Bas tako. Hvala @Minjore. Velike smo stvari napravili zajedno i jedino tako i mozemo funkcionisati - zajedno! Nakon onoga sinoc, ljudi su poceli da se javljaju privatno, da daju do znanja da razlikuju portal od foruma, te da pruzaju podrsku. Nece da se upustaju u javne rasprave, ali su osjetili potrebu da se jave privatno. Hvala im, znaci to. Mnogi od vas ne znaju, ali ekipa 1921.ba (@maxum1921 i @arctg) je sa nama u Stabu (moderatorski dio foruma) non-stop prisutna. Dogovaramo se, savjetujemo medjusobno i koracamo zajedno.Minjore je napisao/la: ↑sri feb 21, 2018 6:27 pmRaja osjetio sam potrebu da vam napisem jedan tekst vezan za ovaj forum. Moramo biti svjesni da je ovaj forum jako citan. Mnogo mnogo vise nego portal ( to znam po prici raje iz mahale i sa tekmi). Dakle, puno vise ima uticaja sto se ovdje pise nego na portalu. Nemojte jedni drugima biti dusmani, malo stanite jedni uz druge i fino pricajte i komunicirajte.
Takodjer brzo zaboravljamo sta smo sve uradili kao jedna zajednica. Par akcija je bilo koje su odradjene na vrhunskom nivou. Bice jos takvih akcija, trebamo jedni drugima, a Boga mi i Zelji i ostalim navijacima i simpatizerima. Ovi momci se trude da forum bude na nivou, pa red je da im se pripomogne. Isto onako kao sto se pomogne u akcijama raznoraznim. Evo sada smo u prilici da podijelimo raji koja zasluzuje, kartu za tekmu sa Slobodom. Sutra ce to biti godisnja, polugodisnja , dres ili neka cetvrta stvar. Imamo povjerenje jedni u druge i tako treba da ostane. Manite se price o pitarluku i ostalim djavolima, fokusirajte se na forum, Zelju i na tome da se drzimo zajedno.
Mozda ce vam ovo sve glupo zvucati, ali imao sam potrebu da ovo sve napisem, jer stvarno je glupo da ovdje ide svadja zbog nama nebitnih stavki. I kad znamo sta smo sve zajedno prosli i uradili.
MI SMO ZELJINI ZELJO JE NAS !
Minjore je napisao/la: ↑sri feb 21, 2018 6:27 pmRaja osjetio sam potrebu da vam napisem jedan tekst vezan za ovaj forum. Moramo biti svjesni da je ovaj forum jako citan. Mnogo mnogo vise nego portal ( to znam po prici raje iz mahale i sa tekmi). Dakle, puno vise ima uticaja sto se ovdje pise nego na portalu. Nemojte jedni drugima biti dusmani, malo stanite jedni uz druge i fino pricajte i komunicirajte.
Takodjer brzo zaboravljamo sta smo sve uradili kao jedna zajednica. Par akcija je bilo koje su odradjene na vrhunskom nivou. Bice jos takvih akcija, trebamo jedni drugima, a Boga mi i Zelji i ostalim navijacima i simpatizerima. Ovi momci se trude da forum bude na nivou, pa red je da im se pripomogne. Isto onako kao sto se pomogne u akcijama raznoraznim. Evo sada smo u prilici da podijelimo raji koja zasluzuje, kartu za tekmu sa Slobodom. Sutra ce to biti godisnja, polugodisnja , dres ili neka cetvrta stvar. Imamo povjerenje jedni u druge i tako treba da ostane. Manite se price o pitarluku i ostalim djavolima, fokusirajte se na forum, Zelju i na tome da se drzimo zajedno.
Mozda ce vam ovo sve glupo zvucati, ali imao sam potrebu da ovo sve napisem, jer stvarno je glupo da ovdje ide svadja zbog nama nebitnih stavki. I kad znamo sta smo sve zajedno prosli i uradili.
MI SMO ZELJINI ZELJO JE NAS !
Ako ces iskreno, ja udjem jedno mjesecno i to kada procitam na forumu nesto vezano za Zelju. Ono od sinoc sam procitao prvo na forumu.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri feb 21, 2018 7:00 pmMinjore je napisao/la: ↑sri feb 21, 2018 6:27 pmRaja osjetio sam potrebu da vam napisem jedan tekst vezan za ovaj forum. Moramo biti svjesni da je ovaj forum jako citan. Mnogo mnogo vise nego portal ( to znam po prici raje iz mahale i sa tekmi). Dakle, puno vise ima uticaja sto se ovdje pise nego na portalu. Nemojte jedni drugima biti dusmani, malo stanite jedni uz druge i fino pricajte i komunicirajte.
