uto feb 13, 2018 12:26 am
Prvi sam ja govorio kada su tu bili Memija, kasnije Musa, da oni igraju, jer bi mogli donijeti nesto u ofanzivi sto Sinisa ne moze. Sinisa je trenutno najbolja opcija, igra poprilicno dobro, poboljsao se dosta. Trudi se i ofanzivno, iako to od njega nikad puno necemo ni vidjeti. Znaju svi na forumu da ja prvi volim ofanzivne bekove i to bi mozda mogao biti Hadzic, dok se privikne, ali do tada nema ko drugi igrati, a Sinisa je vrlo dobar, cak i vise. Svidja mi se sada kako igra, imamo s njim tu sigurnost nazad, a Zakaricu gore dvojica ne mogu uzet loptu, izvlacit ce se na lijevu nogu i to je za nase lige i vise nego dovoljno. O europi vec ako cemo pricati, onda imamo samo 2-3 igraca koji su level za iste, ali to je drugi par cipela skroz. Aldin Sehic neka odigra s juniorima drugi dio sezone i nadam se da ce se onda s momkom potpisati ugovor. Ja ne vidim da je on za prve postave trenutno. Druga je stvar sa Osmankovicem, momak ima seniorskog iskustva i tu ne bi nista vidio lose kada bi se gurnuo umjesto Bogicevica. Ali sad je tako kako je, Adzem zasluzuje punu podrsku, jer ce ovaj nastavak prvenstva biti brutalno tezak. Liga je nevjerovatno zahtjevna zbog ovog skracenja, nikad ovako nije bilo, danas sam bas spominjao da je zbog toga i prva liga federacije strasno ojacala.
Sto se Stanica tice jeste prvobitno bila steta, ali sam je kriv i ne vidim sta je tu klub mogao uciniti. Posrao se na sve sto je uradio i meni iskreno sada nije krivo sto je otisao. Sada imamo po dva beka na obje strane, a prije smo krpili sa Graovcem na beku par utakmica. Mehremic se cini kao fino pojacanje koji bi mogao donijeti nesto u ofanzivi, ali sacekat cemo prvenstvo, pa da vidimo kako ce se snaci. Meni se i Stojanovic svidio na pripremama, pa se covjek izgubi u prvenstvu.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!
Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk
Praise the sun \[T]/
What can change the nature of a man?