Moderator/ica: storm_raider

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.
 
Ukupno glasova: 15
 
Avatar
Plava Porodica
Postovi: 14819
Pridružen/a: pet feb 12, 2016 4:46 am
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri feb 07, 2018 11:31 pm

Eh sad tražit link za krupu
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!
 
Avatar
storm_raider
Postovi: 23613
Pridružen/a: čet feb 11, 2016 9:08 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri feb 07, 2018 11:35 pm

Plava Porodica je napisao/la:
sri feb 07, 2018 11:31 pm
Eh sad tražit link za krupu
Postao si stream navijac...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/
 
Avatar
Plava Porodica
Postovi: 14819
Pridružen/a: pet feb 12, 2016 4:46 am
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri feb 07, 2018 11:38 pm

storm_raider je napisao/la:
sri feb 07, 2018 11:35 pm
Plava Porodica je napisao/la:
sri feb 07, 2018 11:31 pm
Eh sad tražit link za krupu
Postao si stream navijac...
Ove polusezone sam se odlučio za domaće utakmice !
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!
 
Avatar
Charlie Sheen
Postovi: 2213
Pridružen/a: uto mar 01, 2016 1:18 am
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet feb 08, 2018 12:10 am

Bravo Zeljo ali ostaje zal,pogotovo poslije vodstva i onih prvih 20 tak minuta gdje smo superiorniji bili ali ostatak utakmice je pripao gostima sigurno da je kvalitet presudio i nema sta.Mene je Zeric nekako najvise razocarao jer sam vise ocekivao od njega,dosta izgubljenih lopti,losi ubacaji i po meni je jedan od losijih bio uz kapitena kojem su bjezali kako su htjeli i Besirevica.Medjutim momcima se nema sta zamjeriti,pored individualnog kvaliteta cini mi se da su timski bas odlicni kao prava druzina.Sljedece sezone ocekujem oba Sehica,Dacica i Zilica u prvom timu.
Akcija kod gola za udzbenika,steta je sto smo bas previsoko izasli i vidjelo se da stoperi ne mogu ispratii njihove gonzalese ali boze moj.
Dobra uvertira za seniore i koji su bili imali su sta nauciti od malaca,hocemo srce na terenu s kim god da igraju,ne smije nam se ponavljati KRupa i SArajevo od prosle sezone niti Sloboda ili Vitez ove sezone.srce na teren,publika to prepozna pa u slucaju da rezultat ne dodje nece se zamjeriti.
Ne znam sta reci za to "akcijanje" FCS hooligans u kakvom su oni tripu,zao mi je sto stradaju neduzni momci ali to neka bude lekcija svima nama.Mislim kada neko ovdje napise komsije i te gluposti da mu ban treba vjeciti spucati.Najveci nasi dusmani,od klubova i policije ne mozemo nista ocekivati,vjerovatno cekaju da neko pogine pa da se alarmi ukljuce.
 
Avatar
1921.ba
Postovi: 3948
Pridružen/a: čet feb 11, 2016 10:08 pm
Lokacija: Σαράγεβο
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet feb 08, 2018 12:28 am

arctg je napisao/la:
sri feb 07, 2018 11:24 pm
Izlija je napisao/la:
sri feb 07, 2018 11:17 pm
Kad će izvještaj, ima li nade za večeras ?
Sutra ujutru, ako Bog da. Baš uz jutarnju kahvicu.

Ne znam za vas, ali u meni je osjećaj kao da smo mi pobjedili 3:1. Dosadašnji uspjeh, borba igrača, želja u njima, onaj izraz lica nakon utakmice, dobro popunjena Grbavica, sjajna atmosfera, sjajna koreografija na južnoj tribini i podrška čitavog stadiona od prve do zadnje minute i poslije. Ovo pare ne kupuju!
potkuhajte kaficu, ima se sta vidjeti... ja sam ponosan na momke i strucni stab, ali i na navijace
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba
 
Elegant
Postovi: 7468
Pridružen/a: pet feb 12, 2016 11:48 am
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet feb 08, 2018 12:30 am

Hoce li u subotu televizija "City TV" da radi prenos ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
 
Veteran1965
Postovi: 2221
Pridružen/a: pet feb 12, 2016 5:18 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet feb 08, 2018 12:31 am

Klub kojem je na klupi doktor Dabić sjedio sam za sebe sve govori. Nema tu komentara,niti ih treba spominjati ovdje uopšte.