MI SMO ZELJINI ZELJO JE NAS !![]()
ovo je apsolutno tacno, ja nikad nisam usao na ovaj portal. Samo forum.![]()
Bas to. Il kad neko zalijepi ovdje link il kad napisu da ima nesto na portalu.storm_raider je napisao/la: ↑sri feb 21, 2018 7:03 pmAko ces iskreno, ja udjem jedno mjesecno i to kada procitam na forumu nesto vezano za Zelju. Ono od sinoc sam procitao prvo na forumu.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri feb 21, 2018 7:00 pmMinjore je napisao/la: ↑sri feb 21, 2018 6:27 pmRaja osjetio sam potrebu da vam napisem jedan tekst vezan za ovaj forum. Moramo biti svjesni da je ovaj forum jako citan. Mnogo mnogo vise nego portal ( to znam po prici raje iz mahale i sa tekmi). Dakle, puno vise ima uticaja sto se ovdje pise nego na portalu. Nemojte jedni drugima biti dusmani, malo stanite jedni uz druge i fino pricajte i komunicirajte.
Kad smo već i kod toga, negdje se vijesti moraju čitatistorm_raider je napisao/la: ↑sri feb 21, 2018 7:03 pmAko ces iskreno, ja udjem jedno mjesecno i to kada procitam na forumu nesto vezano za Zelju. Ono od sinoc sam procitao prvo na forumu.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri feb 21, 2018 7:00 pmMinjore je napisao/la: ↑sri feb 21, 2018 6:27 pmRaja osjetio sam potrebu da vam napisem jedan tekst vezan za ovaj forum. Moramo biti svjesni da je ovaj forum jako citan. Mnogo mnogo vise nego portal ( to znam po prici raje iz mahale i sa tekmi). Dakle, puno vise ima uticaja sto se ovdje pise nego na portalu. Nemojte jedni drugima biti dusmani, malo stanite jedni uz druge i fino pricajte i komunicirajte.
Ako ne mogu to napraviti u ligi, neka naprave u kupu.Plava Porodica je napisao/la: ↑sri feb 21, 2018 7:17 pmI apsolutno bih da se nadovežem na jučerašnji post jednog od forumaša za pomoć ekipi 1921.tv
Možda bi bilo puno da karta bude skuplja marku ili dvije, ali npr u tekmama LZP, njih 5, staviti po pola marke za svaku tribinu skuplju kartu.
Neka bude po 5 hiljada prodatih karti po utakmici u prosjeku, to je na kraju svota od 12500 KM.
A fakat mislim da bi svaki navijač sad potpisao da za te novce nabave još bolje uslove, još više ljudstva, pa bi mogli gledati raznorazne emisije, streamove utakmica.
Klub podhitno nešto treba poduzeti u smjeru 1921 ekipe, jer su najsvjetlija tačka našeg marketinga i sa ponosom nas predstavljaju kao ozbiljan klub.
Ma naravno da je tako i slazem se, ali kao navijaci mi imamo taj luksuz da imamo i taj rezon. Igraci i ljudi u klubu sigurno misle samo na 3 boda i titule, a ne na sitne aferime i osvete.
Ja sam siguran da to ne bi dobro prošlo kod velikog dijela navijača. Jedino rješenje je profesionalizacija odnosa s javnošću, a jedan "kotačić" bio bi i 1921tv. Dakle, da se ekipa (čak ne moraju svi, već najbolji uz još nekoliko drugih još boljih) primi u stalni radni odnos i da im se pruži kvalitetna oprema, da opet zaživi i ŽeljoTV, da nam PR perfektno zna bar engleski, da se, generalno, sve digne na viši nivo, nivo koji bi bio nedokučiv za ostale. Možda je nerealno, ali čini mi se da taj segment poprilično zaostaje za drugim. Uspjeh odnosa s javnošću se, između ostalog, mjeri i posjetom koja nije bila na zadovoljavajućem nivou jesenas. A odnosi s javnošću (ili javnostima za ljubitelje tog shvatanja) su veoma kompleksni (ne poistovjećujte ga s marketingom), ali često presudni. Nažalost, u našoj zemlji mali broj kompanija nam mogu poslužiti kao uzor. Ipak, moramo napredovati i u tom segmentu. Tužno je da nam vanjska produkcija, praktično, vodi PR... Ovo je fakat ozbiljna tema o kojoj bi se moglo pisati i pisati...Plava Porodica je napisao/la: ↑sri feb 21, 2018 7:17 pmI apsolutno bih da se nadovežem na jučerašnji post jednog od forumaša za pomoć ekipi 1921.tv
Možda bi bilo puno da karta bude skuplja marku ili dvije, ali npr u tekmama LZP, njih 5, staviti po pola marke za svaku tribinu skuplju kartu.
Neka bude po 5 hiljada prodatih karti po utakmici u prosjeku, to je na kraju svota od 12500 KM.
A fakat mislim da bi svaki navijač sad potpisao da za te novce nabave još bolje uslove, još više ljudstva, pa bi mogli gledati raznorazne emisije, streamove utakmica.
Klub podhitno nešto treba poduzeti u smjeru 1921 ekipe, jer su najsvjetlija tačka našeg marketinga i sa ponosom nas predstavljaju kao ozbiljan klub.