Svima isto i ime i prezime.. Ti sve rodbinu uguro mescini.
Lučić je po meni dobar igrač, jebiga oni imaju Peru. Samo ne mogu da shvatim zašto on jer je LB. Inače Lučić je onaj brz, odličan sa loptom, prodoranPlava Porodica je napisao/la: ↑ned jan 07, 2018 10:55 pmLivančić.. Odlična opcija!
Lučić.. Jako solidna opcija!
Vjerujte meni
Nego, mogli bi mi sa Realom sljedeće sezone u grupnoj fazi EL![]()
Ma uvijek ima gored od goreg. Pa da se podignu jos neke optuznice hehe. Ajzea ja se slazem sa to tobom 101%. Sigurno da nikom nije jasno zasto opet lijevi bek. Nadam se najboljem, jbg slegni ramenima i pici dalje.
Nadam se da Papac ne planira ovako dovoditi igrace.
Vjeruj mi neka još jednog lijevog beka.AsharaK je napisao/la: ↑ned jan 07, 2018 10:57 pmLučić je po meni dobar igrač, jebiga oni imaju Peru. Samo ne mogu da shvatim zašto on jer je LB. Inače Lučić je onaj brz, odličan sa loptom, prodoranPlava Porodica je napisao/la: ↑ned jan 07, 2018 10:55 pmLivančić.. Odlična opcija!
Lučić.. Jako solidna opcija!
Vjerujte meni
Nego, mogli bi mi sa Realom sljedeće sezone u grupnoj fazi EL![]()
![]()
Graovac-Nobel vjerovatno prvi stoperski par, plus Kemo kao i dosad ....sad imamo Mehremica kao jednu od opcija ako je suditi po Sašinim riječima, kako smo dobili snažnog igrača koji nije nužno LB ...i po meni to je sasvim dovoljno za stopere..ako vec ne možemo dovesti nekog super perspektivnog ili nekog boljeg od svih pomenutih..a vjerovatno ne možemo..
I jedan vezni. Krilo lijevo manje više, uzdajmo se u Crnova i da ne stane na trnSimply Blue je napisao/la: ↑ned jan 07, 2018 11:05 pmGraovac-Nobel vjerovatno prvi stoperski par, plus Kemo kao i dosad ....sad imamo Mehremica kao jednu od opcija ako je suditi po Sašinim riječima, kako smo dobili snažnog igrača koji nije nužno LB ...i po meni to je sasvim dovoljno za stopere..ako vec ne možemo dovesti nekog super perspektivnog ili nekog boljeg od svih pomenutih..a vjerovatno ne možemo..
Sa Lučićem i Projanovićem imamo dva igrača koja samo igraju tu poziciju i mirna Bosna, da ne moramo seliti ove sa suprotne strane kako je bio slučaj prošle i ove sezone..i Mehremić kao dodatna opcija...
Ostaje nam onda samo još nadam se pojačanje za RB ili samo konkurencija Siniši...bilo kako bilo treba nam jedno od to dvoje.
Ovo moje se odnosilo samo na odbranu...mada i ja sam mišljenja da bi nam valjao još jedan vezni i to je to...
Hajd ga znaj..ali opet kad pogledaš..kakav je Zakarićev bilans u HNL, gdje je Graovac bio prije naše lige, Jovic iz Zrinje nije prismrdio 1HNL, a ovdje jedan od boljih igrača, isto tako i Čabraja itd..može biti da mu je toLivančić nije igrao u Rudešu, šta je sa njim, pojma nemam ...
Nije Željo pao, već tako stvari stoje, a fudbal nije individualni sport..Čabraja je baš iz tog Rudeša došao u ŠB ..a Josip Kvesić završio sezonu na zadnjem mjestu s nikad gorim Varteksom prije nego će doći kod nasLeon_Professional je napisao/la: ↑ned jan 07, 2018 11:21 pmNe mozes igrat u Rudesu i u Zelji si odlicna opcija!
Kad je to Zeljo pao na tako niske grane i postao losiji i od najlosije u HNL-u?
Nike kvesa završio sa Varteksom zadnji plasirali sa u Evropu ali se raspao klub nije bilo para.Simply Blue je napisao/la:Nije Željo pao, već tako stvari stoje, a fudbal nije individualni sport..Čabraja je baš iz tog Rudeša došao u ŠB ..a Josip Kvesić završio sezonu na zadnjem mjestu s nikad gorim Varteksom prije nego će doći kod nasLeon_Professional je napisao/la: ↑ned jan 07, 2018 11:21 pmNe mozes igrat u Rudesu i u Zelji si odlicna opcija!
Kad je to Zeljo pao na tako niske grane i postao losiji i od najlosije u HNL-u?
taj sam... Fino si ti ovo, nema šta
Znaci da su apetiti porasli kad je u pitanju novcana naknada za koristenje pomocnog gdje je plastika. Toliko je klub postao trn u oku mnogima.