Zasluzuju, bas na diobi sa Sirokim.
Siroki je imao los start, digli se, mi ih spustili. Sarajevo takodjer.
Mi smo najjeftinija ekipa u povijesti BH LOPTOMETA koja će osvojiti duplu krunu.LeBlue je napisao/la: ↑ned feb 11, 2018 11:10 amJa ekipe i sile. Osim Menala svi bi bili na klupi.
http://hehe.ba/pogledajte-najskuplji-ti ... a-koljica/
Pa imam dvije stavke za koje navijam.storm_raider je napisao/la: ↑ned feb 11, 2018 11:39 amHahaha, apsolutno me ne interesuje. Interesuje me da smo mi prvi. A njih iza ni ne gledam.Ajzea je napisao/la: ↑ned feb 11, 2018 11:34 amSarajevo po tebi treba biti trece?storm_raider je napisao/la: ↑ned feb 11, 2018 11:00 am
Prebrzo smo se odvikli, to ti je... Inace, tabela je tamam kakva uvijek treba da bude.
Ili je tebi bitno koje je Sarajevo, ako smo mi prvi?
Ja njih uopste ni ne dozivljavam. Bitno mi je samo da smo mi prvi, jos treba da se bavim njima.Ajzea je napisao/la: ↑ned feb 11, 2018 12:20 pmPa imam dvije stavke za koje navijam.storm_raider je napisao/la: ↑ned feb 11, 2018 11:39 amHahaha, apsolutno me ne interesuje. Interesuje me da smo mi prvi. A njih iza ni ne gledam.
Ili je tebi bitno koje je Sarajevo, ako smo mi prvi?
1. Mi trebamo biti prvi
2. Oni da ne postoje
Ne zamarajte se, nadam se da nas i dalje nece shvatati ozbiljno kao ni u prethodnom dijelu sezone. Olaksat ce nam posao.
Hocete da se mijenjamo sa komsijama za trece mjesto i tri najskuplja igraca? Koga boli ku.rac, samo da ostanemo prvi.
Ovu ekipu najskupljih bi Zeljeznicar svakako dobio.
Vise integriteta i karaktera ima zohar u kanalizaciji od njega.Simply Blue je napisao/la: ↑ned feb 11, 2018 1:03 pmOpet se počelo o konama..nismo odavno..jos od američe turneje..a i ovaj ko je sklepao članak je isto pogodio tajming ko prstom u g..sačekajmo dok bude update pa da onda opletemo o cijenama..ja ipak vjerujem u Zukanov integritet![]()
Gledaš na TV ili na netu...