Željezničar i In Time potpisali ugovor o sponzorstvu

https://fkzeljeznicar.ba/foto-fk-zeljez ... tvu/30925/
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

sajo10
Kontakt:

čet feb 22, 2018 2:04 pm

Sve naki kvazi sponzori. Gdje generalniiii? :D :D :D

fanaticZeljin
Kontakt:

čet feb 22, 2018 2:09 pm

Samo me zanima ko je u ovoj anketi glasao da cemo izgubiti.
Srcu draga, boja PLAVA !

pile87
Kontakt:

čet feb 22, 2018 2:19 pm

Nešto najbolje što se desilo Želji nakon rata a što se tiče promocije samoga kluba je upravo 1921. Nadam se da će nastaviti u tom smijeru. Imao bi jedan prijedlog osim izvještaja sa utakmica dobro bi bilo vidjeti neki interaktivni prilog sa par igrača kako provode dane šta otpada na treninge pa sa strucnim stabom, sa nekim iz uprave itd.
Nikakva zamjerka samo prijedlog ako može naravno...

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

ISB87
Kontakt:

čet feb 22, 2018 2:20 pm

a bas tako i mi zivimo za klub...

1921 ekipa razvaljuje!
MIRZA RASCIC

azbaha
Kontakt:

čet feb 22, 2018 2:21 pm

Simply Blue je napisao/la:
Kad smo kod 1921tv....vidio sam kod nekih kanala na YT..koji redovno izbacuju klipove npr. o filmovima, serijama i slične stvari...da pored subscribe dugmica postoji i opcija =Sponsor=...pa ko zeli može klikom donirati mjesecno 4,99 $ ...a kod vas to nema...da li ne može za sve kanale, ili niste to videli...ne zelite aktivirati...
Ja sam bas o tome razmisljao al to zahtjeva od korisnika youtubea da vezu karticu na google racun, a to se vecini ljudi ne radi. Tako da je nesto na fazon clanarine mozda puno bolja ideja

Elegant
Kontakt:

čet feb 22, 2018 2:25 pm

Mislim da ce malo teze ici da ekipa 1921 radi youtube prenose domacih utakmica sto zbog samog kluba, a pogotovo radi saveza i bh telekoma kao generalnog sponzora lige. Tehnicki to nema problema da se realizuje, ali nece nam ove jace sile dozvoliti to.

Ali da se moze neka jaca saradnja na relaciji 1921 - klub ostvariti moze, tj. da im se obezbjedi jaca oprema i vise ljudstva, a oni da svoju kreativnost pokazu sa raznim materijalima.

Vortex
Kontakt:

čet feb 22, 2018 2:29 pm

čet feb 22, 2018 11:57 am
Jesu li najavili još snijega do utakmice ?
Svaki dan padavine manje više. Uz minuse. Dok je bila ova pauza nije ni bilo nešto minusa ni padavina, al dok je trajao jesenji dio do zadnjeg kola je bio kijamet. I evo proljeće počinje opet uz snijeg i padavine. Ma više ni ne obraćam pažnju na to. Utopli se i na Jug.

Amidza
Kontakt:

čet feb 22, 2018 2:31 pm

Najjednostavnije je mozda Patreon otvorit. Link u opis videa, i ko hoce da pomogne - pomogne.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

azbaha
Kontakt:

čet feb 22, 2018 2:33 pm

Amidza je napisao/la:
Najjednostavnije je mozda Patreon otvorit. Link u opis videa, i ko hoce da pomogne - pomogne.
A da to sam vidio na nekoliko YT kanala, znas li kako idu procenti oko toga?

Amidza
Kontakt:

čet feb 22, 2018 2:46 pm

azbaha je napisao/la:
čet feb 22, 2018 2:33 pm
Amidza je napisao/la:
A da to sam vidio na nekoliko YT kanala, znas li kako idu procenti oko toga?
Dosta ovih popularnih kanala to ima, jer YouTube ukida monetizaciju mnogima. Mozes uplatit po postu (recimo $2 po objavljenom videu) ili mjesecno neki iznos (recimo $5 mjesecno). Patreon zadrzi 5% po uplati ja mislim, znaci nije puno. Da se nas 100 nadje i da se pretplatimo sa samo $5 mjesecno, to je fina svota.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Ch.Willa1986
Kontakt:

čet feb 22, 2018 2:55 pm

Bila bi prava prica pomoci momcima iz 1921 tima. Moze se na forumu napraviti akcija da skupimo lovu za kupovinu opreme, na primjer neki solidan gimbal + Panasonic GH4/GH5. Na ovaj nacin bi se ozbiljno podigao kvalitet videa, ne mora se snimati u 4K, cisto da momci imaju kvalitetniji materijal za obradu, bolju stabilizaciju slike kad kamera nije na stativu. Mislim nije ovo ni mala cifra, ali mislim da je mozemo skupiti, recimo prije svake domace tekme da neko bude zaduzen za preuzimanje uplata npr. u fan shopu. Umjesto truhlih cevapa, par piva, usput kupis kartu i ostavis lovu za 1921 ekipu :)

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 15 gostiju.

Prijava