Bitnije od toga je sto imamo dobru konkurenciju na krilnim pozicijama, tako da niko ne moze biti siguran. Ali iskreni da budemo, nas najopasnij igrac jeste upravo Zakaric i tesko da ce se to promijeniti.Budi Željo je napisao/la: ↑pon jan 29, 2018 12:44 pmMoram priznati da mi je malo i drago sto je Zakaric sinoc bio los, jer iz njegovih se posljednjih izjava moglo čuti kako je on prevazišao ligu da je spremna za veće izazove... Ovo ce ga malo prizemljiti i natjerati da se nastavi još više truditi. Graovac je top topova!
Sacuvali mrezu netaknutu, ameri nisu imali vise od 2-3 sanse, nije bilo potrebe da Seha brani zicere ( kao sto kod nas Veca ispravlja Bogiceviceve nedostatke), a i ako je imao neku gresku, ispravio je sa par dobrih intervencija kad su ameri napali. (ako to nije dovoljno da se spalis, ne znam sta jos trebaexdomorocki je napisao/la: ↑pon jan 29, 2018 11:43 amAko je zadnja linija odigrala dobro,ja ću samo da se zapalim.
Pa onaj trebinjski TRNOKOP ,dodaje njima u svom petercu![]()
Nije los Mihojevic bio ali nije ni prekucao kao sto bi neki rekli. Imao je par gresaka, isto kao i Graovac. Ali sve je to do komunikacije i neuigranosti. Da odigraju par utakmica zajedno mogli bi biti odlican stoperski par. Dodas im Zukanovica iz prvog sastava i samo ih uigravati. Od ovih ostalih kiksera jedino Vranjes moze prici tu, ostale prekriziti sa svih spiskova.IvanOsim je napisao/la:Sacuvali mrezu netaknutu, ameri nisu imali vise od 2-3 sanse, nije bilo potrebe da Seha brani zicere ( kao sto kod nas Veca ispravlja Bogiceviceve nedostatke), a i ako je imao neku gresku, ispravio je sa par dobrih intervencija kad su ameri napali. (ako to nije dovoljno da se spalis, ne znam sta jos trebaexdomorocki je napisao/la: ↑pon jan 29, 2018 11:43 amAko je zadnja linija odigrala dobro,ja ću samo da se zapalim.
)
Objektivno, ruku na srce, odlican je bio, a mozemo ga kritikovati zato sto je pitar.
Pregledaj ti opet utakmicu,i mani se Bogicevića,ova klada ne moze u istu recenicu sa knjizevnikom.IvanOsim je napisao/la: ↑pon jan 29, 2018 12:51 pmSacuvali mrezu netaknutu, ameri nisu imali vise od 2-3 sanse, nije bilo potrebe da Seha brani zicere ( kao sto kod nas Veca ispravlja Bogiceviceve nedostatke), a i ako je imao neku gresku, ispravio je sa par dobrih intervencija kad su ameri napali. (ako to nije dovoljno da se spalis, ne znam sta jos trebaexdomorocki je napisao/la: ↑pon jan 29, 2018 11:43 amAko je zadnja linija odigrala dobro,ja ću samo da se zapalim.
)
Objektivno, ruku na srce, odlican je bio, a mozemo ga kritikovati zato sto je pitar.
E bas to sam zaboravio napomenuti. Odlicno su zatvorili i Zakarica i sredinu pa nije mogao raditi ono svoje klasicno. Cijelu utakmicu su ga tjerali na slabiju nogu.Dr. Adzem je napisao/la:Na desnoj strani se nije ni Menalo naigro. Svaki nas napad isao po lijevoj strani. Desna strana gdje je Zaka igrao bas su Amerikanci zatvorili dok na lijevoj je bilo dosta prostora
Nije pravio one svoje prodore ali nije ni imao pogrešno dodavanje.BlwD je napisao/la: ↑pon jan 29, 2018 1:06 pmE bas to sam zaboravio napomenuti. Odlicno su zatvorili i Zakarica i sredinu pa nije mogao raditi ono svoje klasicno. Cijelu utakmicu su ga tjerali na slabiju nogu.Dr. Adzem je napisao/la:Na desnoj strani se nije ni Menalo naigro. Svaki nas napad isao po lijevoj strani. Desna strana gdje je Zaka igrao bas su Amerikanci zatvorili dok na lijevoj je bilo dosta prostora
Bogicevic u dosadasnjem dijelu sezone jedan od najboljih stopera lige, koliko god ti to smijesno zvucalo.IvanOsim je napisao/la: ↑pon jan 29, 2018 12:51 pmSacuvali mrezu netaknutu, ameri nisu imali vise od 2-3 sanse, nije bilo potrebe da Seha brani zicere ( kao sto kod nas Veca ispravlja Bogiceviceve nedostatke), a i ako je imao neku gresku, ispravio je sa par dobrih intervencija kad su ameri napali. (ako to nije dovoljno da se spalis, ne znam sta jos trebaexdomorocki je napisao/la: ↑pon jan 29, 2018 11:43 amAko je zadnja linija odigrala dobro,ja ću samo da se zapalim.
)
• Season of 12th birthday: 5% (i.e. 0.25% of total compensation);
Ma ja se slazem s tobom. Moze se nac moj post dok je liga bila kako sam govorio da previse dribla i carini loptu.ponosannavas je napisao/la: ↑pon jan 29, 2018 11:58 amZa @ajzeu znam da se zeza, možda i ti, ali stvarno je šega komantar ako si ozbiljan. Ovo što si rekao dokazuje moju tvrdnju. Šta ima uvaljivati guzove kad ima rješenje iz prve da gurne u sredinu i da otvori kontru.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jan 29, 2018 11:16 amMa ja, ono zagradi se, uvali guzove, igraci se od njeg odbijaju. Al djaba kad je to potez viska.
To se dalo primjetiti sredinom polusezone.
@ivanosim Todorovića smo svi spominjali ko moguće pojačanje na početku sezone ali je produžio sa Slobodom.