pon nov 20, 2017 12:07 pm
Da sam pisao dok je utakmica trajala onda bi to ovako izgledalo:
1. Kjosevski - nerveralo me što mora nabijati loptu kada nije pod pritiskom, umjesto da je proslijedi do slobodnog beka, stopera, zadnjeg veznog...jer od golmana kreće kreiranje napada. Ono malo što je trebao odbraniti to je uradio odlično
2. Bekovi - dosta solidini i tačno se vidi da su im to primarne pozicije i da su za to fudbalski školovani...imali par sitnih grešaka
3. Bogi i Graovac - po meni najbolji na utakmici. Imali su jednostavna rješenja, a Bogi je skoro svaku loptu upućenu u 16 izbio glavom. Igrali su bez komplikovanja
4. Blagi prosječan - čas dobar, čas loš
5. Hajdar - borben, dobar, mnogo trke, pravilno postavljanje
6. Ramović - dobar, često mijenjao pozicije sa Vojom i Zecom
7. Zakarić - nerviralo me je što svaku loptu mora povući ili zadržati kada u datom trenutku ima jednostavnije rješenje. Baš me nervirao, ali je na kraju jednom dobrom loptom pronašao Zeca za pobjedu
8. Zec - mnoštvo nelogičnih poteza tokom tekme, a na kraju riješi utakmicu
9. Vojo - borben, rastrčan, mijenjao pozicije, ali nije dobio ni jednu upotrebljivu loptu za gol šansu
Zamjene solidne.
Adžem - postavio igrače na svoje prirodne pozicije, krenuo opreznije, ali sa jasnim ciljem i nadom da će nam se ukazati prilika za pobjedu. Taktički, dobro odradio tekmu i izmjene. Čestitke.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.