Eto sad svi znali, a dok ga Simply i ja ne progurasmo niko ga nije ni spomenuo

mirzoni1921 je napisao/la: ↑uto dec 19, 2017 7:48 pmDoso da pare uzmegavran je napisao/la:sta li bi ovaj uvazeni forum rekao da nam dolazi recimo Dzeko :
star
yebo povratnike
,koji ce nam qrac,
,bolje da Mujagic igra,
..............
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
cenan im savjetnikChWilla je napisao/la: ↑uto dec 19, 2017 7:34 pmhttps://www.klix.ba/sport/nogomet/napol ... /171219105
krah transfer politike napolija, ne slušaju se legende i duguje im se veliki novac...gospodine de laurentis!
samo treba da nazovete maradonu i dogovorite se sa njim!
meni ne treba sta cu s njom daj sta sa raznja
Da se jos malo vratimo na displeje na sjeverusalle86 je napisao/la: ↑pon dec 18, 2017 12:09 pmLED displeji...
kako sam pretpostavio, a juče sam poslao mailove na nekoliko adresa kompanija koje se bave proizvodnjom (i ugradnjom istih) i cijena je otprilike 2,000KM+PDV za 1m2 ... ono što nama treba, jedan komad izađe između 40 i 45,000 KM u fazonu da "ništa ne znamo mi već da ljudi sve odrade".
Na prvu bi se reklo skupa investicija, pa možda i na drugu.
11 takvih je pola miliona KM ... brojem 500,000 KM
Reklame koje po gradu gledamo, plaćaju se po sedmici reklamiranja, reklama traje 8 sekundi minimalno 500 ponavljanja i košta 400 KM.
Na godišnjem nivou jedan LED displej "proizvede" 21,000 KM
Mi, da bi ugraditi 11 komana i vratili pare, treba da "halalimo" 2 godine i tek onda će "pare da kaplju"... mjesečno nekih 20 milja.
Ovde nije uračunata struja koja se potroši te ostale dadžbine, i šta već ide sve uz to...
gavran je napisao/la: ↑uto dec 19, 2017 8:41 pmmirzoni1921 je napisao/la: ↑uto dec 19, 2017 7:48 pmDoso da pare uzmegavran je napisao/la:sta li bi ovaj uvazeni forum rekao da nam dolazi recimo Dzeko :
star
yebo povratnike
,koji ce nam qrac,
,bolje da Mujagic igra,
..............
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk![]()
59 danakremenko je napisao/la: ↑uto dec 19, 2017 10:14 pmgavran je napisao/la: ↑uto dec 19, 2017 8:41 pmmirzoni1921 je napisao/la: ↑uto dec 19, 2017 7:48 pmDoso da pare uzme
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk![]()
![]()
Gori mi je ovaj period oko prelaznog roka nego kad smo u lošoj formi. Licitacije imenima,valja/nevalja,BoomEvi,F5 (halali hadžija) i sl. Koliko još ima do 17.2![]()
Ovaj Udinese je racku od ekipe, dodju do sesnaesterca i bukvalno igrac ide driblinge ali prema svom golu i dodje do golmana, kao da gledam Želju u nekim prijašnjim tekmama
Bas, isto kao da ne znaju sta ce s loptom. Bajic korektan, da ne kazem dobar s obzirom koliko je prilika dobio. Pravo se borio za ekipu, zao mi je sto u nekim situacijama nije bio sebicnijiLARS1921 je napisao/la:Ovaj Udinese je racku od ekipe, dodju do sesnaesterca i bukvalno igrac ide driblinge ali prema svom golu i dodje do golmana, kao da gledam Želju u nekim prijašnjim tekmama