Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Vrag
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet dec 21, 2017 12:38 pm

Koldzo je isto obecao 200k za ovu godinu, a kako je krenulo dabogda da ista bude od toga.

Mirek11
Kontakt:

čet dec 21, 2017 12:41 pm

Plava Porodica je napisao/la:
čet dec 21, 2017 12:34 pm
U budžetu kantona 500 milja za teren.
U nudžetu gradskog viječa 200 milja za Jug.
Mogu li se te pare koristiti u drugu namjenu npr oboje za teren?
I može li se kako od uefe dobiti ostatak? Bar milion KM.
Valjda je to dovoljno da se napravi nešto ko u Zenici.
Je li ovih 500 milja od kantona novo, posto su jucer usvojili budzet za 2018 ili si mislio na ono kada je Konakovic dolazio na Grbavicu?
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Grbavica
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet dec 21, 2017 12:43 pm

Vrag je napisao/la:Koldzo je isto obecao 200k za ovu godinu, a kako je krenulo dabogda da ista bude od toga.
Nije ni od prosle uplatio
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Elegant
Kontakt:

čet dec 21, 2017 12:46 pm

Vec pocetkom januara cemo znati hocemo li dobiti te pare koje su obecane ili je sve bila suplja i obecanja kao hiljadu puta do sada.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

mirzza
Kontakt:

čet dec 21, 2017 12:51 pm

ublehas je napisao/la:
čet dec 21, 2017 10:35 am
Ja jedno, ti drugo, al hajd. Valjda je lakše tako nego konkretno pobiti moje tvrdnje.
Mada istina je da Jašarević ne igra za Radnik nego za Krupu. Moja greška.

Istina, pisalo se za Projića da je loš igrač, ali se isto tako pisalo za još puno igrača isto, a dosta njih i nisu bili promašaji. Pa i za Zakarića se pisalo da ga nije trebalo dovesti jer ne igra u timu koji je na dnu Hrvatske lige, da ništa neće biti od njega, pa se prozivali ljudi koji su ga doveli poslije nekoliko njegovih lošijih igara...
Ne znam kako ne razumijete (ili ne želite da razumijete, a to opet pripisujem zlonamjernosti) da igrače bira trener. On kaže hoću ovog i onog, a mi u skladu sa našim mogućnostima pregovaramo sa istim. Naravno da je bilo fula, ali bilo je uvijek fula, samo se sad te fule zlonamjerno puno više apostrofiraju (čitaj Tica, Obad, Yoshida, Rašid Avdić, Bajro Spahić, Serdarević... i još mnoooogo drugih. A ovo je iz glave). Valjda je moderno spominjati samo trenutne kikseve. Osim toga, mnoge igrače smo i mi prizivali, pa kad su došli i pokazali se kao fula, počeli smo pljuvati (čitaj Uglješa, Kerla, Jahić, Bekrić...ili prije Stančeski ili meni omiljeni Mudrinić i Railić. Bio sam siguran da su to naši Bierhoff i Carlos.)
Što se tiče Španca, jedina greška je što je isti pompezno najavljen, ali eto nešto samo naučili iz toga.
Što se tiče igrača koji pomažu Zrinjskom da "haraju" ligom, vjerujem da bi mi razapeli naše da su ih pokušali dovesti. Bar većinu. Todorović i Bilbija (a evo sad i Kadušić) su dovedeni kao odpadak iz Sarajeva. Da su se povezali sa nama, letjele bi glave. Jamak se povezivao, pa je bila opšta pljuvačina. Mešanović i Pirić su Husarini igrači, a vjerujem da i sam znaš kakav je naš odnos sa tim menadžerom...Osim toga, u ovom prelaznom roku Zrinjski je već otpustio 4-5 igrača koje je doveo prije pola godine ili godinu. KAda mi to uradimo, uveliko se piše o krahu transfer politike. Što bi rekao jedan bivši čelnik Želje "Odgovorno tvrdim" da je većina tih pisanja Zlonamjerna!!!
Sta treba da pobijem, kakve argumente? Sto navodis da su ljudi pisali da je Projic fula, da je Elsner fula stranci koji su skupi i nisu prevaga?
Vidim da bjezis od cinjenica a to su da su ponajbolji igraci malih timova u vecini slucajeva bili prava pojacanja gdje sam ti naveo vrijeme sada i vrijeme u 2002 godini, sjetih se i Kajtaza, lijevi bek nakon Adzema i to odlican.
Danas dovodimo otpatke iz Srbije busajuci se u prsa i valjda tako dizuci samopouzdanje da je dobar igrac, a u stvari rupa. Evo 6 mjeseci nakon toga, vidimo da ranjeni Stanic za tog Projica Marcelo.
Ovo za Zrinjski reci koga je otpustio, Jazvina iz Capljine i par nizeligasa koji su sica, ja sam ti rekao sa cim je Zrinjski uzeo titulu, sa Mesanovicem i Bilbijom sa Todorovicem, dok smo mi ganjali Pozdera i onog propalog svedjanina Mirzu.
Poenta moje price je da je bolje dovesti provjerenog igraca iz Radnika, Mladosti, Travnika, Krupe, Slobode, Celika, Veleza nego polovnjake iz Holandije, Svedske, Spanije ili donjeg dijela Srbije. Sa lijevim bekom se fula 2,5 godine, vise ne smije tu biti fule.
Zivi bili pa vidjeli kakav ce biti Mehremic onakav krakat, smotan i spor u kombinaciji sa Zecom ili Crnovom na krilu, kad treba da mu protrci na cenarsut ili da ganja one brzanere iz Krupe po liniji.
Za sve te pare sto smo dali za X propalih lijevih bekova, mogli smo dovesti Subica i dugorocno rijesiti tu stranu, al jok, bolje nek ode u Slobodu truhlu.
Nama treba 4 igraca ciljana i to pojacanja a ne prinove.

