Ma svega se nagovorio al u sebi
Ma svega se nagovorio al u sebi
Kad je Miske kupio pola forumasa.Meni obrisase neki da pomenuti clanak.Uprava napolje.Sad ce skupstina sve to treba raŠcerat
Mislim da se dug odnosi znatno vise na nesavjesno, nezakonito i nedomacinsko poslovanje nego na cisto klepanje zeljinih para u vlastite dzepove.Plavi orkestar je napisao/la: ↑sub dec 16, 2017 4:48 pmKaze Miske 4 220 000 km duga imamo.I niko još murije nije zaglavio zbog nevidjene pljacke kluba.Nadam se procesuiranju lopova i oduzimanju imovine koju su stekli pljackom Zelje i vracanju svih opljackanih iznosa u klub.
Sretno Senade Presidente! Redoslijed poteza na inftrastrukturi kao da su mene pitali. Vjerujem da nisam jedini.SanMan je napisao/la: ↑sub dec 16, 2017 5:47 pmIz ovog dostupnog sa skupštine ide prvo krov na istoku ( "zaštita nekretnina" ), kupovina dobre livade za kamp, teren (vjerovatno u toku SP) uz pomoć saveza/UEFE/vlasti, pa tek onda JUG krajem godine.
Uz duplu titulu, malo sreće u Evropi, par finih transfera igrača, sponzore i našu dobru posjetu ništa nije nemoguće
Svakako da je ovo jedino ispravno.Dominic je napisao/la: ↑sub dec 16, 2017 5:55 pmSretno Senade Presidente! Redoslijed poteza na inftrastrukturi kao da su mene pitali. Vjerujem da nisam jedini.SanMan je napisao/la: ↑sub dec 16, 2017 5:47 pmIz ovog dostupnog sa skupštine ide prvo krov na istoku ( "zaštita nekretnina" ), kupovina dobre livade za kamp, teren (vjerovatno u toku SP) uz pomoć saveza/UEFE/vlasti, pa tek onda JUG krajem godine.
Uz duplu titulu, malo sreće u Evropi, par finih transfera igrača, sponzore i našu dobru posjetu ništa nije nemoguće![]()
Da se jedna stavka od ovoga utadi ja bi bio zadovoljan. Uz jedan trofej sezona ko iz snova.SanMan je napisao/la: ↑sub dec 16, 2017 5:47 pmIz ovog dostupnog sa skupštine ide prvo krov na istoku ( "zaštita nekretnina" ), kupovina dobre livade za kamp, teren (vjerovatno u toku SP) uz pomoć saveza/UEFE/vlasti, pa tek onda JUG krajem godine.
Uz duplu titulu, malo sreće u Evropi, par finih transfera igrača, sponzore i našu dobru posjetu ništa nije nemoguće
Ja bih bio zadovoljan kad bi se sve ovo (krov, kamp, teren, jug) uradilo i za 3 - 4 godineSanMan je napisao/la: ↑sub dec 16, 2017 5:47 pmIz ovog dostupnog sa skupštine ide prvo krov na istoku ( "zaštita nekretnina" ), kupovina dobre livade za kamp, teren (vjerovatno u toku SP) uz pomoć saveza/UEFE/vlasti, pa tek onda JUG krajem godine.