Omladincima se ne može ništa prigovoriti. Želja, htjenje, požrtvovanje za svaku loptu, duel, metar blata, nije bila upitna niti sekunde. Najjači momenat tekme, radost nakon gola, i ispraćaj na poluvremenu, ko da vodimo tri razlike, djetta mi odavno ono nije viđeno na Grbavici. Takođe i aplauz za onog crnog momka, zaslužuje sve pohvale i respect. Nadam se da i navijački sazrijevamo. Oko ove tekme ne treba nikakve posebne analize praviti, niti kritikovati, mada imam osjećaj da smo nakon izvrsnog otvaranja utakmice, kontrole igre i postignutog gola, pomalo naivno i amaterski nastavili tekmu. Ušli sa njima u trku i ganjanje, umjesto da spustimo loptu, i usporima maksimalno.. Ne znam, možda nisam u pravu, ne zamjeram samo imam nekako takav osjećaj. Nisu oni toliko individualno kvalitetniji, ma nisu ni timski, samo su po meni fizički spremniji( tu se ne bi složio sa Omerom) i mentalno su mnogo, mnogo jači. Mentalitet velike ekipe, na jedrima imena kluba, ali i rezultata koje kao tim postižu zadnjih godina. Nosi to i te kako.
Omladina sada treba podvući refu. Otresti glavom, odmoriti i napasti ove dabićevce, i pokušati stići -6 i osvojiti titulu. Imaju oni još ta reći u europskom nogometu,pa i dogodine jedno izneneađenje naprviti, ali bar jedan korak dalje.
Hvala Vam djeco za radost i osmjeh u ovoj sezoni, i ranom proljeću u Europi.
Samo 5% i ni stolice više!!!!
 
Vipla1921
Postovi: 350
Pridružen/a: pon jan 30, 2017 10:15 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet feb 08, 2018 12:37 am

Elegant je napisao/la:Hoce li u subotu televizija "City TV" da radi prenos ?
Neće

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Na jugu stojimo, zastave vijemo, barjake dižemo i baklje palimo..
 
Avatar
mirsad94
Postovi: 423
Pridružen/a: sub feb 13, 2016 12:37 am
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet feb 08, 2018 12:54 am

Sto se jadova anamonih tice, to im je u krvi da na kukavicki nacin napadaju i pobjegnu, te naprave od toga megalomanski uspjeh sto su uletili i udarili neduzne ljude i momke koji su dosli da odgledaju utakmicu i nisu iz tog svijeta uopste. Kao djete ,6-7 razred, moji prvi derbiji*tek dosao u SA) sa drugom odem i koliko ustvari nismo bili upuceni i bez sumnje da ce nama djeci ko nauditi koji smo dosli tu na nas dio sjevera da odgledamo utakmicu i idemo kuci, mi odemo njihovom stranom prema skenderiji poslije utakm. i iza jednog coska izlijecu par momaka 25-30 na nas trinaestogodisnjake i hoce trofej sal onaj obicni ! Kako nismo znali nista o tome u prvi mah se suprodtavili da bi jedan hladno potegao noz i pod vrat djetetu 6 razred. Taj dogadjaj mi je bio prvi susret s tako necim, i sto mi je bilo dovoljno da shvatim kasnije kakvi su oni i kako djeluju, ustvari koliko su jadni.