sastrane

čet dec 21, 2017 12:55 pm

Najjaci su mi ovi sto raspravljaju o parama, gdje treba sta treba :r

avlami97
Kontakt:

čet dec 21, 2017 12:56 pm

Koldzo je u decembru 2015. godine obećao 200 milja za 2016. Isto obećanje u istom iznosu je izrekao u 2016. i 2017. Još 10 dana i nastupa 2018.

Ko te jednom izradi taj je prevarant, a ko te više puta izradi onda si budala.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

LeBlue
Kontakt:

čet dec 21, 2017 1:02 pm

Ako gledamo unazad, ja neznam da je i jedan igrac nas napustio u drugi BiH klub a da se pokazao. Jedino Gojak u Olimpiku, Tomic u Zrinjskom, i Zeba u Slobodi, a gdje su ostali igraci? Evo npr Jasmin Bogdanovic, druga liga u Norveskoj, pa Kosoric, igrao katastrofalno u Radniku. Cak su njih dvojca igrali dobro onaj prvi period zajedno. Gdje su Radinovic, pa Boccaccini itd. Nema ih ni na mapi. Tek smo u zadnjem periodu poceli da dovodimo kvalitetna rijesenja, sto znaci da nam trenutno netreba 6 novih igraca, vec samo 2-3 da imamo sirinu u ekipi.
Zadnja izmjena: LeBlue, dana/u čet dec 21, 2017 1:27 pm, ukupno mijenjano 1 put.

zubanovic89
Kontakt:

čet dec 21, 2017 1:16 pm

Znaci status para kad bi sutra legle :D

Istok 200.000 / Ne znamo koliko treba (Koldzo obecao 200.000)
Teren 500.000 / 1,500.000 (Kanton obecao 500.000)
Jug 400.000 / 5,500.000 (Grad dao 200.000 Koldzo obecao jos 200,000)
Trening kamp 0 / 5,000.000

Budi Željo
Kontakt:

čet dec 21, 2017 1:25 pm

Mislim da je glupo išta komentarisati za igrače. Nakon dugo dugo vremena imamo ljude za koje se može reći da znaju sta rade. Da se može pogrjesiti itekako može, pogrijese svi klubovi na svijetu koji imaju priliku da dovode najbolje igrače, pa samim tim samo znanje nekog fubalera ne znači da ce se moci uklopiti u ekipu, grad, nadmorsku visinu, dobre koke, pljuvače, smog, loš i nikakav heroin i slično
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

Dominic
Kontakt:

