Graovac.za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑pon feb 12, 2018 11:42 ammene brine samo jedna stvar. ne vidim lidera u ekipi, "vodju raje", "alfu".... po meni je to najveci problem koji imamo a vezan za igrace.
mislim da svaki "copor" mora imati jasno prepoznatljivog vodju... inace nije copor.....
ne iskljucujem mogucnost da ne vidim dobro.......
Vruc burek, hladan jogurt moj stormestorm_raider je napisao/la: ↑pon feb 12, 2018 1:17 pmSto ovo niko ne spominje 'Plavo Proljece', pa makar i stidljivo? A jesmo oprezni.
Vala ja se nadam tituli, a i ocekujem je. Nema kalkulacija vise.
A ko bi se smio toliko kurciti nakon 0-5 i Veleza. Realno.storm_raider je napisao/la: ↑pon feb 12, 2018 1:17 pmSto ovo niko ne spominje 'Plavo Proljece', pa makar i stidljivo? A jesmo oprezni.
Oprezni, nema sta, jer bi vecinom u zadnje vrijeme ganjali prednost na proljece, a sada je valja zadrzati.storm_raider je napisao/la: ↑pon feb 12, 2018 1:17 pmSto ovo niko ne spominje 'Plavo Proljece', pa makar i stidljivo? A jesmo oprezni.
Boban je neka sad čivija pri Fifi...znači preko njega nam je Mario sredio sredstva za teren...iskreno strašno sam iznenađen(pozitivno) Zvonimirom..
vezano za UEFU i teren?
Tako je, preko Bobana cemo dobiti pare za teren.Simply Blue je napisao/la: ↑pon feb 12, 2018 1:29 pmBoban je neka sad čivija pri Fifi...znači preko njega nam je Mario sredio sredstva za teren...iskreno strašno sam iznenađen(pozitivno) Zvonimirom..
Ja cuo da ga je Husref odbio u ime Muse.LARS1921 je napisao/la:Nije zvanična objavila za Zajmovića da ide u Čelik koliko ja znam
Nadam se da nam Boban u skorije vrijeme biti gost na Grbavici..skupa sa Mariom, Prosinečkim...to je ta grupa igrača uz Šimića koji se nisu prodali Mamiću..za razliku od =brenda= Šukera..KrajPrice je napisao/la: ↑pon feb 12, 2018 1:32 pmTako je, preko Bobana cemo dobiti pare za teren.Simply Blue je napisao/la: ↑pon feb 12, 2018 1:29 pmBoban je neka sad čivija pri Fifi...znači preko njega nam je Mario sredio sredstva za teren...iskreno strašno sam iznenađen(pozitivno) Zvonimirom..