Dok s druge strane zaliti se nemas kome ako neko nevin primi palice ili nozeve i sta vec, jer policiju zaboli racku za navijace i okolnosti pod kojima su se desili napadi, jer zaboga ako si isao da gledas utakmicu za ocekivati je da ce biti tamo neki belaj . Cak sta vise jedva cekaju i mali incident da se iskale na navijacima. Derbi onaj na Kosevu kup kada nam je gol ponisten pred kraj, izadjemo ranije kako bi izbjegli opstu guzvaru, lagano dosli do Ciglana svratili u pekaru jer je odozgo nailazio stampedo navijaca i murije , da bi se pametna glavica nasla i usla istjerasla sve iz pekare pred kordon murije koji se izivljavao na nama dok smo lezali na pjesackom prelazu. I kome da se zalim sto sam se previjao od bolova, i sto me majka jedva prepoznala kada sam kuci konacno dosao, a sve to jer sam upravo zelio da izbjegnemo ovako nesto i sto je pametna glavica skontala da ja nosim suskavac i mi smo navijaci treba ih poboiti jer su dosli da gledaju svoj klub ako ispadne prilika za to, ko ih yebe sto su dolazili.

Mozda sam malo udavio ali hocu reci da si prepusten sebi i ponekad se zapitas sto nisi nekada kada ti je pruzena prilika napao mozda neduzne momke, cak sta vise u busu kad bi se vracali sa derbija, momci su se izivljavali na par pitara skidali ih do gole koze i uzimali trofeje kao obicne salove i dresove one ogavne, pokusao sam se izolovati od toga uvijek jer kontam mozda je momak fakat dosao samo odgledati utakmicu bodriti svoj klub bez ubilacke nagoni prema onom s druge strane, Jer otislo bi se u nedogled i nebi se stalo dok mrtva glava ne padne kad bi vracali istom mjerom napadajuci nasumice momke koji su van tog svijeta.Dok momke koji su u tome i koji vode takav nacin zivotu postujem kao i fer borbu i akcije prema onima koji isto tako zive taj zivot, ali toga nema pogotovo s njihove strane.


Sto se tekme tice sve je receno: historija , ponos, sreca, i ponovo onaj osjecaj kada dodjes na stadion on vec dobro popunjen a ti uletis s ulaza sa pjesmom i podrskom za momke koji se istinski bore na terenu. Previse im je ovo znacilo vidjelo se na nekima da ih to puca i cinili smo greske njima predajuci loptu u kontru iz kojih primamo golove. Zaista ostaje zal jer se vidi da su ih pojedine greske presjekle i pogodile, i nakon prvog gola nikako nismo uhvatiti ritam od pocetka utakmice. Izdvojio bi Zilica pokidao je na terenu, neko rece da je potpisan ug.snjim nedavno, nadam se da je istina i da je visegodisnji jer je bas odlicno odigrao. Te Mujagica koji je lijepo spustao, razigravao i dosta mi se bolje ucinio nego protiv Lokomotive. Da li je do terena ili ne znam sta drugo trojka u sredini nikako nije mogla da uhvati pravi ritam , cas su kombinovali odlicno i lopta je lijepo isla, odmah neki od sljedecih napada zakomplikuju i guraju protivnika u sansu. Isto tako sto su se potencirali prekidi nismo niti od jednog imali neke koristi a bilo je dosta tih faulova iz kojih se moglo zaprijetiti. Ovi iz Atletica su fakat izgledali prebrzo i tehnicki potkovano, onaj dvojcu na ledjima nosi i trci od centra i zabija nam gol, to sve govori koliko su ipak ti momci bas kvalitetni.

Nikakva zamjerka nasim zlatnim momcima na kraju, sve pohvale za uradjeno do sada i mozemo biti samo ponosni na vas. Potencijala itekako ima, ali i ovi sa najvise talenta ako ne nastave da naporno rade i razvijaju se mnogo je primjera pa i iz nase skole momaka sa ogromnim talentom a nista nisu uspjeli da naprave u karijeri. Jedno veliko iskustvo za njih i nadam se da ce veliki broj njih nastaviti pravim putem kojim su krenuli i izgraditi karijere sto ujedino znaci i velike, ogromne resurse za nas kako za sadasnjost tako i za buducnost. Seniori vi ste na redu ! Volim te Zeljo.