čet dec 21, 2017 1:25 pm

čet dec 21, 2017 12:03 pm
ponosannavas je napisao/la:
čet dec 21, 2017 11:56 am
čet dec 21, 2017 9:35 am
A eto kao svi se iz vana otimaju za igrače Krupe.
Prvo i prvo dobili bi potencijalnu preprodaju igraca iz Želje kao sasvim realne opcije u narednih godinu-dvije i sa time bi možda i zainteresovali skaute sa strane koji bi im mogli ponuditi neke pare.
Hajde da vidimo te ekipe iz lige petice koje će sad ponuditi preko 150k bosanskih maraka za bilo kojeg od njihovih igrača..
Vukotić, Koljić, Jašarević, Redžić, Ljubenović.
Ne pričamo ovde o Sarajevu, Zrinjskom, Slobodi, Širokom, Borcu koji imaju reputaciju i vezice po svijetu.
Ovdje pričamo o novom premijerligašu koji to mora steći.
Ne znam, možda je meni loš pogled na sve ovo..
E zato sam ti i napisao hajd ti to dogovri i ja sam za. Valja to objasniti ljudima u Krupi, a vjeruj mi ni ja nisam misljenja bas tako ko ti da se ne mogu naci ekipe koje ce platiti 150k a ne oni. Mi ne znamo kalve oni ponude imaju ili su imali i sta kontaju i zelw li uopstw da podaju. Jeidni trenutno slobodan igrac iz nase lige a da nam je pojacanje je Ordagic. Evo i ovaj iz GOSKa dao odrijesene ruke do nove fodine igracima. Meni je recimo interesantan tamo mali Ankovic. I to je to. Za ostale moras platiti klubu
Pa neka plate ako će nas unaprijediti. Makar na toj poziciji koja nam je kancer godinama.
Htjeli su Menala, znači nismo švorc.
U junu ce startna pregovaracka pozicija oko Vukotica biti puno laksa i tada ce biti nas jer momak to zeli. Sve drugo je nebitno.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet dec 21, 2017 1:29 pm

Polako ljudi, ni jedan igrač iz naše lige ne može sa sigurnošću biti pojačanje. Dovođenjem bilo koga od prijedloga pojedinih forumaša, i kad bi ti igrači pružale solidne partije, bili bi flopovi jer bi mislili za njih da su ala Marcelo iz najboljih dana. Volio bih da Zrinjski raskine ugovor sa Lukom Lučićem, a onda bih ga zaganjo.
Željezničar ante portas !

nookey
Kontakt:

čet dec 21, 2017 1:32 pm

Regoje, Čomor i Isaković i ja garantujem grupnu fazu...

Grbavica
Kontakt:

čet dec 21, 2017 1:35 pm

Mi smo svi prizivali Jocu Stokica pa se pokajasmo :rofl1:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

LeBlue
Kontakt:

čet dec 21, 2017 1:36 pm

nookey je napisao/la:
čet dec 21, 2017 1:32 pm
Regoje, Čomor i Isaković i ja garantujem grupnu fazu...
Kakav Regoje samo Vukasin Benovic :)

boju dao si nebu...
Kontakt:

čet dec 21, 2017 1:41 pm

zubanovic89 je napisao/la:
čet dec 21, 2017 1:16 pm
Znaci status para kad bi sutra legle :D

Istok 200.000 / Ne znamo koliko treba (Koldzo obecao 200.000)
Teren 500.000 / 1,500.000 (Kanton obecao 500.000)
Jug 400.000 / 5,500.000 (Grad dao 200.000 Koldzo obecao jos 200,000)
Trening kamp 0 / 5,000.000

cca 20 mil. kad dodas iznos duga, a bez redovnih obaveza...sica :kafa: ...zato je Vukotic spominjao privatni kapital. :palacgore:
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

MU'MIN T.M.
Kontakt:

čet dec 21, 2017 1:43 pm

DR.HOUSE
Kontakt:

čet dec 21, 2017 1:56 pm

znaci adi je nas narednih godinu i po dobrodosao nadam se da ce se clanak ili obavijest brzo vratiti na zvanicnu ako se nije predomislio u meduvremenu :lol:
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

ChWilla
Kontakt:

čet dec 21, 2017 1:56 pm

govorio je forum i da ćemo uzeti 4-5 bodova u zadnje 4 utakmice pa šta bi. i to dva preokreta započe saša "šta će nam on" kajkut.

naravno to ćemo zanemariti, jeste da smo nekad u prošlosti znali biti u krivu, ali sad i u buduće sigurno nećemo biti. nikad više.
gradi željo boli te *****

sastrane

čet dec 21, 2017 2:03 pm

Za Adija neki ovdje pisu isto ko da im je uzimo pare za uzinu u skoli. Prije 4-5 godina igrao u nasoj ligi kaze ovdje strucnjak bio najgori bek lige hahah
Sto se Kajkuta tice po meni je on sebe otplatio nek presjedi polusezonu.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava