Koji ce klinac trosit pare u turskoj.mogli su na ciglanama uz stepenice niz stepenice.
Samo neka nastavi komplikovati kao u prvoj polusezoni.ponosannavas je napisao/la: ↑pon jan 29, 2018 11:06 amZakarić i kod nas ima viška poteza nekad pogotovo kad negdje na centru primi loptu, pa ima slobodnog igrača u sredini. Kad je primi na krilu blizu 16 u gužvi obično to uradi dobro. I u kontri isto, ali kad je primi negjde na centru vrlo često ima slobodnog u sredini jier na njega obično dvojic napadnu, ali on se gradi i komplikuje.
Upravo. A greska u tim trenutcima se skupo placa.ponosannavas je napisao/la: ↑pon jan 29, 2018 11:06 amZakarić i kod nas ima viška poteza nekad pogotovo kad negdje na centru primi loptu, pa ima slobodnog igrača u sredini. Kad je primi na krilu blizu 16 u gužvi obično to uradi dobro. I u kontri isto, ali kad je primi negjde na centru vrlo često ima slobodnog u sredini jier na njega obično dvojic napadnu, ali on se gradi i komplikuje.
Ako je zadnja linija odigrala dobro,ja ću samo da se zapalim.
Za @ajzeu znam da se zeza, možda i ti, ali stvarno je šega komantar ako si ozbiljan. Ovo što si rekao dokazuje moju tvrdnju. Šta ima uvaljivati guzove kad ima rješenje iz prve da gurne u sredinu i da otvori kontru.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jan 29, 2018 11:16 amMa ja, ono zagradi se, uvali guzove, igraci se od njeg odbijaju. Al djaba kad je to potez viska.
To se dalo primjetiti sredinom polusezone.