Ps, Respekt za jug, koreo. i navijanje po onom pljusku kao i za istok koji su ostali do kraja
 
Avatar
Vrag
Postovi: 2005
Pridružen/a: pet feb 12, 2016 10:56 am
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet feb 08, 2018 2:31 am

Lendric Ivan je napisao/la:
sri feb 07, 2018 9:28 pm
Imam potrebu da opisem vecerasnju situaciju iz tramvaja i mangupluk popularnih "hordi zla" pickica mrtvih davno dokazanih u tom smislu. Izasao sam s dva havera 5 minuta prije kraja utakmice kako bi izbjegli guzve, ulazimo u prvi tramvaj , koji je bio poluprazan , vecinom ljudi, zene , djeca iz skole , samo nekoliko navijaca i to rijetko ko sa obilježjima. Kod radon plaze staje tramvaj na stanici, na srednja i zadnja vrata upada 10 ak pitarcica sa fantomkama i prekrivenim facama i odmah vade palice i specijalke, bukvalno udaraju sve sto se nalazi u tramvaju , računajući i zene i djecu, Sjedio sam i drug je stajao iznad mene , u momentu upadanja primio je dva puta specijalku jednu u vrat od pozadi drugu u plecku i naslonio se na mene, ustanem pogledam mudonje na kraju tramvaja , i haman svi putnici istrcali iz tramvaja , zatim i te picke izlijecu i pretrcavaju ulicu. Prije par minuta upravo drug mi se javlja da je otisao u hitnu jer ga boli glava i mjesta gdje su ga udarili i da se ne sjeca kako je kuci uopste dosao i sta se desilo. Jel toliko hrabar cin i navijacki upasti u tramvaj i udarati ljude s posla koji idu ili djecu iz škole , neduzne ljude, Pa budite mudonje udarite na koga treba i stanite jednom na crtu, a ne svetit se nekome ko veze s tim nema svak vas yebo retardirane. ***** ste bili , ***** i ostali !
vise bi ti povjerova da si napisao da je tramvaj vozio jednorog
 
Avatar
KrajPrice
Postovi: 544
Pridružen/a: čet feb 11, 2016 11:59 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet feb 08, 2018 8:50 am

Vrag je napisao/la:
čet feb 08, 2018 2:31 am
Lendric Ivan je napisao/la:
sri feb 07, 2018 9:28 pm
Imam potrebu da opisem vecerasnju situaciju iz tramvaja i mangupluk popularnih "hordi zla" pickica mrtvih davno dokazanih u tom smislu. Izasao sam s dva havera 5 minuta prije kraja utakmice kako bi izbjegli guzve, ulazimo u prvi tramvaj , koji je bio poluprazan , vecinom ljudi, zene , djeca iz skole , samo nekoliko navijaca i to rijetko ko sa obilježjima. Kod radon plaze staje tramvaj na stanici, na srednja i zadnja vrata upada 10 ak pitarcica sa fantomkama i prekrivenim facama i odmah vade palice i specijalke, bukvalno udaraju sve sto se nalazi u tramvaju , računajući i zene i djecu, Sjedio sam i drug je stajao iznad mene , u momentu upadanja primio je dva puta specijalku jednu u vrat od pozadi drugu u plecku i naslonio se na mene, ustanem pogledam mudonje na kraju tramvaja , i haman svi putnici istrcali iz tramvaja , zatim i te picke izlijecu i pretrcavaju ulicu. Prije par minuta upravo drug mi se javlja da je otisao u hitnu jer ga boli glava i mjesta gdje su ga udarili i da se ne sjeca kako je kuci uopste dosao i sta se desilo. Jel toliko hrabar cin i navijacki upasti u tramvaj i udarati ljude s posla koji idu ili djecu iz škole , neduzne ljude, Pa budite mudonje udarite na koga treba i stanite jednom na crtu, a ne svetit se nekome ko veze s tim nema svak vas yebo retardirane. ***** ste bili , ***** i ostali !
vise bi ti povjerova da si napisao da je tramvaj vozio jednorog
Bilo je ovako kako je momak napisao, kod mene haver popio letvu :(
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:
 
