ado generalno jeste pokazao da zna i hoće promijeniti, bez obzira na izjave koje jesu bile šuš-muš i koje je raja sijekla na sto dijelova. da nije mi bi već oplakivali još jednu propalu sezonu, a ne bili prvi i u polufinalu kupa. ispratili su ga i igrači, i to se mora reći, jer kad ga isključe igrači i konte može da se slika. ugodno nije, ali neko povjerenje su ipak zaslužili.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned feb 04, 2018 4:32 pmHajd jest eto Ukrajinska liga jaca, pa evo 6. ekipa te lige vodi protiv kona, 4. ekipa lige je jaca od nas, ali ne ovoliko.
Ovo je sigurno do pristupa mecu.
Ako se to ponovilo, onda nista nismo naucili i popravili u odnosu na zadnji mec.
Pa ja. Eto, Koreja je uzela svjetsko prvenstvo prije par godina, a qrac bi ista osvojili da objavljuju prave informacije. Samo se nasi prave budale.
Pa vidio si juce u izvjestaju,ako si gledao,da su Bogi i Mehremic trckarali oko terena sa Zakaricem i Graovcem,te nisu radili s ekipom.To znaci da imaju lakse povrede.
Igrac koji dobija jedan zuti karton po utakmici je promasaj. Ali Stevanovic je vise od promasaja.
Ne mogu nikoga imenovati ali rezultat dovoljno govori da je pristup ocigledno bio katastrofalan.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned feb 04, 2018 4:43 pmUsput,previse se ovdje se.re,a da se samo prati tekstualni prenos.Previse prozivanja pojedinih igraca,igre,pristupa itd,a da niko to ne vidi...
Stvarno kako vas nije stid da serete pa 5 0 je nije 6 0, neka nase zvijezde misle kako ce se na ljeto ispaliti
A sta znas kako su ljudi odigrali?Mozda su bas prezentovali atomski fudbal plus im se sve poklopilo.To nije moguce jel?Ajzea je napisao/la: ↑ned feb 04, 2018 4:47 pmNe mogu nikoga imenovati ali rezultat dovoljno govori da je pristup ocigledno bio katastrofalan.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned feb 04, 2018 4:43 pmUsput,previse se ovdje se.re,a da se samo prati tekstualni prenos.Previse prozivanja pojedinih igraca,igre,pristupa itd,a da niko to ne vidi...
Ne moze me niko ubijediti da smo igrali kvalitetan fudbal i pruzili dobar otpor ekipi koja je, zaista jaca od nas, a da smo izgubili pet razlike.