Ima
Ima
Ma Crnov je odličan igrač. Pitanje je samo povreda. Mislim da dovođenjem Ordagića rješavamo i taj problem ako ode Zec jer čovjek može biti i njemu zamjenaBrkoo je napisao/la: ↑čet dec 14, 2017 4:09 pmZec ima ugovor do ljeta 2018-te. Zec je igrac koji ima brzinu, ali sve ostalo je jako lose. Nije definisan igrac. Njegova najveca vrlina je sto nikad ne odustaje, sto je naporan do bola na terenu, samo zuji, nikad ne znas sta ce uraditi u narednom potezu. Kao takav on je u ovom nasem sistemu koristan igrac. Donio nam je svojim golovima vazne bodove.
Ponuda od 250 hiljada je ok, mozda malo ispregovarati da se digne na 300-350 hiljada eura i to je to. Za te pare bih ga prodao.
Postavlja se pitanje onda koga dovesti umjesto Zeca? Da li Crnov moze biti njegova zamjena? Ako ne mozemo naci dobro lijevo krilo onda treba ostaviti Zeca, jer je titula ove godine jako vazna..
Zec nema ugovor do 2018. nego trogodišnji. Na TMu piše do 2018 jer je vjerovatno potpisao amaterskiBrkoo je napisao/la: ↑čet dec 14, 2017 4:09 pmZec ima ugovor do ljeta 2018-te. Zec je igrac koji ima brzinu, ali sve ostalo je jako lose. Nije definisan igrac. Njegova najveca vrlina je sto nikad ne odustaje, sto je naporan do bola na terenu, samo zuji, nikad ne znas sta ce uraditi u narednom potezu. Kao takav on je u ovom nasem sistemu koristan igrac. Donio nam je svojim golovima vazne bodove.
Ponuda od 250 hiljada je ok, mozda malo ispregovarati da se digne na 300-350 hiljada eura i to je to. Za te pare bih ga prodao.
Postavlja se pitanje onda koga dovesti umjesto Zeca? Da li Crnov moze biti njegova zamjena? Ako ne mozemo naci dobro lijevo krilo onda treba ostaviti Zeca, jer je titula ove godine jako vazna..
Poslije Ramovica mozda je Crnov i nas najbolji tehnicar. Sad neznam normalno kakvo mu je stanje, ali se npr sjecam onog gola prosle sezone protiv Slobode gdje je odlicno uradio. Ponuda kao ponuda za Zeca je odlicna. Ipak mislim kad bi on otisao trebali bi gledati drugo rijesenje za njegovu poziciju. Tu je isto Zeric kao back-up od kojeg se moze ocekivati pomak u narednom periodu.ponosannavas je napisao/la: ↑čet dec 14, 2017 4:23 pmMa Crnov je odličan igrač. Pitanje je samo povreda. Mislim da dovođenjem Ordagića rješavamo i taj problem ako ode Zec jer čovjek može biti i njemu zamjenaBrkoo je napisao/la: ↑čet dec 14, 2017 4:09 pmZec ima ugovor do ljeta 2018-te. Zec je igrac koji ima brzinu, ali sve ostalo je jako lose. Nije definisan igrac. Njegova najveca vrlina je sto nikad ne odustaje, sto je naporan do bola na terenu, samo zuji, nikad ne znas sta ce uraditi u narednom potezu. Kao takav on je u ovom nasem sistemu koristan igrac. Donio nam je svojim golovima vazne bodove.
Postavlja se pitanje onda koga dovesti umjesto Zeca? Da li Crnov moze biti njegova zamjena? Ako ne mozemo naci dobro lijevo krilo onda treba ostaviti Zeca, jer je titula ove godine jako vazna..![]()
Pa i Zec ima taj potez viška, ali Žera ima dva poteza viška
Malesan je Ordagić za golmana..
Citiraj me u januaru i vidit ćeš koe bio u pravuponosannavas je napisao/la: ↑čet dec 14, 2017 4:48 pmhahahahahah ajel ovo nešto na moj račun. Što ti je vatra što bolje pratim igrače od tebe![]()
![]()