ChWilla
Postovi: 14191
Pridružen/a: pet feb 12, 2016 8:27 am
Lokacija: Jug D
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet feb 08, 2018 9:04 am

ne kontam što je nekome teško povjerovati da je to bilo.
gradi željo boli te *****
 
MATORI
Postovi: 1129
Pridružen/a: pon feb 15, 2016 9:38 am
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet feb 08, 2018 9:27 am

ChWilla je napisao/la:
čet feb 08, 2018 9:04 am
ne kontam što je nekome teško povjerovati da je to bilo.
Od mog druga sin je dobio flašom u glavu prije nekoliko mjeseci kod Šopinga od iste marve....
DaBogda da dobro završi - kako je krenulo tj nastavilo
 
Avatar
azbaha
Postovi: 1730
Pridružen/a: sri avg 10, 2016 3:27 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet feb 08, 2018 9:33 am

A ja kako sam vidio juniorsku tekmu najveci problem je bio nabijanje lopte, naravno tu su imali teren, kisa, njihov presing itd. Probali smo istu fintu koju smo koristili protiv Lokomotive, nabijanje na Mujagica, Dacica i Zeru, ali ovaj put nam nije uspjelo.
Meni Zera nije uradio ono sto bih ja volio da je uradio, barem dok je bio na lijevom krilu, ali mislim da to ima veze sa Besirom, nekako im je komunikacija losa. Zera je puno bolje izgledao pored Aldina, neko licno misljenje.
Fizicki su za 2 nivoa jaci od nas, ali Hajdarevic, Saban, oba Sehica su fenomenalno odigrali. Mozda je malo Dacic podbacio, meni je izgledalo da predalego stoje on i Mujaga jedno od drugog, tj Mujaga stoji na njihovoj polovici terena, a Dacic ide malo sa strane, pa nam je ostajala rupa tu.
Ovi momci su stvarno fantasticni i pljuni me ako sve i jedan ne moze uletiti u prvi tim sad pa sad.
BTW mislim da je jedini problem kod Zere taj potez viska, gdje on dribla, a realno je lakse odigrati dupli, jer on ima brzinu da to stigne.
 
Ajzea
Postovi: 6497
Pridružen/a: čet feb 11, 2016 10:11 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet feb 08, 2018 9:33 am

ChWilla je napisao/la:
čet feb 08, 2018 9:04 am
ne kontam što je nekome teško povjerovati da je to bilo.
Narocito kada svi oni koji idu redovno na utakmice, znaju gdje sljam ceka raju. Njih dvadesetak, narocito u poslijednje vrijeme.
Kad petoricu vide, ne kreci. Pozeljna iskljucivo dvojica..

Konobar, jedan Ginis i jedan Lav da nas asocira na hrabrost komsija kada je broj izjednacen.

Hajdarevic ce dogodine biti najbolji vezni igrac lige.
 
Avatar
nookey
Postovi: 2329
Pridružen/a: pet feb 12, 2016 3:19 pm
Lokacija: Stolica F14
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet feb 08, 2018 9:38 am

Ajzea je napisao/la:
čet feb 08, 2018 9:33 am
ChWilla je napisao/la:
čet feb 08, 2018 9:04 am
ne kontam što je nekome teško povjerovati da je to bilo.
Narocito kada svi oni koji idu redovno na utakmice, znaju gdje sljam ceka raju. Njih dvadesetak, narocito u poslijednje vrijeme.
Kad petoricu vide, ne kreci. Pozeljna iskljucivo dvojica..

Konobar, jedan Ginis i jedan Lav da nas asocira na hrabrost komsija kada je broj izjednacen.

Hajdarevic ce dogodine biti najbolji vezni igrac lige.
A brate naletiće na nekog sa utokom i kuku majko, znam neko će reći ne nosiš pištolj na tekmu, ali šta da je u ovom tramvaju sjedio neko ko ima pucu, ili recimo ide neko s kolima i vidi tako te heroje kako napadaju djecu, neće se dobro provesti vjeruj mi...
 
Avatar
azbaha
Postovi: 1730
Pridružen/a: sri avg 10, 2016 3:27 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet feb 08, 2018 9:42 am

nookey je napisao/la:
čet feb 08, 2018 9:38 am
Ajzea je napisao/la:
čet feb 08, 2018 9:33 am
ChWilla je napisao/la:
čet feb 08, 2018 9:04 am
ne kontam što je nekome teško povjerovati da je to bilo.
Narocito kada svi oni koji idu redovno na utakmice, znaju gdje sljam ceka raju. Njih dvadesetak, narocito u poslijednje vrijeme.
Kad petoricu vide, ne kreci. Pozeljna iskljucivo dvojica..

Konobar, jedan Ginis i jedan Lav da nas asocira na hrabrost komsija kada je broj izjednacen.

Hajdarevic ce dogodine biti najbolji vezni igrac lige.
A brate naletiće na nekog sa utokom i kuku majko, znam neko će reći ne nosiš pištolj na tekmu, ali šta da je u ovom tramvaju sjedio neko ko ima pucu, ili recimo ide neko s kolima i vidi tako te heroje kako napadaju djecu, neće se dobro provesti vjeruj mi...
Ma naletis na budalu kad tad, al onda je kasno.
 
Avatar
shzna
Postovi: 4532
Pridružen/a: pet feb 12, 2016 3:55 pm
Lokacija: GRBAVICA
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet feb 08, 2018 9:53 am

Kad se naleti na budalu, onda ce se pisati parole i skandirati ime na tekmama. Nije da horde ne znaju lekciju o tome, kako zavrsi kurcenje. :)
1987
 
Ajzea
Postovi: 6497
Pridružen/a: čet feb 11, 2016 10:11 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet feb 08, 2018 10:02 am

Sami to oni sve traze, zato i ostaju bez prstiju.. Bice onda da oruzju nije mjesto navijacima i solit ce pamet o kodeksu. Da oni krenu na nekoga ko je u tom fazonu ja ne bih rijeci rekao, briga me, ali problem je sto oni maltretiraju raju koja dolazi iskljucivo zbog utakmica i djecu kada ih brojcano nadjacaju 3-4 puta..
Ali zato kad ti ovi dodju na noge na Kosevo, dok se pripremas za gostovanje onda prolijeci pored Lava, spasavaj se.. Dodju ti na noge u Ginis pa razgule i tebe i Svabe u koje gledas ko u Boga. Pa oni Jangeri sa sjeverozapada Grbavice im nisu dali disati, ali nikada nisu neduznu raju napadali po tramvajima i iza coskova.

Kaze ne razlikujemo se, ista smo raja. Jesmo kur.ac, s njima ni u dzamiju.
 
Avatar
shzna
Postovi: 4532
Pridružen/a: pet feb 12, 2016 3:55 pm
Lokacija: GRBAVICA
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet feb 08, 2018 10:07 am

Znas sta je problem, sto oni ne mogu prvoj ekipi nista. Znaci posljednje dvije godine ih satrase. Onda su poceli hinjski da napadaju omladince, pa im i oni uzvratise udarac pa ovi pokrenuse kuknjavu na svim mrezama. E, sad su krenuli na obicne navijace i gradjane a sad ce jos vise najjebati.

Ma pozeljeli oplakivati brata sa tribine i to ti je.
1987

Online

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], SamoNapad i 180 gostiju.
 

 

Prijava  •  Registracija